Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2014 kaheksandikfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Isegi rahvuskoondise abitreener väidab, et penaltiseeria on loterii. No kamoon. Pole siis ime, et koondise viimane seeria nii kusine oli.
    Ongi ju, kes saab loosimise tulemusel esimesena lüüa, võidab
    Aga tõsiselt rääkides peavad seda loteriiks üldiselt need, kes kipuvad ka rohkem põruma. Minu jaoks on see jutt alati vähe naljakas olnud. Umbes sama hea, et õnne polnud täna, seepärast läkski löök posti/latti.. Tegelt on asi ikka selles, et löök ei tulnud hästi välja ja seepärast tabas väravaraame.
    FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

Penaltiseeria näitab ju päris hästi, kumb meeskond on tugevam, kummal on rohkem närvi ja oskust penaltit hästi lüüa ka peale 120min mängimist.
      On seal NBAs ka trahve jagatud üsna palju isegi, ka suurtele staaridele jagatakse neid. Selle kukkumise eesmärk ongi ju kohtunikku mõjutada arvama, et kontakt vms olukord oli hullem, kui tegelikult oli. Teatraalsuse alusel rõhutakse sellele pigem, et viga oli seal, kus seda tegelikult polnud. Mitte alati küll, aga siiski. Oleks nagu tagumine aeg sellega ka tegeleda. Kui tahta, siis saab sellega tegeleda väga hästi.

Kommentaar

Algselt postitas sepakas Vaata postitust
        Aga mida peab ründaja siis tegema kui talle kastis kossi tullakse?
        Ma suure varba küüne peale astumist päris "kossi tulemiseks" ei klassifitseeriks. Jah, seda arvestades viga oli, seda ma ei salga. Samas kui vaadata, kus kohtunik paiknes, siis eksisteerib väga väike tõenäosus, et ta seda minimaalset varba peale toetamist, mida meie kordusi vaadates hõisates tunnistame, üldse nägi. See, et kontakte võimendatakse, on tänaseks tavapärane praktika ja tegelikult üks oluline osa ka sellest, et messid, ronaldod ja sõbrad meid oma geniaalsusega päevast päeva rõõmustada saavad. Aga Robben on taolise lüpsmise viinud tasemele, mis minu jaoks ületab kaugelt normaalsuse piiri.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
          Ma suure varba küüne peale astumist päris "kossi tulemiseks" ei klassifitseeriks. Jah, seda arvestades viga oli, seda ma ei salga. Samas kui vaadata, kus kohtunik paiknes, siis eksisteerib väga väike tõenäosus, et ta seda minimaalset varba peale toetamist, mida meie kordusi vaadates hõisates tunnistame, üldse nägi. See, et kontakte võimendatakse, on tänaseks tavapärane praktika ja tegelikult üks oluline osa ka sellest, et messid, ronaldod ja sõbrad meid oma geniaalsusega päevast päeva rõõmustada saavad. Aga Robben on taolise lüpsmise viinud tasemele, mis minu jaoks ületab kaugelt normaalsuse piiri.
          Ma ei saa nüüd enam aru, kas probleem on selles, et Robben liiga ilusti kukkus? Või selles, et anti penalt?
          FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/

Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!

Kommentaar

Ma ei saa nüüd enam aru, kas probleem on selles, et Robben liiga ilusti kukkus? Või selles, et anti penalt?
            Kui ei saa aru, siis aitame. Probleem on selles et Robben daivib.

Kommentaar

Kommentaar

Asi pole Robbenis, vaid üldises tendentsis, kus terve mäng on nagu ballettkunstnikke suvepäevad.

Kommentaar

Võtame videokordused kasutusele and that's that.

Kamoon, siin nagu pool rahvast ei taju ju üldse mis toimub. Dive (sukeldumine) = kukkumine ilma puuteta/veata; vea teesklemine. Teatraalne kukkumine= see kui viga oli, aga seda lihtsalt võimendatakse.

Praegusel hetkel kohtunikud tänu kiirele mängutempole ilmselgelt ei suuda kõiki vigu märgata. Kahju, et pole võimalik eksperimenti teha, kui niisama koperdada- mitu % siis ära vilistataks või kui kukkuda nii nagu need teatraalsed kukkumised on, mitu % siis ära vilistatakse. Olen üsna veendunud, et viimasel juhul on see protsent kordi kõrgem. Ja siit jõuamegi selleni, et järelikult siis jäetaks mingid olukorrad, mis reeglite järgi on vead, vilistamata. Kas see siis on ideaalolukord ? Minu meelest mitte.

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                    Astus varbale suure kiiruse peal. Kaitsja aitas püsti ja vabandas. Funny dive indeed. Otsi parem video ja vaata üle.

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                      Võtame videokordused kasutusele and that's that.

Kamoon, siin nagu pool rahvast ei taju ju üldse mis toimub. Dive (sukeldumine) = kukkumine ilma puuteta/veata; vea teesklemine. Teatraalne kukkumine= see kui viga oli, aga seda lihtsalt võimendatakse.

Praegusel hetkel kohtunikud tänu kiirele mängutempole ilmselgelt ei suuda kõiki vigu märgata. Kahju, et pole võimalik eksperimenti teha, kui niisama koperdada- mitu % siis ära vilistataks või kui kukkuda nii nagu need teatraalsed kukkumised on, mitu % siis ära vilistatakse. Olen üsna veendunud, et viimasel juhul on see protsent kordi kõrgem. Ja siit jõuamegi selleni, et järelikult siis jäetaks mingid olukorrad, mis reeglite järgi on vead, vilistamata. Kas see siis on ideaalolukord ? Minu meelest mitte.
                      Ka võimendamine on katse kohtunikku petta. Viga on ikka see, et kui liikumist takistatakse olulisel määral ja takistatakse mängimist. Kui on puude, mis tegelikult pole selline, et mängimist takistaks, aga selle pealt pikali visatakse, siis see on ka sukeldumine.

Kommentaar

Ilma Neuerita võinuks sakslased kontratest kolm-neli väravat sisse lasta. Need õigeaegsed pikad väljajooksud on super. Mitte et Alzheeria kollkiprit kiitmata saaks jätta. Pole mehest varem midagi kuulnud, aga vingelt mängib.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                          Ilma Neuerita võinuks sakslased kontratest kolm-neli väravat sisse lasta. Need õigeaegsed pikad väljajooksud on super. Mitte et Alzheeria kollkiprit kiitmata saaks jätta. Pole mehest varem midagi kuulnud, aga vingelt mängib.
                          No need väljajooksud on seni super kui otsustava hetkel ja kvaliteetsema ründaja vastu veidi hiljaks jääb ning ära karistatakse. Mees ikka selgelt mängib üle, juba Bayerniga tegi sel hooajal. Selline tunne, et kohustus koguseg seiklema minna.

Krdi Löw, praeguselt seisult võinuks ammu juba Klose mängu visata.

Kommentaar

tegelikult on sakslastel kõik kontrolli all,
                            nigeerlased (e:alžeerlased muidugi) otsustaval hetkel oma võimalusi ära ei löönud ja IIpa tõstis Sks juba tunduvalt oma mängutaset

Tšiili, Mehhiko ja isegi Nigeeria olid ju ka tublid ja mängu algul isegi domineerisid, aga mäng on pikk ja favoriit võtab oma
                            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

No need väljajooksud on seni super kui otsustava hetkel ja kvaliteetsema ründaja vastu veidi hiljaks jääb ning ära karistatakse. Mees ikka selgelt mängib üle, juba Bayerniga tegi sel hooajal. Selline tunne, et kohustus koguseg seiklema minna.

Krdi Löw, praeguselt seisult võinuks ammu juba Klose mängu visata.
                              Mulle jäi mulje et oligi kohustus. Et mängibki Sweeper keeperit mänguplaani järgi.

Kommentaar

minu mälu järgi on kedrad kohustuslikud ja kaitsmed mitte. Samuti ei ole putsad kohustuslikud, aga siis peab terve meeskond palja jalu olema (kui vahepeal seda reeglit muudetud ei ole muidugi)

Kommentaar

Working...
                                X