Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
MM 2014 poolfinaalid
Collapse
X
-
Igavamatest sa tahtsid öelda. Samahästi võib kreekat vaadata ( okei see on liialdus). Kuna minu lemmik Itaalia on hetkel selline nagu ta on ja oli vist vales tabelipooles ka siis võibolla mõni värskem ja särtsakam meeskond võinuks saada. Aga üldiselt olid kõik mulle enam meeldinud meeskonnad teises tabelipooles. Lihtsalt ei meeldi mulle ei Holland ja ei meeldi Argentiina eriti ( siiski veidi rohkem meeldib kui Holland).Leave a comment:
-
kategooriast huvitav aga kasutu fakt.
MM'il osalevast 32 riigist olid 3 mille territoorium väiksem kui eestil, ja kõik 3 kukkusid välja argentiina vastu playoffides:
vrdl - eesti 45 000km2
šveits 41 000km2
belgia 30 500 km2
holland 42 000km2
tuntumatest jalgpallimaadest on veel eestist väiksem euroopa meister taani 43 000km2
kostariika on vaid veidi eestist suurem 51 000km2Leave a comment:
-
-
-
Fantastiliselt võitluslik mäng ja hiilgav töö eeskätt kaitsjatelt. Kahju, et üks kahest täiesti võrdsest meeskonnast pidi välja langema.Leave a comment:
-
suurepärane mäng ja nüüd on mu ennustus vaid 1 mängu kaugusel teostusest, Argentina for win, muidugi sakslasi pean finaalis favoriitideks.Leave a comment:
-
167
Rekord pärineb 1998. aastast, kui löödi 171.
Leave a comment:
-
tahtsid öelda selle mängu, järgmise ja siis veel 2 turniiri 2x7 mängu.... ja siis veel midagi lisaks et keegi teine ei oleks temast parem vaid tõepoolest kõigi aegade parim - ja ainsuses?Leave a comment:
-
Väga rahul. Hollandi penaltimehed väärisid kaotust. Huntelaar lõi siin turniiril juba ühe ülikindlalt ära ning Costa Rica vastu tema penaltit ei löönud - toppinud siis tema Vlaari asemel esimeseks lööjaks kui selline plaan veidi segadust tekitada oli. Kuigi see segaduse tekitamise teooria tundub väga kahtlane, pigem ikka need mehed lööma panna, kellel värske positiivne kogemus all vms. Vlaar esimeseks lööjaks - ajuvaba ausalt..
Loodetavasti kukub karikas Messile ja Argentiinale. Sakslased aga tunduvad favoriidid olema.Leave a comment:
-
Tegelikult finaali mõttes ainult hea, et nõmedad Hollandlased edasi ei saanud. Kas Argentiina suudab Brasiilias võita MM-i? Kas Messi suudab lõpuks mõnes suures mängus ka midagi kasulikku teha? jne.
Saksamaa võit oleks perfektne lõpp sellele MMile!Leave a comment:
-
Tundub,et taktikul olid käigud otsas,vabandust ,suurel taktikul!Leave a comment:
-
Kehvad pendlad ning kahju, et triibulised edasi said. Messi & co hoiti kenasti lukus (eks sama käib Argentiina poolt ka vastu Hollandi ründajate suunas).
Loodame, et need sammused Argentiina toetajad kes lõpus pisaraid valasid saavad finaalis samuti juba 30 minuti kanti uuesti nutta, nagu Brasiilia fännid
Kuigi karta on, et nad nii naiivselt mängima ei tule.
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: