Mulle lihtsalt tundub, kui Hollandi mängija poleks sellele pallile väikese puute õlaga andnud, poleks pall üldse sinna poole läinudki. Seega kurioossus tekkis sellest, et keegi ei pannud seda puudet tähele. Iseenesest võiks samamoodi keegi tõrjutud penalti lihtsalt jalaga koksata.
Edit! Mulle nende pealt küll tundub et puutus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2014 poolfinaalid
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa ei saa aru, millest see vaidlus, penaltilööja ju puutus palli pärast seda, kui väravavaht selle ära tõrjus.
väravat polnud, aga oleks ülimalt cool olnud, kui oleks värav tulnud nii
Leave a comment:
-
Ma ei saa aru, millest see vaidlus, penaltilööja ju puutus palli pärast seda, kui väravavaht selle ära tõrjus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustKusjuures sellest videost tundub, et Vlaar jäigi korraks vaatama, et äkki joppab ja veereb ikka sisse
Leave a comment:
-
Kusjuures sellest videost tundub, et Vlaar jäigi korraks vaatama, et äkki joppab ja veereb ikka sisse
Leave a comment:
-
Algselt postitas elx Vaata postitustAinult et sel korral ei veerenud pall üle joone. See oleks muidugi korralik väravavahi aps olnud, kui pall oleks siiski üle joone veerenud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustNo iseenesest on selliseid asju loetud ära küll kuna pärast tõrjet veereb (ehk) pall isegi sisse.. Aga samas ei hakanud hollandlased siis kordagi protestima, et vaadataks täpselt üle vaid kõndisid minema. Tagantjärgi vehelda suht pointless nüüd..
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pri Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pri Vaata postitust
Sellest olukorrast oleks vast pidanud väravajoonetehnoloogia abil selgema pildi saama.The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
No ei ole värav
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustkas CLi finaalid on suured mängud?
Leave a comment:
-
huvitav, kas sellepärast ei löönudki nt Huntelaar eile penaltit? jäeti esimesena löömisest keeldumise eest üldse valikust välja?
Algselt postitas Katk Vaata postitustKas ma magasin midagi maha või sa mõtled olukorda kust Higuain olematust suluseisust küljevõrku palli lõi?
"Pall on väravas!"
-Litmanen: "Ei ole. Suluseis ja küljevõrk"
(tuli meelde Tiit Räägu "aga kallid sõbrad, see värav ei loe" paarikümne aasta tagusest Eesti-Wales mängust)
Leave a comment:
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKas ma magasin midagi maha või sa mõtled olukorda kust Higuain olematust suluseisust küljevõrku palli lõi?Algselt postitas sepakas Vaata postitustMillegipärast mitmele jäi mulje, et selles olukorras lendas pall võrku..
Seda ei vilistatud suluseisuks. Kui kordust näitas, siis Pohlak mainis, et nende esialgne arvamus oli ekslik ja tegelikult äärekohtunik olevat väravalööki näidanud.
Ka mängujärgses raportis on Higuaini ainsaks suluseisuks esimese poolaja oma märgitud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: