Mulle lihtsalt tundub, kui Hollandi mängija poleks sellele pallile väikese puute õlaga andnud, poleks pall üldse sinna poole läinudki. Seega kurioossus tekkis sellest, et keegi ei pannud seda puudet tähele. Iseenesest võiks samamoodi keegi tõrjutud penalti lihtsalt jalaga koksata.
Edit! Mulle nende pealt küll tundub et puutus.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
MM 2014 poolfinaalid
Collapse
X
-
-
Ma ei saa aru, millest see vaidlus, penaltilööja ju puutus palli pärast seda, kui väravavaht selle ära tõrjus.Leave a comment:
-
-
Kusjuures sellest videost tundub, et Vlaar jäigi korraks vaatama, et äkki joppab ja veereb ikka sisse
Leave a comment:
-
-
Ainult et sel korral ei veerenud pall üle joone. See oleks muidugi korralik väravavahi aps olnud, kui pall oleks siiski üle joone veerenud.Leave a comment:
-
No iseenesest on selliseid asju loetud ära küll kuna pärast tõrjet veereb (ehk) pall isegi sisse.. Aga samas ei hakanud hollandlased siis kordagi protestima, et vaadataks täpselt üle vaid kõndisid minema. Tagantjärgi vehelda suht pointless nüüd..Leave a comment:
-
-
-
huvitav, kas sellepärast ei löönudki nt Huntelaar eile penaltit? jäeti esimesena löömisest keeldumise eest üldse valikust välja?
see küljevõrgu "värav" ajas ka YLE kommentaatori Juusela eile segadusse,
"Pall on väravas!"
-Litmanen: "Ei ole. Suluseis ja küljevõrk"
(tuli meelde Tiit Räägu "aga kallid sõbrad, see värav ei loe" paarikümne aasta tagusest Eesti-Wales mängust)Leave a comment:
-
Seda ei vilistatud suluseisuks. Kui kordust näitas, siis Pohlak mainis, et nende esialgne arvamus oli ekslik ja tegelikult äärekohtunik olevat väravalööki näidanud.
Ka mängujärgses raportis on Higuaini ainsaks suluseisuks esimese poolaja oma märgitud.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: