Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpalli MMi alagrupikohtumised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale 'Jalgpalli MMi alagrupikohtumised'

Asi kisub suht ropuks jah juba. Ei saa aru inimestest, kes rõõmustavad Fra ja Arg-i väljakukkumise üle. Kuigi mulle ka mõni ei meeldi, siis ütleme nii, et Prantsusmaa - Argentiina paar on "natukene" huvitavam kui Rootsi - Senegal....

Aga jah, õnneks on veel Saksamaa, Itaalia, Hispaania ja veel mõned toredad riigid alles.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse Maarek
      Njah, see MM hakkab juba ebahuvitavaks muutuma, täielik umbkaitse võidukäik. . Istutakse 10-si kaitses, tehakse mängu jooksul 3 kontrat, millest 1 realiseeritakse ja ongi võit käes.
      Vaata, igaüks mängib nii, nagu oskab ja TULEMUSE saavutamiseks vajalikuks peab ja TULEMUS määrab MM-il KÕIK.

P.S. Ei saa just väita, et senine MM-i käik poleks minu lemmikutele edukas olnud -Eng 2. Taani 1. Rootsi 1. ja Iiri 2.
      Positiivset on muidugi veel- FRA&ARG audis. Ainult Saksa kobistas ära
      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Martin kallistab sind dieter
        ohsaa mis lahti siis et nüüd meeldib inimesi kallistada?

Aga olgu, jääme rõõmsaks.

A mis krdi jutt see on et Saksa kobistas ära? Sellisel juhul võiks ju vastu väita, et Inglismaa kobistas oma viigi ära NB ma ei taha hakata lollide argumentidega või üldse argumentideta vaidlema, et üks on hea ja teine paha (st lähtudes isiklikest sümpaatiatest), aga mul on tunne et praegu oled küll ülekohtune.

Muidu endal kahju et Argentina välja jäi. Samuti, kuigi Prantsusmaa poolt kohe kuidagi pole, võinuks ka nemad ikka teise ringi pääseda, ehkki ei saa eitada, taoline tugevate eemalejäämine annab väiksematetele võimaluse end näidata ja see tuleb neile ainult kasuks.
        ¡No Pasarán!

Kommentaar

Ühest küljest saan aru, et itaallased on shokis kohtuniku eksimuse tõttu nende kahjuks, ent enne neid peaks järjekorras olema hulk riike ja klubisid, kelle kohtumisel itaallastega on kohtunikud neile liiga teinud, määrates itaallaste kasuks olematuid penaltilööke või lugenud suluseisust väravaid. Praegu meenutas itaallaste esialgne ähvardus intrite (mitte küll Milano) viha, kui 10 aasta eest räägiti eesti keele ainsaks riigikeeleks kuulutamisest: et mjisasja, meje oljeme 50 aastat siin vjene kjeel reakinud ja njuid peame joppima veeras kjeel...(loeleme aastaid harjunud sellega, et vähegi vaieldav olukord meie kasuks vilistatakse ja nüüd peame mängides arvestama, et enam ei saagi loota nende abile).

P.S. Lohuta end sellega, et mina ennustasin Onu Unos, et finaalis võidab Argentiina Prantsusmaad
          Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse dieter
            A mis krdi jutt see on et Saksa kobistas ära?
            Saksa kohta öeldud lause oligi mõeldud veidi õrritamiseks Tundub, et see toimis
            No hard hard feelings?

Mayhem(loodab näha INGLISE-Saksa finaali)
            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Mayhem - kauaaegse Saksa fännina olen ma harjunud "hard feelingseid" mitte tekkida laskma

dieter (loodab näha GER-BRA finaali, sest siis saab enda jaanipäeva kulutused tagantjärgi kaetud)
              ¡No Pasarán!

Kommentaar

Niisiis Rootsi ja Inglismaa jätkavad ja Argentiina audis...Fantastika!
                Ei suutnud täna kuidagi õhtuni oodata ja vaatasin Rootsi-Argentiinat otse - rootslased tegid kõik õigesti. Kindel kaitsemüür ette ja argentiinlased jooksid nagu peaga vastu müüri.
                Ühelt poolt on hea meel, tisalt jälle väike pettumus kriibib hinge. Inglismaa 0:0 Nigeeriaga tähendab seda, et Inglismaal seisab ees Taani ja seejärel tõenäoliselt Brasiilia...palju kergem oleks tundunud see Senegali - Jaapani teekond, mis Rootsil ees seisab.
                Siiski üks pluss - kui mu mälu mind ei peta on Taani -Inglismaa õhtune mäng, samas rootsi - Senegal peetakse pärastlõunakuumuses. See võib ka midagi tähendada.
                Aga nii uskumatu kui see ka ei tundu, kaks mulle kõige ebasümpaatsemat meeskonda (ja ühtlasi suursoosikut) sõidavad koju juba nüüd. Unbelievable...
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Dieteriga samal meelel. MM-ile oleks kindlasti kasuks tulnud kui Argentiina oleks edasi saanud, võib ju oma põhjamaist rinda taguda ja Sverige-Sverige karjuda, aga neid on ju igav vaadata.

P.S. Zeleega püstiaetud juuksetukkadest ei hakka üldse rääkima.

P.P.S Prantslastele aga oli küll paras. Ei tulnud ise kohe selle pealegi, aga kui võistkonnas on Inglise liiga, Itaalia liiga ning Prantsuse liiga eelmise hooaja parimad väravakütid ja tulemuseks on 0 (null) väravat alagrupiturniiril, siis ei saa see olla Zidane puudumisest kinni olla. Ülbed olite...
                  "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Argentiina väljajäämisest tõsiselt kahju. Ei suuda seda ikka veel uskuda. Nojah. Nüüd jääb veel pöialt hoida Saksamaale ja Portugalile.

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse Mayhem

Algselt tegi selle postituse Maarek
                      Njah, see MM hakkab juba ebahuvitavaks muutuma, täielik umbkaitse võidukäik. . Istutakse 10-si kaitses, tehakse mängu jooksul 3 kontrat, millest 1 realiseeritakse ja ongi võit käes.
                      Vaata, igaüks mängib nii, nagu oskab ja TULEMUSE saavutamiseks vajalikuks peab ja TULEMUS määrab MM-il KÕIK.
                      Jutt jumala õige, aga kas on mõtet selle TULEMUSE nimel näidata surmigavat mängu, kus märksõnadeks betoonkaitse ja iga kergemagi puute peale kukkuvad ja seepeale südantlõhestavalt karjuvad pallurid. Jalgpall on ju oma populaarsuse ja tiitli "kuningas" saavutanud just nauditatavuse tõttu, aga praeguse MM ajal on asi paraku sellest viimasest kaugel. Võitjana väljub see, kes oskab mängu paremini tappa. Eelmisel EM-l tekkis Itaalial väga palju vihavaenlasi just sellepärast, et poolfinaalis Hollandi vastu keskendus kogu tegevus palli karistusalast välja peksmisele. Sel MM-l kasutavad juba enamvähem pooled tiimid sama taktikat ja need kes "ummisjalu rünnakule tormavad" (kunagine ütlus foorumis lõuna-ameerika stiilis jalgpalli kohta) on praeguseks kaotajate poolel.
                      Ei kujuta ettegi, kas sama arenguga keegi 10 aasta pärast üldse enam viitsib staadionile loivata, et vaadata kuidas kaks meeskonda iga hinna eest "TULEMUST" taga ajavad.

Igaljuhul on paar lemmikut veel MM-l alles ja loodan, et suudetakse "meeletut" jalgpalli harrastavatele tiimidele kuidagi vastu hakata, kuigi raske ette kujutada, kuidas sellega hakkama saadakse.
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Umbkaitsest rääkides...

Ma arvan, et ei ole siin nii hullu midagi. Sellist asja nagu mm '90 oli, siin küll näha ei ole. Minu arvates olid näiteks Taani-Prantsusmaa ja Rootsi-Argentiina väga nauditavad mängud. Võib-olla on mulle antud selline soolikas, et ma naudin head kaitsemängu (eriti, kui omad kaitsevad ). Mingit umbkaitse võidukäiku ma veel küll ei näe. See on ju täiesti tavaline, et kui ette minnakse, siis tõmbutakse veidi tagasi. Kindlasti oleks ka näiteks ARG 1-0 eduseisus veidi rahunenud ja lasknud rootslastel mängida. Rootslased olid aga sisuliselt mängu algusest peale eduseisud, vaadates tabelit.

Ka minu jaoks oleks FRA-ARG 1/8 finaalis veits atraktiivsem olnud, aga kui meeskonnad on nii kobad, et suudavad kahe peale 6st mängust lüüa 2 väravat, siis on ikka nende endi viga. Meeskondades on ju parimate liigade parimad väravakütid ja maailma kalleim ründaja (Crespo). Muide ARGi värav oli ka õnnega pooleks, või isegi 75% õnne.

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse vello99

P.S. Zeleega püstiaetud juuksetukkadest ei hakka üldse rääkima.
                          jeah, keegi on moepolitsei jälle siia lasknud
                          mis viga? poisid tahavad ka kenad väljakul välja näha või teevad soengud neist nö "sertifitseeritud OSI-d"? eesotsas põhihomo Ljunberg-ga, eksju

jajah, palju toredam on vaadata tervet kampa pohlaku stiilis metsjeesuseid ja paljaks kraabitud nahaga selle...ok, aitab sellest

minu arvates oli see mäng väga hea - argentiinlased näitasid väga ilusat mängu ja rootslased tegid paar vasturünnakut ja hea karistuslöögi. Kõik mängu elemendid ju olemas
                          ja nagu parastatakse prantslasi, on ka argentiinlaste oma viga, et nad ei suuda väravaid ära lüüa. 2 (oli vist nii) väravat 3 mängu peale (eriti arvestades, kui palju nad palli valdasid) on HALE ja need meeskonnad läksid edasi, kes seda väärisid.

Kommentaar

Nagu juba korduvalt on tõestatud on siiski Euroopa jalgpall dikteeriv praegu maailmas. Praeguseks kindlad edasipääsejad on Saksamaa, Iirimaa, Taani, Inglismaa, Rootsi, Hispaania. Ja ainuke muust maailmast Senegal. L-Ameerikalt, Aafrikalt ja Aasialt kohti vähemaks suurelt jalgpallipeolt! Oleks tahtnud mingi Tuneesia asemel Hollandit näiteks näha, või kuidas kellegi sümpaatiad on, kasvõi Ukraina, Tsehhi oleks olnud huvitavamad vaadata kui Hiina.
                            Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt tegi selle postituse Undi
                              minu arvates oli see mäng väga hea - argentiinlased näitasid väga ilusat mängu ja rootslased tegid paar vasturünnakut ja hea karistuslöögi. Kõik mängu elemendid ju olemas
                              ja nagu parastatakse prantslasi, on ka argentiinlaste oma viga, et nad ei suuda väravaid ära lüüa. 2 (oli vist nii) väravat 3 mängu peale (eriti arvestades, kui palju nad palli valdasid) on HALE ja need meeskonnad läksid edasi, kes seda väärisid.
                              Väga nõus! Tahaksin teada, kas keegi siin väidab, et Taani, Senegal või Iirimaa on sel turniiril halba või igavat jalgpalli mänginud??? Oleksin nõus sellise tegelasega vaidlema küll! Tõepoolest on see argentiinlaste ja prantslaste enda probleem, kui nad fantaasiarikkamat mängu ei suuda mängida. Vaatasin täna Argentiinat - sama taktika kõik 90 minutit, mis viga rootslastel selle vastu rohtu leida? Crespo Batistuta asemele: see vahetus ajas muigama lausa.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

kahju. kuradi kahju. mitte ainult, et välja lendas mu aastatepikkune lemmik, vaid et v6itis Rootsi. Rootsi poolt saab olla t6esti ainult olles rootslane. ma t6esti ei saa aru, mis on rootsi mängus nauditavat. 'One fast striker to win free kicks, ten giants to get behind the ball - not a very imaginative recipe', nagu Tim Vickery seda näeb. kel huvi BBC kodulehel on tema päris hea artikkel, mis vähemalt minu hetke tunded küll kokku v6tab. loodetavasti ka m6ne teise. ei kaotanud ju ainult Argentiina, vaid kaotas ründav jalgpall. kaotajaks oli tegelikult kogu see filosoofia, mis ütleb, et mängi ise ja lase teistel mängida. veelkord, kahju.

Kommentaar

Working...
                                X