320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2018 alagrupp D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Armani on hetkel maailma üks parimaid väravavahte
    Liiga ikka?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    MEza oli Islandi vastu suht OK. Pavón tegi 15 minutiga rohkem, kui Di Maria enne teda mitme mängu peale kokku. Pérez on alati koondises hakkama saanud, aga eks näis kuidas nüüd. Armanile pole võimalust antud.

Colombias oli Barrios kõige rohkem palli võitnud mängija ja ta mängis kusagil 55 minutit. Quintero lõi suurepärase värava.

Nandez mängis Uruguay eest oma positsioonilt väljas, aga ei olnud ka halb.

Kes sul siin hakkama ei saanud?

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Siiani need Lõuna-Ameerika liiga nolgid küll üheski meeskkonnas kuskilt otsast enda taset pole näidanud. Noortele on see hea arenemiseks ja suureks hüppelauaks, aga MM jaoks jääb see lahjaks.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Siiani need Lõuna-Ameerika liiga nolgid küll üheski meeskkonnas kuskilt otsast enda taset pole näidanud. Noortele on see hea arenemiseks ja suureks hüppelauaks, aga MM jaoks jääb see lahjaks.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Igasugune rünnak äärtelt kaob ära nii. Ma ei ole Dybalat küll klubi eest vist mängimas näinud, aga koondises nähtu eest ma ei kujuta teda ette Pavóni või isegi Meza kombel äärel töötamas.

Ise tahaks midagi sellist näha - Armani; Mercado, Otamendi, Fazio, Tagliafico; Pérez, Mascherano, Lo Celso, Messi, Higuaín/Agüero, Pavón

Kolmene kaitseliin vajab meeskondlikult harjutamist ja seda ei ole Argentina just eriti teinud, kui üldse.

Algselt postitas eika Vaata postitust

Võinoh, sellesmõttes täiesti pohui kuidas sa Messi-Kun-Dybala triost ründekolmiku moodustad. Sellised asjad võiks treener siiski toimima saada, mitte mingeid Argentina ja Portugali liiga vendasid mängitada.
    Kui sa Pavónile vihjad, siis ta on Argentina liigas puhtalt oma tahtest. Pakkumisi on juba 2 aastat tagasi lükatud. Armani on hetkel maailma üks parimaid väravavahte ja Willyst ikka kõvasti asjalikum. Willy mängis võrkpalli Islandi vastu minu arust. Ega liiga ei mängi, mees mängib. Võta või Di Maria kes on küll PSG mängija, aga koondises juba vähemalt 4 aastat täiesti kasutu jorss kes ei tohiks kutset saadagi enam.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Ennustatakse näiteks midagi sellist tänaseks. Noh, võtad näiteks selle Pavoni ära ja paned Dybala asemele. Dybala teeb täiesti korralikult tööd tagasi ka, kui temalt seda paluda.

Võinoh, sellesmõttes täiesti pohui kuidas sa Messi-Kun-Dybala triost ründekolmiku moodustad. Sellised asjad võiks treener siiski toimima saada, mitte mingeid Argentina ja Portugali liiga vendasid mängitada.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Kelle asemele sa Dybala paneks?

e: või mis see koosseiss üldse oleks siis?

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Lo Celso oli sõprusmängudes ju täitsa OK. Seda üllatavam, et Sampaoli teda üldse väljakule ei lasknud Islandi vastu. Selline loov ja liikuv mängija sobiks Horvaatia vastu küll mu arvates.
    Loov. Liikuv. Argentinlane. Oleks koondises abiks. Hmm...

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Kinnitatud veel koosseisu ei ole, aga juttude järgi jäävad Pavón, Lo Celso ja Armani ikka pingile...
    Aga eks ootame kinnitatud koosseisu ära enne kui kiilakat sõimama hakkab.

Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Lo Celso oli sõprusmängudes ju täitsa OK. Seda üllatavam, et Sampaoli teda üldse väljakule ei lasknud Islandi vastu. Selline loov ja liikuv mängija sobiks Horvaatia vastu küll mu arvates.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Homme päris huvitav päev tulemas.

Leave a comment:

• Staadium
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Batistuta 1990. aasta MM-il küll ei mänginud. Aga kogu see MM oli üks aegade magedamaid, vähemalt mida minu silmad näinud on.
    Jah sul täiesti õigus. Mõtlesin Caniggia ja kirjutasin Batistuta. Eks see mees oli jube lemmik mingi aeg

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    1990 Italia MMil sai Argentiina tappa esimese mängu ja kolmanda mängis viiki. Vedas neil et neil aegadel sai grupist tänu punktidele kolmandana ka edasi.
    See oli ka ajaloo üks nõrgemaid Argentiina koondiseid, kus peale Maradona, Batistuta ei olnudki kedagi fenomenaalset neil.
    Batistuta 1990. aasta MM-il küll ei mänginud. Aga kogu see MM oli üks aegade magedamaid, vähemalt mida minu silmad näinud on.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Jah. Lautaro Martinez oleks võinud mahtuda küll
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Rohkem Serie A vendi platsile vaja panna Argentinal. Või noh kutsuma oleks pidanud juba rohkem.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Rohkem Serie A vendi platsile vaja panna Argentinal. Või noh kutsuma oleks pidanud juba rohkem.

Leave a comment:

Working...
X