Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2020 Play-off

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Besedinile tervist. See oli kohutav vigastus.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Vaatasin oma salvestuse pealt üle, avavile oli täpselt 06:00 ja poolaeg vilistati lõppenuks 50:57, ehk mänguaeg oli 44:57.
    Kohtunik paneb kella käima, vile suhu ja vilistab. 3 sekundit.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    No siis tuleb nüüd UEFAle kuri kiri saata, ei muud, et see itaalia kohtunik igaveseks bännida!

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Vaatasin oma salvestuse pealt üle, avavile oli täpselt 06:00 ja poolaeg vilistati lõppenuks 50:57, ehk mänguaeg oli 44:57.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Ma olen kindel, et kohtuniku käekell on ametlikum, kui kellegi iti-mehe ekraanile manatud virtuaalkell

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Tõtt-öelda on varem ka silma jäänud mõni olukord, kus mõni sekund varem on kinni vilistatud. Olen mõelnud, et vb teleri kell on vale.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Vaadates, kuidas kohtunik lõpetas sekundi enne 45 minuti täitumist, siis siit tekkis küsimus, et kas see on üldse lubatud? Jah, vaid üks sekund ja midagi poleks see lisasekund ka andnud, aga kas reeglite järgi üldse tohib enne poolaja-mängu lõppenuks kuulutada kui ametlik aeg läbigi pole?

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Inglismaa?
    romantikud on alati väikeste tiimide poolt, kes pole kunagi võitnud

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    See kuradi Glasgow näeb õnnetu välja. Sisuliselt mansad, kelle fännid saaks kogu statka samasse värvi panna, aga mingi 1000 inimest pmst.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Ma ootasin juba 96ndal, et Inglismaa miskit koju tooks. Vana rasva pealt loodan seegikord.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Arvasin et mu Inglismaa toetamise ajad on läbi, kuid tänane tulemus tegi tuju heaks. Nüüd on küll head võimalused finaalini purjetada. Kuid ega see lihtne olema saa.

Turniir ise on väga huvitav olnud. Play-off oleks lausa ideaalne, kui Hispaania poleks edasi saanud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Tšehhi, Šveitsi ja Inglismaa edasipääs teevad küll jalkaromantikute meeled rõõmsaks.
    Inglismaa?

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Tšehhi, Šveitsi ja Inglismaa edasipääs teevad küll jalkaromantikute meeled rõõmsaks.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    75 minutit tukkumist ja siis slämm jämm bämm! Kolmes veerandis neljast on kellegi poolt olla: Belgia, Taani, Inglismaa. Ja neljandas on Šveits. Pole paha.

Leave a comment:

Working...
X