Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2020 Play-off
Collapse
X
-
Sellepärast vingutigi, et alagruppidel puudub hilisema turniiri osas mingigi mõju.
-
Spinazzola vigastus on põhjus, miks Itaalia ei võida EM-i lõpuks.
Leave a comment:
-
Alagrupi viimaste mängude ajal vingusid siin mingi gäng, et igav EM. Play offid on vist kõik olnud ulme mängud?
Edit: sõelmängud*
Leave a comment:
-
Immobile tegi teine kord ka kiiret paranemist. Natuke piinlik.
Leave a comment:
-
Päris Rivaldo klassi näitekool polnud, aga parim sel EM-il nähtu. :P
Leave a comment:
-
Kurat selline rõvedus peaks tõesti karistatav olema. Vermaelen pööras tema peale tähelepanu ja magaski Barella maha.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Leave a comment:
-
Olgugi et olen rohken Itaalia poolt, siis sellise asja eest peaks ka karistusi jagama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustImmobile'st tahaks gifi esimese värava ajal, kui ta end raskest traumast püsti ajas.
Leave a comment:
-
Itaalia on hea.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKas keegi ütleks mulle kas itaalia on hea või Belgia on halb?
Leave a comment:
-
Ülikõva poolaeg tõesti. Ma olen küll antud mängus Belgia poolt, aga Itaalia mäng on olnud muljetavaldav. Arvestades vastase kaalu, siis itaallaste poolt absoluutselt parim esitus sel EM-il. Teine poolaeg on muidugi veel ees ja äkki peale lõpuvilet saab juba teist juttu rääkida.
Leave a comment:
-
Immobile'st tahaks gifi esimese värava ajal, kui ta end raskest traumast püsti ajas.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTurniiri üks parimaid mänge. Immobile vääriks ülemängimise eest kollast.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: