Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kas keegi tiab mis Foega siis päriselt ikkagi juhtus?
Vihaseks ajab jah, kas tõesti pole veel midagi selgund?
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
kas keegi tiab mis Foega siis päriselt ikkagi juhtus?
Vihaseks ajab jah, kas tõesti pole veel midagi selgund?
Infot ei väljastatagi, Kameruni koondise arst ütles nii, kindlasti ei ole tegemist dopinguga ja siis umbes lisas, et aitab surma põhjustest spekuleerimisest, et jätame ta parem rahule. Nii et ühesõnaga avalikus ei saagi põhjust teada. Ning, kui asi peakski nii jääma, siis see jätab asjale küll minu silmis natukene mõruda maigu juurde.
mis puutub tyrgi-prantsuse mängu, siis kuni 90. min täissaamiseni olin endalegi arusaamtult henryst puhtas vaimustuses. lisaminutitel aga s..tus vend ennast minu jaoks korralikult täis - kolme järjestikuse korneri lahtimängimine ja siis viimse võimaluseni nurgalipu juures hoidmine polnud just kuigi sportlik käitumine.
Kommentaar