Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2026

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mbappe vs Haaland igati olemas ja palju päris huvitavaid gruppe

Kommentaar

Avamäng siis Mehhiko vs Lõuna-Aafrika. Vähe väravaid, aga sombreerod ja vuvuzelad!
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

No tahaks näha, et näiteks Prantsusmaa, Argentiina ja Portugal kukuks alagrupis välja Oleks paras fuck you sellele FIFA pundile oma turundusstrateegiaga.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
          No tahaks näha, et näiteks Prantsusmaa, Argentiina ja Portugal kukuks alagrupis välja Oleks paras fuck you sellele FIFA pundile oma turundusstrateegiaga.
          Kas sa ei usu kohtunikesse või?

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Infantino pikk jaur on nii piinlik, et rootslased võtsid maha ja läksid oma stuudiosse rääkima.
            Sotši lümpjalt ma sellist isikukultust ei mäleta. Trumpile on kuldmedal kaela pandud.
            Au ja kiitus rootslastele!

Aga mis sa ikka oma aega selle ülekande peale kulutad. Mulle ausaltöeldes on kogu see FIFA, Infantino, Trump ja 48-tiimi peale laienemine nii tülgastavaks muutunud, et ma ei tea kas üldse MM-i jälgida - suvel muudki teha. Ei oleks teadnud midagi mingist loosist, kui sõber seda maininud poleks. Ja siis vaatan et mingid lambitiimid ka seal gruppides. Oeh. "Põnev". Aga jõudu neile, kes endiselt selle tsirkusega kaasa lähevad!

Kommentaar

Algselt postitas onoz9 Vaata postitust

Au ja kiitus rootslastele!

Aga mis sa ikka oma aega selle ülekande peale kulutad. Mulle ausaltöeldes on kogu see FIFA, Infantino, Trump ja 48-tiimi peale laienemine nii tülgastavaks muutunud, et ma ei tea kas üldse MM-i jälgida - suvel muudki teha. Ei oleks teadnud midagi mingist loosist, kui sõber seda maininud poleks. Ja siis vaatan et mingid lambitiimid ka seal gruppides. Oeh. "Põnev". Aga jõudu neile, kes endiselt selle tsirkusega kaasa lähevad!
              Nõus. Alagrupimängud võib skippida kohe. Mingi Curacao või Roheneeme Saared ei paku väga pinget.
              Korra arvasin, et Kataris oli MM põhi käes, aga eksisin rängalt. Palju õnne Trumpile Fifa rahupreemia eest!

Kommentaar

Minu mõtted läksid varasematele turniiridele, mis sealkandis peeti.
                Mehhiko 86 on üleüldse minu lemmik MM - küllap sellepärast, et olin veel piisavalt laps, et ainult mängust endast hoolida. Mäletan soomlaste klippe tohutust vaesusest staadionide varjus, aga toona oli sel turniiril ikkagi kuidagi inimlik mõõde. Lihtne inimene pääses mänge vaatama, tribüünidel toimuv oli nii põnev ja jalgpallurid ise olid ka veel justkui inimesed, mitte üleelusuurused staarid. Väga sõbralik ja soe mälestus on jäänud sellest suvest.
                USA 94 oli hoopis teistmoodi, aga seal oli ka ikkagi veel mäng ise keskmes. Teema oli jalgpalli tagasitoomine ameerikasse ja minul on meeles need vahvad Rootsi ja Bulgaaria, kus mängisid nii toredad isikupärased jalgpallurid, keda ei olnud veel ära bränditud.
                Sellest, mis tuleb, ei oskagi midagi arvata. Nii palju ebameeldivat on kogu selle äri ümber, et väga raske on innustuda. Vaatan aga kindlasti, sest see on mul veres ja kindlasti sealt ei kaogi.

Kommentaar

Kustkohast Euroopa aegadega mängude graafikut näeb ? Fifa lehel on aga ei viitsi ümber arvutada.. Aitäh.

Kommentaar

Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
                    Kustkohast Euroopa aegadega mängude graafikut näeb ? Fifa lehel on aga ei viitsi ümber arvutada.. Aitäh.

Siit peaks leidma kõik enamvähem olulise.

Kommentaar

See video või ? Sellest pole sittagi kasu, seal on kohalikud ajad.

Kommentaar

Kui BBC spordi lehel meeste MM üles otsida, on seal mängude algusajad toodud ja Eesti aegadele peab tavakohaselt kaks tundi juurde lisama. Avamäng on näiteks Eestis kell 22, aga on ka mänge, mis algavad kell 19 või 20. Muidugi ka hiljem - nelja ajal öösel või ka hommikul kell 7 meie aja järgi: Austria vs Jordaania teisipäeval hommikukohvi kõrvale: kõlab kaunilt.

Kommentaar

Kohustuslik joogipaus ilmast sõltumatult kõlab nagu viis ammunõutud reklaamipaus ära teha. Varsti kahtlemata igal pool, ka arktilistes oludes.

Kommentaar

Kirjutavad, et Euro 2024 finaali pääses 83 inglise naelase piletiga vaatama. Ameerika on seevaatu imede maa ja seal arveldatakse tuhandetes.

Kommentaar

Kirjutavad, et Euro 2024 finaali pääses 83 inglise naelase piletiga vaatama. Ameerika on seevaatu imede maa ja seal arveldatakse tuhandetes.
                              See on täiesti jälk:

Kommentaar

Jalgpalluritel on ju ka lapsed ja perekonnad. Miks te ei taha neile maksta väärikat tasu?

Kommentaar

Working...
                                X