Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Euro 2024. Finaalmängud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Inglastel terve turna peale üks norm mäng. Finaalis lööd viigivärava ja omavad initsiatiivi, mille järgmise puutega loovutavad. Võib olla peaks vähe rohkem rõhku panema alkoholile - saavad ehk kruvid paika.

Kui hispaanlased parasjagu teevadki kaks puudet, siis seda sellepärast, et võtta sõõm veini ja kulgeda nõtkelt pohhuistlikult edasi.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
      Inglastel terve turna peale üks norm mäng. Finaalis lööd viigivärava ja omavad initsiatiivi, mille järgmise puutega loovutavad. Võib olla peaks vähe rohkem rõhku panema alkoholile - saavad ehk kruvid paika.

Kui hispaanlased parasjagu teevadki kaks puudet, siis seda sellepärast, et võtta sõõm veini ja kulgeda nõtkelt pohhuistlikult edasi.
      Ma ei teagi. See viigivärav tuli ju ka tegelikult Cucurella valearvestusest, kes läks lootusetus olukorras vastase väljakupoolel survet tegema, mille pealt tema ääre pealt hakati käristama. Sisuliselt oli ju Hispaania mängus parem, Inglismaa tuli ja sai kehvemalt tabelipoolelt eeldatult finaali, kuid midagi oli mansas valesti. Portugal suutis selliselt tiitli võita, aga alati pole sellist õnne.

Kommentaar

Inglismaa poolehoidjad staadionil tegid häbematut vilekoori, kui Chiellini karika tõi enne mängu. Tore, et karma endiselt töötab.
        Fino alla fine FORZA JUVE

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Ma ei teagi. See viigivärav tuli ju ka tegelikult Cucurella valearvestusest, kes läks lootusetus olukorras vastase väljakupoolel survet tegema, mille pealt tema ääre pealt hakati käristama. Sisuliselt oli ju Hispaania mängus parem, Inglismaa tuli ja sai kehvemalt tabelipoolelt eeldatult finaali, kuid midagi oli mansas valesti. Portugal suutis selliselt tiitli võita, aga alati pole sellist õnne.
          Eee... see norm mäng oli inglastel Hollandi vastu.

e: inglastel oli õnne rohkem, kui vaja

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Muidugi olid inglased terve turniiri kehvad. Ma isegi ütleks, et nad tegid mitte ühe hea mängu, vaid hea poolaja terve turniiri peale - 1. poolaeg Hollandi vastu. Kobistasid ka finaali - Bellinghami viimase minuti imevärav, penaltid ja siis kahtlane penalti Hollandi vastu. Ja seda ikkagi mängijate kvaliteedilt palju nõrgemate vastu, va. Holland (mööndustega), kes oli tegelt terve turniiri pigem kahvatu. Finaalis ju tegelt esimesel poolajal Hispaania ei saanud oma mängu päris hästi käima, mida inglased absoluutselt ära ei kasutanud. Teisel poolajal ei olnud enam küsimustki - inglased olid esimestest sekunditest püstihädas ning ehkki Palmeri värav (mis oli ka pigem individuaalne hea sooritus) andis veel võimaluse, siis pärast seda paari minutit surus jälle Hispaania täiega ja tunduski, et on ainult aja küsimus, millal ära lüüakse.

Tegelikult ju Hispaania vääris seda võitu täiega. Terve turniiri kindlasti parim meeskond, kuigi Saksamaa ei jäänud kaugele maha. Kahju, et sakslased finaali ei saanud, sest nad oleksid suutnud finaalis Hispaaniale oluliselt rohkem konkurentsi pakkuda, kui inglased. Hispaania siiski suutis alistada oma teekonnal Horvaatia, Itaalia, Saksamaa ja Prantsusmaa. Vägev saavutus, kenasti liigutati palli ja noored ründeässad olid vinged!

Kommentaar

Ühesõnaga on spordis selline seis iga turniiri järel, et olemas on üks hea treener (kellel muidugi joppas), ülejäänud treenerid on kõik lollid. On ka üks meeskond, kes on ainsana võitu väärt, ülejäänud on eriti kobad, aga eriti koba on see, kes finaalis kaotas. Nagu oli mul üks sõber, kes undas mul terve messengeri NBA finaalide ajal täis, kuidas Doncic on kõige mõttetum vend, kuna sai Bostoni käest tala.

Sel turniiril said pmst kõik Hispaania käest roppu peksu. Prantsusmaa, (saksamaa vähem), Itaalia jne. Spordis ju vahepeal kaotatakse ja kaotatakse väikeste marginaalide pealt. Näiteks see kuradi Duranti varvas omal ajal NBA-s joonel. Poleks see varvas seal olnud, siis poleks Giannis ja Bucks kunagi tiitlit võitnud ja Giannis oleks siiani luuser. Inglismaa sai finaali, mäng polnud kõige parem, mängijad on KOGU AEG ülehinnatud Inglismaal. Nad on väga head, aga nad on samasugused mängijad ja vahepeal nad kaotavad (60 aastat jutti). Lihtsalt see kisa, mis nüüd ainult Inglismaa osas käib, see on veits naeruväärne. Nad olid finaalis, nõrgemalt tabelipoolelt jne., aga siiski Euroopa teine mansa. See aus.

Kommentaar

Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
                Muidugi olid inglased terve turniiri kehvad. Ma isegi ütleks, et nad tegid mitte ühe hea mängu, vaid hea poolaja terve turniiri peale - 1. poolaeg Hollandi vastu. Kobistasid ka finaali - Bellinghami viimase minuti imevärav, penaltid ja siis kahtlane penalti Hollandi vastu. Ja seda ikkagi mängijate kvaliteedilt palju nõrgemate vastu, va. Holland (mööndustega), kes oli tegelt terve turniiri pigem kahvatu. Finaalis ju tegelt esimesel poolajal Hispaania ei saanud oma mängu päris hästi käima, mida inglased absoluutselt ära ei kasutanud. Teisel poolajal ei olnud enam küsimustki - inglased olid esimestest sekunditest püstihädas ning ehkki Palmeri värav (mis oli ka pigem individuaalne hea sooritus) andis veel võimaluse, siis pärast seda paari minutit surus jälle Hispaania täiega ja tunduski, et on ainult aja küsimus, millal ära lüüakse.

Tegelikult ju Hispaania vääris seda võitu täiega. Terve turniiri kindlasti parim meeskond, kuigi Saksamaa ei jäänud kaugele maha. Kahju, et sakslased finaali ei saanud, sest nad oleksid suutnud finaalis Hispaaniale oluliselt rohkem konkurentsi pakkuda, kui inglased. Hispaania siiski suutis alistada oma teekonnal Horvaatia, Itaalia, Saksamaa ja Prantsusmaa. Vägev saavutus, kenasti liigutati palli ja noored ründeässad olid vinged!
                England’s last 6 goals at Euro 2024:
                ◎ Bellingham v Slovakia: 0.05(xG)
                ◎ Kane v Slovakia: 0.22(xG)
                ◎ Saka v Switzerland: 0.03(xG)
                ◎ Kane v Netherlands: Penalty
                ◎ Watkins v Netherlands: 0.06(xG)
                ◎ Palmer v Spain: 0.03(xG)

Southgate masterclass

Kommentaar

Southgate astus tagasi. Nüüd hakkab tiitleid tulema!

Kommentaar

Siis on vaja ju Kane'ist ka lahti saada!!!

Kommentaar

Working...
                    X