Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mul on hästi rumal küsimus, mida ma julgen ainult siin esitada, sest Twitteris tapetaks mind ära.
Norra koondisel mängisid äärtel kaks daami, kellele oli antud võrreldes nende konkurentidega suurem rinnapartii. Noh, märgatavalt. Et kas rinnad, kui ka legaalsed skoorimisvahendid, mõjutavad suluseisu määramist? Noh, et muu keha on taga, aga rind tsuti eespool.
Ja lisaküsimus, et kas naiste MMi väga naljakad suluseisunurgad tulevad ka sellest, et ei taheta tisside järgi triipe tõmmata?
nope, saad siit ka kohe mcnamara poolt, et aint tisse vahid.
aga küsimus hea jah.
Päris haige, kuidas inglannadel ikka joppab. Peaks olema esimese poolaja lõpuks kümnekesi, mängivad igavalt ja alla võimete, vastase ohtlikuim ründaja peab vigastusega välja minema, raiskavad järjekordse penalti, kuid ikka saavad mingid õnnelikud teised pallid, mille abiga mäng jälle ära varastada. Jalgpall on vahepeal ikka päris närune mäng.
Uskumatult kaunis. Tööpäevaeelset ööund ma reeglina ei ohverda, aga täna kannatan rõõmuga. Teine poolaeg oli tegelikult vahva - kogu aeg see tunne, et peab tulema. Tuli.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Ei ole rõõmus. Paar asjalikku võimalust suudeti luua, aga liiga närvilised ja kiirustatud lõpetamised. Hispaanlannad üliosavad vaba mängija leidmisel. Hea, et kaitse niigi hästi pidas. Kelly poolvigase Jamesi asemel annab veidi lootust.
Teine poolaeg hoopis teist nägu. Kellyst oli abi küll ja palli hoiti vastase alas palju paremini. Noored vahetusest tulnud Hispaania ründajad tunduvad lisaajaks väga ohtlikud.
Sel turnal need pennud ikka veel hullem loterii, loodetavasti pigem anomaalia, õppimist jagub. Hetke maailma parima naiskonna leevenduseks vähemalt MM tiitel all.
Kommentaar