USA on loomulikult ylikova favoriit nagu alati
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2002.
Collapse
X
-
Hoian pöialt järgmistele: INGLISMAA, Iirimaa, Austraalia, Rootsi, Taani
Kohe üldse ei hoia pöialt:, PRANTSUSMAA,Brasiilia,Saksamaa,Türgi, Venemaa, Argentiina(muidu sümpaatne, kuid mulle ei meeldi, et neile on "spetside" poolt tiitel praktiliselt juba kätte antud)
Mõned neist pole edasipääsu küll veel kindlustanud
Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Argentiina võib võita küllOrginally posted by kyps
Njahh, natuke kehvalt tehtud. Mis siis saab kui keegi tahab võitjaks pakkuda, kas Brasiiliat või Hispaaniat või siis peafavoriiti Argentiinat? Kindlasti oleksid pidanud küsitlusse jätma lahtri, kus ilutseb \"Keegi muu\". Vot selline lugu.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
üldse liiga vara ennustada mu meelest. parem selle üle enne maikuud üldse
mitte mõelda, kuni teab, kes koondistes kaasa mängib, millised on alagrupid
ja üldine vorm mängijatel.
mina toetan loomulikult nagu alati inglismaad, iirimaad, belgiat ja taanit.
samas ei usu hästi, et ükski neist võita võiks. aga poole aastaga muutub palju.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Kuna grupid ja mõned osalejadki (20.11.01 seisuga) pole teada, tuleb järgnev ennustus küll väga umbkaudne, ent pakun, et kaugele jõuavad Prantsusmaa, Argentiina, Itaalia, Brasiilia, Nigeeria ja Kamerun (!).
Raudselt ei näe me veerandfinaalidest edasi jõudmas Inglismaad ega Saksamaad. Pidage, seda lauset meeles
Samuti suhtun kahtlusega pilukate (L.-Korea, Hiina, Jaapan), skandinaavlaste (SWE, DEN) ning kvalifikatsioonis hästi esinenud venelaste, hispaanlaste ja portugallaste võimalustesse.
Ülejäänutel pole absoluutselt võimalust.
Kui peaks ühe valima, siis Argentiina.Vänn
Kommentaar
-
see ennustus võib paraku isegi paika pidada. samas ei usu, et asi nii ühekülgseks kujunebOrginally posted by lell
Kuna grupid ja mõned osalejadki (20.11.01 seisuga) pole teada, tuleb järgnev ennustus küll väga umbkaudne, ent pakun, et kaugele jõuavad Prantsusmaa, Argentiina, Itaalia, Brasiilia, Nigeeria ja Kamerun (!).
Raudselt ei näe me veerandfinaalidest edasi jõudmas Inglismaad ega Saksamaad. Pidage, seda lauset meeles
Samuti suhtun kahtlusega pilukate (L.-Korea, Hiina, Jaapan), skandinaavlaste (SWE, DEN) ning kvalifikatsioonis hästi esinenud venelaste, hispaanlaste ja portugallaste võimalustesse.
Ülejäänutel pole absoluutselt võimalust.
Kui peaks ühe valima, siis Argentiina.
ja põhjapoolsemad riigid üldse sõnaõigust ei saa. olen suht kindel, et tuleb ka üllatusi...the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Replying to Topic 'MM 2002.'
Ükskõik kes(kas või Hiina) aga mitte Prantsusmaa.
Tegelikult vahet pole sest Itaalia võidab nagu nii.
Algselt postitas tankÕige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

ise olen pikka aega olnud inglismaa fänn olnud, nii et hääl neile igaljuhul! 
Kommentaar