Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2006 - alagrupp A

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM 2006 - alagrupp A\'

Algselt postitas 17

Algselt postitas eriklt

Algselt postitas Saarlane

Siin siis ka Soccernet.ee väikesed eelvaated:
    Saksamaa - Costa Rica
    Poola - Ecuador
    Pole vaja mõtetuid postitusi teha. Ma arvan et igayks oskab ise ka neid soccernetist yles leida.
    Ma ei tahaks üldse mingit vaenu vm nii kenal ajal õhutada aga palun. Bänneerige ta äraaaaa
    Mis ma valesti ütlesin. On ju õige. Sa oled ise samuti lihtsalt saaremaalt pärit siis kaitsed teda.
    Koondise põhimängija

Kommentaar

Kui see meeldiv vestlus nüüd kohe ei lõpe teil siin, siis tuleb mul mõningaid postitusi eemaldada. Jama lugu, aga hoiatan ikkagi.

Ja lisaks veel üks palve: Üritage ennast mängude toimumise ajal ohjes hoida. Väga paha saab olema neid teemasid siin lugeda, kui igaühte lehekülgede viisi jee ja ohhoo-postitustega koormatakse. Eks ju. Palun.

Ja lisapalve kõigile värviliste nimedega isikutele siin foorumis:
      Homsest kuni kolmapäevani ma ilmselt suuremalt foorumis ei viibi. Hoidke \"Suurvõistlustel\" palun silma peal. Tänks.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Mis siis algkoosseisudes huvitavat? Sakslased on ettevaatlikud nagu ikka - Lahm on väljakul. Kostariikal Wanchope õnneks mängib, talvel klubide MM-il silma paistnud Bolanos aga jäetud pingile.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Mis siis algkoosseisudes huvitavat? Sakslased on ettevaatlikud nagu ikka - Lahm on väljakul. Kostariikal Wanchope õnneks mängib, talvel klubide MM-il silma paistnud Bolanos aga jäetud pingile.
          Nupp muuda on ka olemas

Ilus on vaadata saksa mänu, kuid ma igatasen ikka seda vana 352-e

Kommentaar

poolaeg siis 2 - 1 Saksamaale, Lahmilt ilus värav

Kommentaar

Kokku siis Saksamaa- Kostariika 4:2. Lahtine mäng oli. Kloselt ja Wanchopelt mõlemalt kaks väravat. Fringsilt 4:2 värav oli ilus 30 meetrilt löödud vintpall. Kui rünne oli Sakslastel tubli, siis kaitse jäi küll hätta.
              Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Vapustav mäng oli. Sellised võiks iga suurturniiri algul olla.

Kommentaar

Palun Lahm paremale ja Marcel vasakule. Krt Friedrich üldse ei taipa kelle järgi orjenteeruda kaitses.

Mis mulle veel ei meelidnud oli see, et meie poolikud eksisid väga palju lihtsate söötudega. Samas mulle meeldis vana Stuttgarti poisi Lahmi söödud. Tuli tunne et vana Lahn on tagasi.

Igatahes on mu lootused suuremad kui ennem avamängu.

Saksamaa

Kommentaar

Algselt postitas PraS

Palun Lahm paremale ja Marcel vasakule. Krt Friedrich üldse ei taipa kelle järgi orjenteeruda kaitses.

Mis mulle veel ei meelidnud oli see, et meie poolikud eksisid väga palju lihtsate söötudega. Samas mulle meeldis vana Stuttgarti poisi Lahmi söödud. Tuli tunne et vana Lahn on tagasi.

Saksamaa
                    Tõesti. Kunstliku suluseisu tegemisel eksis samuti. Lisaks on üks asi veel ETV kommentaatoritega, kes \"unustasid\" peale mängu lisada, et Lahm on ka paremkaitse ning rääkisid vaid sellest, et Klinsmann kasutas kunagi(!) Schneiderit paremkaitsjana.

Kommentaar

Ecuador on üllatavalt tubli. Kuulusin ise ka nende hulka, kes arvas et mägedepojad normaaltingimustes heasti ei mängi, kuid tutkit. Poola kaitseliin on muidugi sama segaduses kui valikmängudes ning rünnak on sisuliselt olematu. Ründajat polnd pea kordagi näha (v.a. see Hurtado kollane kaart.)

Kommentaar

ilmetu mäng

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane

Algselt postitas PraS

Saksamaa
                          Tõesti. Kunstliku suluseisu tegemisel eksis samuti. Lisaks on üks asi veel ETV kommentaatoritega, kes \"unustasid\" peale mängu lisada, et Lahm on ka paremkaitse ning rääkisid vaid sellest, et Klinsmann kasutas kunagi(!) Schneiderit paremkaitsjana.
                          Lahm on Stuttgartis mänginud vaid olude sunnil paremkaitset. Bayernis ta seda teindu pole ju. FM pole argument \"nõder põder\"

Igatahes saaksid paljud saksa poolikud hakkama äärekaitses. Loodan siis järgmistes mängudes saksa poolt rohkem organiseerutd mängu kui nad seda täna näitasid.

Kommentaar

suurepärane avapäev, minu arvates.

saksamaa ja costa rica vaheline mäng kujunes kõvasti paremaks, kui olin oodanud. sakslased võivad nii mõndagi veel korda saada, kui kaitse prahmakatest eemale suudab hoida. nende keskväli ja rünne on kõrgest klassist nagunii ja täna näidati juba avamängus, et ka kokkumäng sujub. costa rica kasutas küll kaks apsakat ära, teine oli vist küll suluseisust, aga arvestades, kui organiseeritult ja hästi ecuador poolakate vastu mängis, on minu ennustus küll tänaste võitjate poolel.

fringsi värav oli lihtsalt suurepärane, väärt eraldi rida.

ehkki veidike rohkem hoidsin teises kohtumises pöialt poolale, avaldas ecuador muljet. kaitsjate kindla töö kõrval väärib äramärkimist minu arvates eeskätt nende keskväli, kes poolakate elu nii kaitses kui rünnakul väga raskeks tegi, meeskonnatunnetus ja -koostöö/klapp oli täpselt seal, kus igas tiimis olema peaks. kõrgeid lootusi neile hellitada ei tasu loomulikult, vastu tulevad (tõenäoliselt) rootsi ja inglismaa osutuvad ehk liiga suurteks pähkliteks, ent praegu, täiesti pimesi öeldes, võivad nad igaühe elu raskeks teha. sakslaste ja ecuadori vaheline mäng grupi viimasena võib kujuneda veel üllatuslikuks.

Kommentaar

täitsa perses avapäev minu arust. suurte lootustega aanud suurturniir on meile pakkunud erakordselt sitta jalgpalli. ei mäletagi millal viimati midagi nii sitta nägin. või no ok. midagi võrreldavat toimus FC Minevik vs FC Reaal mängu esimese poolaja viimasel kümnel minutil 2000 aasta septembris.

kui asi kiiresti ei parane, siis hakkan võrkpalli vaatama või toksin lihtsalt üksi kodus seent.

come on all you white and brown and yellow wankers!
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Võibolla oli sellest ka Eestis juttu, aga faktisõpradele teadmiseks, et enne tänast võitu Poola üle polnud Ekuador 3,5 aastat ühtki Euroopa meeskonda võitnud ning too eelmine, 3,5 aasta eest, oli Eesti. Nii ütles BBC kommentaator.
                                Elämä on laiffi!

Kommentaar

Working...
                                X