Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2006 - alagrupp E

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM 2006 - alagrupp E\'

vasak kaitse positsioonil on viimastes mängudes esinumber olnud siis ki ju Grosso. Samas Oddo ja Zambrotta on ka väga head. Niiet Oddo parema, Grosso vasakul ka Z mõlemal äärel.. 2/3 saavad platsile...

Ründels ilmselt siis ainuke 100% mees on Toni. Kui Totti vormis siis lustab. Gila ilmselt saab esimeses mänus platsile, aga kui käki keerab siis ei imesta väga kui Pippo koha endale võidab. DelPiero on küsimärk. Suudab kuidagi moodi midagi Totti asenduse moodi teha, kuigi siis on joonis teine kui DP Totti asemel platsil.

Keskväli on huvitav. Ei oskagi öelda mida elistada. DeRossi igatahes on super. Pirlo on raudvara...samas ei hiilga viimasel ajal. Gattuso oleks vb hea, kui DeRossi suudab teda vabalt asendada kaitses ja on rünnakul selgelt parem. Camoranesi samuti raudvara, kuid ka tema vormikõver läks kuidagi alla hooaja lõpus...

Kommentaar

Kas ma olen midagi maha maganud ja Semioli on koondisesse nimetatud? Selles suhtes, et siin on ta Azzurri uues särgis ja selle artikli põhjal mängis ta kontrollkohtumises(või kuidas seda ka ei nimetata). Teamipiltidelt ma teda siiski ei leidnud. Et mis case on siis?
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Kas ma olen midagi maha maganud ja Semioli on koondisesse nimetatud? Selles suhtes, et siin on ta Azzurri uues särgis ja selle artikli põhjal mängis ta kontrollkohtumises(või kuidas seda ka ei nimetata). Teamipiltidelt ma teda siiski ei leidnud. Et mis case on siis?
        Minu teada teda koondisesse nimetatud pole, kuid eelpool mainitud kontrollmängus osalesid sinises särgis ka De Sanchis, Bonera ja Marchionni. Ainuke põhjus võiks olla see, et Lippil on soov Azzurri tulevasel selgrool veidi anda nuusutada suurturniiri eelset õhkkonda

Zambrotta suhtes on veidi halbu uudiseid. Veel pole kindel, kas mees esimesel mängul platsile jookseb. Välistatud pole ka see, et Zambrotta jääb MMilt koju, mis avaks võimaluse Fiorentinas hiilgava hooaja mänginud Manuel Pasqualele.

Kommentaar

Algselt postitas Blue Rock

Algselt postitas Jasper

Minu teada teda koondisesse nimetatud pole, kuid eelpool mainitud kontrollmängus osalesid sinises särgis ka De Sanchis, Bonera ja Marchionni. Ainuke põhjus võiks olla see, et Lippil on soov Azzurri tulevasel selgrool veidi anda nuusutada suurturniiri eelset õhkkonda

Zambrotta suhtes on veidi halbu uudiseid. Veel pole kindel, kas mees esimesel mängul platsile jookseb. Välistatud pole ka see, et Zambrotta jääb MMilt koju, mis avaks võimaluse Fiorentinas hiilgava hooaja mänginud Manuel Pasqualele.
          Kõik ülal nimetatud mehed eesotsas Semioliga on reservstaatuses. Ju siis on ka need tegelased laagris ja mängivad kaasa.
          Zambrotta saatus selgub homme ja võib tõesti välja tulla, et Pasqual saab võimaluse
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Aga mis on selle reservi mõte, kui vigastuse korral võetakse mees ikka mujalt(Pasqual)? Teine küsimus on, et kuidas selle võistkonna nimetamisega on-kui keegi vigastab ennast siis on õigus vahetus teha ja muidu mitte?
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Aga mis on selle reservi mõte, kui vigastuse korral võetakse mees ikka mujalt(Pasqual)? Teine küsimus on, et kuidas selle võistkonna nimetamisega on-kui keegi vigastab ennast siis on õigus vahetus teha ja muidu mitte?
              Hea point siinkohal. See on kindel, et vigastuse puhul on õigus vahetuseks, soovi korral. Kuid sel juhul peaks valima kellegi filiaalist. Siinkohal asja teeb problemaatiliseks see, et vasakkaitsjat seal pole. Vajadusel Zambrotta koha Azzurris saaks Bonera, paremkaitsja temagi. Sedasi ainukeseks variandiks vasakule jääks Grosso. Ka Barzagli on sellel positsioonil mänginud, kuid suurema eduta. Lippi siinkohal kindlasti sooviks, et oleks Bonera asemele Pasquali valinud. Aga nagu teame, oleks oli vilets vend

Kommentaar

Muuseas ka Nesta sai väikse vigastuse!
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Muuseas ka Nesta sai väikse vigastuse!
                  Jep, kuid Nesta olukord on Gianlucaga võrreldes palju parem. Oleks loomulikult suur tagasilöök, kui kaks võtmemängijat peaksid karjääri ühest tipphetkest eemale jääma. Võib ainult ette kujutada millise peapesu La Gazzetta dello Sport & Co. annaksid, kui Arruzzi teekond lõppeks 22.juunil ja Juve mängiks algaval hooajal Serie B-s

Kommentaar

Homme hakkab nalja saama. Perrotta olevat ka siis mingi vigastuse saanud. Hetkel veel täpselt ei tea., mis viga on. Aga homme siis läheb Materazzi keskkaitsesse vastaseid hakkima ja äärtele siis Palermo poisid Zaccardo ja Grosso. Pirlo, Camo ja Gattuso keskele ja DP, Totti, Gila ette. See kõik siis selle artikli põhjal. Kuidagi arusamatu miks Tonigol välja on jäetud aga eks näib kui suur tõepõhi sellel koosseisul on ja kuidas eksperiment töötab.
                    Ahjaa, Zambrotta paranemine siis koondisearsti sõnul 15-20 päeva ehk esimesest kahest mängust jääb kardetavalt välja.

Ja ma arvan, et kui Juve kukub siis Gazzetta pidutseb
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Homme hakkab nalja saama. Perrotta olevat ka siis mingi vigastuse saanud. Hetkel veel täpselt ei tea., mis viga on. Aga homme siis läheb Materazzi keskkaitsesse vastaseid hakkima ja äärtele siis Palermo poisid Zaccardo ja Grosso. Pirlo, Camo ja Gattuso keskele ja DP, Totti, Gila ette. See kõik siis selle artikli põhjal. Kuidagi arusamatu miks Tonigol välja on jäetud aga eks näib kui suur tõepõhi sellel koosseisul on ja kuidas eksperiment töötab.
                      Ahjaa, Zambrotta paranemine siis koondisearsti sõnul 15-20 päeva ehk esimesest kahest mängust jääb kardetavalt välja.

Tonigoli välja jätmine MMil tunduks küll absurd, sest Del Piero pole koondises juba mitu-mitu aastat midagi märkimisväärset korda saatnud.

Kommentaar

Algselt postitas Blue Rock

Algselt postitas Jasper

Tonigoli välja jätmine MMil tunduks küll absurd, sest Del Piero pole koondises juba mitu-mitu aastat midagi märkimisväärset korda saatnud.
                        Eiei. Artikkel oli ikka šveitsi mängu kohta.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Olen teadlik sellest kusjuures

Kommentaar

Eile siis vaatasin šveitsi mängu 15. minutist 70-ni. Väga jube oli. Esimesel poolajal anti pall kogu aeg lihtsameelselt ära. Zaccardo äär oli läbikäiguhoov. Üldse suutis see mees saavutada täieliku ebasümpaatia. Kaks korda tegi koleda vea ja lõuks hakkas daivima ka veel. Ründes ma esimesel poolajal Tottit ei nänudki, Dp jäi meelde pallist möödalöögiga ja Gila ka kuidagi uimerdas seal. Keskväljal siis Camo ja Pirlo ei saanud üldse hakkama-valesööt või pallikaotus. Kaitses Cannavaro omas ja Materazzi oli ka ok. Teisel poolajal ka midagi paremat ei näinud.

Egas midagi enne 82 aastat viigistati ka ju šveitsiga friendly.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

kehvad uudised ka tsehhidele siis.

Smicer audis. Ning see on juba paras pauk. Hea mängija.

Kommentaar

Smicer Out, Sionko In

Kommentaar

Working...
                                X