Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - poolfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006 - poolfinaalid\'

Algselt postitas KJK

Algselt postitas lenc

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas Maarek

vanaema oli sul väravajoonel ja võttis käega palli Kuidas siis pall otsaauti sai põrgata?
    Õnneks nüüd enam mittetahtlike puudutuste eest enam penaltisid ei määrata. On neid juhuseid sel korral üsna mitmeid olnud.
    blond neeger tõstis käe palli poole, mitte ei üritanud kätt eemale tõmmata
    Tõstis käe? Käsi oli tal ilusti keha kõrval ja mitte mingit teadlikku liikumist sellega ei tehtud enne kui pall vastu läks.
    No kui ikka kaega kaitseb varava ara siis peab ju penalti andma
    Üsna mõttetu sel teemal vaielda. Otsi video välja, siis näed, kui hästi ta sedaviisi \"värava ära kaitses\".
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

xavieri keissi jahujatele. ehk loob selgust

Kommentaar

Algselt postitas Maarek

Üsna mõttetu sel teemal vaielda. Otsi video välja, siis näed, kui hästi ta sedaviisi \"värava ära kaitses\".
        jesus christ, kaua v6ib halada?? erinevalt muudest n2ivustest, mida uvv siin manab, oli see t2iesti konkreetne kehast eemal k2si karistusalas, j6uluvana seisis ainukesena esimeses postis (ja vastu tema vasakut k2tt, mitte v2ravast eemale)..
        t6esti, kuhu jalgpall niimoodi l2heb, kui kohtunik annab kornereid ka oma suva j2rgi?
        jah, praeguses m2ngus oleks ju v6inud ka andmata j2tta, aga pennal polnud ka vale nagu Pohlak nentis
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Portugaalased kukuvad ka ikka iga asja peale, hale on vaadata lihtsalt.
          Prantusmaa finaalis

Kommentaar

ma parem ei korda sama, mida ma tegin kaks aastat tagasi. ma lihtsalt...

************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ******************

Kommentaar

on ainult üks zizou! legend jätkub!

porri mängijad on ikka valusad eided, öök.

Kommentaar

Kordub siis em 2000 finaal Azzurri ja Les Bleusi vahel. Ega see esitus midagi suurepärast prantslastel olnud, kuid Domenechi taktika teisel poolajal panustades kaitsele, õigustas end. Samas portud peavad endale ise tuhka pähe raputama, eriti Figo võimalus pärast Barthezi ebaõnnestunud tõrjet.
                Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Barthez ikka oskab

Kommentaar

Tundub et championid...
                    Barthez

Kommentaar

Prantsusmaa skalpi on \"vanade võlgade\" pärast juba kõik vastased tahtnud. Itaalial kaotus EURO 2000 finaalis oli vahest kõige rängem.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Jah. Mäng oli ikka väga igav. Midagi ei olnud seal vaadata. Prantsalaste kaitse oli ikka väga hea ja Portudel ei õnnestunud sellest läbi murda.
                        Aga Cristiano Ronaldo on valus tont küll. No vend kukub selliste asjade peale, et oioi. Ei saa aru, miks ta kollast ei teeninud. Seda oli lihtsalt rõve vaadata. Helder-Poiss oli ikka mega tase. Hea, et Henry ei teeselnud II poolajal.
                        Finaalis olen ma küll Itaalia poolt.

Kommentaar

Igatahes super . Zizou tundus tõesti väsinuna aga ikkagist, ära ta tegi.

Kommentaar

zidane tegi ära...

vaadake finaali hümni ajal Ribery nägu...

on ikka moll välja valitud

Kommentaar

Nii, et finaal siis Itaalia-Prantsusmaa. Väga magus finaal tuleb

Kommentaar

Portugali Figo paistis selgelt rohkem täna silma kui Zidane. need tsenderdused ja söödud, hea küll - pealöök luhtus, aga ta tekitas nii palju võimalusi( teised ei suutnud neid ära kasutada). Cristiano Ronaldo oli täna nagu hoopis teine - mees ei trikitanud iseendale, vaid mängis sööte laiali, sai neid ise ja vahel sekka ka mõni kannakas. tema mm oleks loogiliselt 2010.aastal, aga avevalt, et portugali tiim sama tugev on kui sel aastal.
                                Määravaks sai see, et Portugal jäi kaotusseisu.
                                Finaalis jäävad kindalsti itaallased peale.
                                Kuigi ma tahaks et Zidane lõpetaks rõõmsana, ei ole minu sümpaatia peale tänast igavat mängu nende pool. terve turniiri vältel olid nad üks mu lemmikutest, btw

to Aramis: Olen jah noor mees. Ei ole meeski veel. So? naudi moderaatoriks olemist(vingu nagu heale moderaatorile kohane)

See on Ju Jalgpall

a mis selle rivaldoga sai?

Kommentaar

Working...
                                X