Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2008 valikmängud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

1-1 :S:S:S....eiii inglismaa siiski vist ei saa em-ile

Kommentaar

Siiski, 2:1 Iisraelile 91.minutil. Kontrarünnakust peale seda kui Venemaa läks mängima kahe kaitsega.
      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
        ...loodan veel sügavamalt et venkud juudid maa sisse tambikisid ja inglise ülbed peded EMile ei pääseks...
        Ehtne eestlane oled...
        Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
          Siiski, 2:1 Iisraelile 91.minutil. Kontrarünnakust peale seda kui Venemaa läks mängima kahe kaitsega.
          Yeah, tubli Golan

Kommentaar

Minge Mekasse palverännakule.

Kommentaar

Jahh...Iisraeli võit on vääga hea märk inglismaale, kellele vist piisab horvaatiaga ka viigist

Kommentaar

Kõik, yess, täna on kõik tulemused super head minu jaoks:Šotimaa 1:2 Itaalia, Iisrael 2:1 Venemaa, Andorra 0:2 Eesti ja leedukad võitsid 2:0 kodus Ukrainat.

Kommentaar

Fantastiline, Venemaa surus ja surus ning Iisrael lõi lõppseisuks 2:1, ennem seda olid venelased just posti tabanud.

Nüüd on kõik inglaste enda kätes.

Kommentaar

Algselt postitas Elina Vaata postitust
                    Minge Mekasse palverännakule.
                    Vii pronksmehele lilli ja liitu našiga.
                    Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

elinatška ära ärritu. tublid juudid.

Kommentaar

Algselt postitas Matchy Vaata postitust
                        Kõik, yess, täna on kõik tulemused super head minu jaoks:Šotimaa 1:2 Itaalia, Iisrael 2:1 Venemaa, Andorra 0:2 Eesti ja leedukad võitsid 2:0 kodus Ukrainat.
                        Ka mulle sobisid kõik seisud peale Itaalia ja shoti....
                        Aga päris huvitav asi mille ma avastasin ja küllap mõni ka teist veel ei tea et praegust Kreeka - Malta valikmängu Kreekas vilistab kohtunike brigaad Eestist - Sten Kaldmaa peakohtunik, Hannes Reinvald ja Eduard Rozov abikohtunikud ja Kristo Tohver 4. kohtunik

Kommentaar

Itaalia on emmil võites viimase minni kollist sotimaapanucci pealõõgist jeeeja siuke uudis ka et iisrael võitis venemaad mis tähendab et inglastel on võimalus veel edasi saada kui võidetakse horvaatia

Kommentaar

Horvaadid said vaheajal teada, et seoses venkude kaotusega on edasipääs tagatud ja lasevad Makedoonlastel möllata.

Kommentaar

Kas keegi teab miks Serbia vs Kasahstan (grupis A kus mängib Soome) katkestatud on?

Ja mis Inglismaase puutub siis kõigepealt tuleb see 1 punkt kätte saada
                              (muidugi kui Venemaa Andorra vastu komistab, pole vaja :P)

Kommentaar

Algselt postitas carlo2 Vaata postitust
                                Kas keegi teab miks Serbia vs Kasahstan (grupis A kus mängib Soome) katkestatud on?
                                mina tean! väljak oli lund täis.

Kommentaar

Working...
                                X