Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2008 valikmängud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Arvan nii, et kui EM-le pääsed, siis seal juba nõrku vastaseid ei ole. Ning mis mõte on vinguda, mis gruppi said, kui meistriks tahad tulla, pead kõiki võitma, imo.

Kommentaar

Deem . See hull alagrupp on ebaõiglane, 3 riiki peaks sealt edasi saama...
      slimm.ee

Kommentaar

täitsa ok, loos. Vähemalt minu lemmikud sellel turniiril said normaalsed grupid.

Kommentaar

Vähemalt saab põnev olema algusest peale

Kommentaar

Nii teen pisukese diledandianalüüsi:
            A-grupp: Taseme poolest peaks üle olema Tšehhi ja Portugal, aga arvestada võib, et Šveits on kodus ja täis andekaid noori ning Türgi on alati vastik vastane.
            B-grupp: - Austria impeeriumi ahistusgrupp - Horvaatia ja Saksamaa peaks mängukindluselt peajagu üle olema, aga Poola on kindlasti himukas ja maias Saksamaa peale. Austria on kodus, aga pole just hetkel eriti hea (seda ka koduse ajakirjanduse arvates).
            C-grupp: surmagrupp mis surmagrupp. Kuigi enamus näevad siin heitlust Hollandi, Itaalia ja Prantsusmaa vahel, on võtmesõnaks Rumeenia. Tõusev täht võib palju pahandust teha. Edasipääsejat on võimatu arvata, isegi kui Prantsusmaa ja Itaalia on suht ebakindlad, võivad nad omavahel uuesti kohtuda finaalis.
            D-grupp - kindel meeskond peaks olema Hispaania, teised on ilmselt teise edasipääsu peale verised.
            EM-võitja ennustamine on tänamatu ülesanne - 15 meeskonnal (väljaarvatud Austrial, kuigi jumal seda teab) on võiduvõimalusi.
            Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Kas ma olen ainuke, kellele see ametlik mängupall eriti ei meeldinud?

Kommentaar

Algselt postitas -Silver- Vaata postitust
                Veits kahtlane, kuid küll ära harjub.
                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                Algselt postitas taku*
                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Ei ole ainuke.

Kommentaar

Kujundus ei meeldinud.

Kommentaar

keda kotib, kas see meeldib teile või mitte? ega teie sellega mängima hakka.

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                        keda kotib, kas see meeldib teile või mitte? ega teie sellega mängima hakka.
                        Kes teab, kes teab. Äkki hakkavad osad meie seast.
                        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                        Algselt postitas taku*
                        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

uus pall oli mm-i palliga samasugune, ainult teistsuguse värvilahendusega, eksju??

(ma mõtlen neid süvendatud jooni jne, hetkel ei tule sobivat väljendit pähe)

Kommentaar

Kust nägite pilte?
                            slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas caesar112 Vaata postitust
                              Kust nägite pilte?

Kommentaar

Näeb välja nagu molekulid.
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X