Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nonii, täna siis MMi viimane mäng. Selgub, kes sõidab koju võitjana ja kes peab leppima hõbedaga! GO URUGUAY!
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      nonii, täna siis MMi viimane mäng. Selgub, kes sõidab koju võitjana ja kes peab leppima hõbedaga! GO URUGUAY!
      Joo vähem

Kommentaar

Algselt postitas Panso Vaata postitust
        See Müller on küll üks imelaps. Kui ta siit nüüd suudab edasi ka areneda, siis vist tuleb parim saksa ründaja järgmise 10 aasta jooksul.

dos Santos? Mis selle noormängija auhinna vanuesepiirang on, tundub, et tema valiti puhtalt vanuse ja nime poolest sinna.
        pull jah. võinuks ikka Busquets seal nimistus olla.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Nelja aasta pärast jälle ja siis on... SAMBA

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
            Kus sa sellega?

Siis on tiki-taka üle ilma kuulsust võitnud ja vaatame kuu aega jutti ühesuguseid 0-0 pass-pass-pass mänge.

Ühtlasi, kuna mujale teemasse ei sobi, siis palju õnne Uus-Meremaa!

Kommentaar

Asi, mis mind veidi kurvastab on see, et nüüd ei lõpe need jutud, et Casillas on maailma parim väravavaht. Mida ma arvan, et ta ei ole. Aga nüüd saab vaidlusopponent mulle muidugi MM-i finaali lindi ette visata... tegi suurepärase mängu täna. Sai MM-i parima väravavahi tiitli ka kuigi ma oleks selle küll Neuerile andnud.
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                Asi, mis mind veidi kurvastab on see, et nüüd ei lõpe need jutud, et Casillas on maailma parim väravavaht. Mida ma arvan, et ta ei ole. Aga nüüd saab vaidlusopponent mulle muidugi MM-i finaali lindi ette visata... tegi suurepärase mängu täna. Sai MM-i parima väravavahi tiitli ka kuigi ma oleks selle küll Neuerile andnud.
                Kõvasti hullem on see, et Puyoli hakatakse asetama Baresi, Maldini, Nesta või kasvõi Cannavaro kõrvale.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Neuer ei saanudki seda tiitlit kuna ta ei mänginud kõigis mängudes.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    Kõvasti hullem on see, et Puyoli hakatakse asetama Baresi, Maldini, Nesta või kasvõi Cannavaro kõrvale.
                    Cannavaroga ju võrdlus isegi sobiks...Aga arusaamine, et parimad kaitsjad on ja alati jäävadki ikkagi itaallased on üks kivinõialik soov hundipoeg Sulos ja tädi Suuzi-Suuzi miskipärast kivikujusid näha...
                    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                      Ma olen nüüd kindlasti maru ebapopulaarne, kuid nelja aasta pärast on kõige olulisem, et see samba kiirelt kellegi kleidisaba peale astuks ja siruli käiks. Minu arvates on omal moel igasugu LAV-idele ja Koreadele MM-de andmine väga tervitatav, siis on kõik suursoosikud võrdses seisus. Aga kui antakse näiteks Brasiiliale, siis on kodumeeskonnale tiitel pmst kandikul kätte antud. Ehk jääb võimalus, et keegi nad ikkagi üle mängib, kuid koduseinte toel muutub see võimalus üsna pisipisikeseks.

Kommentaar

No Saksamaa mängiti üle ju.
                        slimm.ee

Kommentaar

Aga kui antakse näiteks Brasiiliale, siis on kodumeeskonnale tiitel pmst kandikul kätte antud. Ehk jääb võimalus, et keegi nad ikkagi üle mängib, kuid koduseinte toel muutub see võimalus üsna pisipisikeseks.
                          Mispärast siis pisipisikeseks? Pigem mõni protsendike suuremaks/väiksemaks kui muidu.

Kommentaar

Kokkuvõtteks ei taha midagi halba öelda MM-i kohta. Läks teine mängu poolest pidevalt paremaks ja lõpuks võitis meeskond, kes seda igati vääris. Midagi enamat oleks patt tahta.
                            Skandaalikesi on ikka ja mõned neist jäävad elama ja ehk mõjutavad ka suuremaid jalgpallipoliitilisi otsuseid, aga minu meelest ei otsustanud tegelikult MM-tiitlit kohtunikud ega ametnikud, ikka mängijad said selle tööga kõige paremini hakkama.
                            Lõuna-Aafrika paistis oma tööga hakkama saavat ja vuvuzela oli turniiri lõpuks juba nii omane, et imelik kui tulevikus see heli vutti ei saada.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

vaadates tagasi turniirile, oleks loogiline finaal olnud Šveits - Uus-Meremaa

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                                Aga miks ta siis ei ole?
                                Oled näinud Reali 2007-2008 ja 2008-2009 hooaegade mänge?
                                Minu arust pole viimased 4 aastat olnud kahtlust, kes on parim.
                                Üks sümpaatseim jalgpallur tänapeva jalgpallis.

Kommentaar

Working...
                                X