Algselt postitas marconius
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2012 Poolas ja Ukrainas
Collapse
X
-
Kui juba nalja rääkida siis olgu ka hea.Algselt postitas Wingback Vaata postitustKõlakad, et Raul saab võimaluse Hispaania koondisega liituda."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Parajalt rõve tümakas tõesti, aga ega midagi palju etemat loota polnud ka.Algselt postitas vincent Vaata postitustniivõrd ilge, et kõlab igati usutavalt.
Kommentaar
-
no ma arvan, et see nimi seal peal on suhteliselt pohhui. ei hakka keegi seal passi ja piletit võrdlema. kui ise CL-i finaali käisin vaatamas, siis oli ka meil nii, et kõigil piletitel oli selle tüübi nimi, kes need ostis. mingit jama või sekeldusi sellest ei tulnud igatahes. eks UEFA süsteemid ole ikka samad.Algselt postitas Aramis Vaata postitustSama kamm - mul ka kõik kolm piletit, mis ma ühele mängule läbi UEFA ostsin minu nimega.
Kommentaar
-
30EUR + tasud* (alagrupimäng) kuni 270+ tasud* (poolfinaal) sõltuvalt mängust ja istekohast.
Tasud* - Pileti alghinnale (millega said osta loosirattast õnnelikult tõmmatud nimed) lisati 10% resale tasu. Lisaks tehingu pealt 20EUR, mille eest siis toimetati ja pilet koju saadeti kulleriga/postiga.
Finaalis oleks küljetribüünile saanud mingi 680EUR eest teoorias.
Kommentaar
-
fu*king hell?!?!?! see asi pole päris normaalne enam. peaks keset Euroopat mingi a´la 200 000 staadioni ehitama nagu Põhja-Koreas, siis need hullumeelsed hinnad natuke langeksid.Algselt postitas cannuman Vaata postitustFinaalis oleks küljetribüünile saanud mingi 680EUR eest teoorias.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar