Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eile õhtul oli Boliivia - Uruguai 1. poolaeg lõpuks sellisel kellaajal, et vanainimesel ka silm lahti püsis. Mäng oli sama sombune nagu San Cristobali ilm. Mitte just parimate Lõuna-Ameerika traditsioonide tasemel, rohkem divar külmal veebruariõhtul. Lõpuks jäin ikka magama, kahjuks.
Tea, kas jääbki minu ainsaks otseülekandeks Copalt. Väravakokkuvõtted vaatan ikka ära muidugi.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Eile õhtul oli Boliivia - Uruguai 1. poolaeg lõpuks sellisel kellaajal, et vanainimesel ka silm lahti püsis. Mäng oli sama sombune nagu San Cristobali ilm. Mitte just parimate Lõuna-Ameerika traditsioonide tasemel, rohkem divar külmal veebruariõhtul. Lõpuks jäin ikka magama, kahjuks.
Tea, kas jääbki minu ainsaks otseülekandeks Copalt. Väravakokkuvõtted vaatan ikka ära muidugi.
Tänane Brasiilia mäng samal kellaajal.Usun, et tõotab tulla võitluslik mäng, sest Brasiilia teist kaotust endale enam lubada ei saa(taha)
¿Quién es el favorito en el grupo A?Venezuela51,52%Uruguay34,54%Perú11,25%Bolivia2,70%
A alagrupi hääletamisel on vist koduväed tegutsenud. Aga üldiselt muidugi paistab A teistest märgatavalt nõrgema koosseisuga.
Näed siis,koduväed ennustamisega palju puusse ei pannudki
Kas livescore peksab segast ja neil ei ole kollast värvi (eile sai näiteks Kiis ja Allas selle järgi punase) või sai tõesti keegi paraquailane 2 minutil juba punase?
Kas livescore peksab segast ja neil ei ole kollast värvi (eile sai näiteks Kiis ja Allas selle järgi punase) või sai tõesti keegi paraquailane 2 minutil juba punase?
Jah,et 2.minutil sai punase Paraguai koondislane Aldo Bobadilla,kes siis wikipedia andmetel on ka väravavaht
George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar