Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No siin ootaks nt lorenzo kommentaari, aga selle mehe viimased head päevad olid mu teada umbestäpselt 8 aastat tagasi.
Tõesti on nii, et Portugali nõrkus on nimekate superründajate puudus. Minu arust on hetkel parimas hoos Almeida sellest kolmikust. Nuno Gomezi "parim enne" paistab ka läbi saanud olevat. Sel hooajal on ta igatahes 25 mänguga 7 kolli löönud. Viimase värava lõi ta just nüüd viimases voorus ja enne seda sahistas ta väravavõrku alles detsembri lõpus. Huvitav on fakt, et Benfica võitis iga mängu, kus Nuno lõi värava. Benficas on ta Cardozo järel teine-kolmas valik, jagamas oma minuteid pigem Makukulaga, kes Benficas väga kahvatult esinenud viimasel ajal ja polegi veel Benfica eest liigas väravat löönud. Eks seepärast jäi ka Makukula hetkel välja.
Üldiselt paljud portugaallased ootavad, et lõpuks antakse roheline tuli Liedsonile, mis võib olla oleks lahenduseks nende ründeprobleemile ja Liedson on ka ise soovi avaldanud, kuid siiani pole miskit juhtunud...Kardan, et varsti on ka selle mehe aeg möödas, sest vanust tal juba 30.
Noh kui kolmas väravavaht välja jätta..siis enamvähem tulebki sama delfi välja ju..Rocchi, Montolivo, Gamberini, Cassetti, Tonetto, Bonera... tunduvad ju nimed kes võiks koju jääda.
Ma veel kommenteeriks Porugali - Almeida on tõessti hea. Ta saaks üksi ees hakkama toetatatuna mõlemalt äärelt, kus tõessti asuvad üliohtlikud mehed ja neid on kahe vahetuste jagu olemas. Keskväli saab hakkama, kui Deco vormis on ja kaitse on kogenud - Carvalho--Meira oleks väga tugev paar, aga sama hästi võib seal ka Pepe asuda. Ikka väga kindel sats tundub olevat.
Kommentaar