Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aafrika rahvaste karikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kurb, et potentsiaalselt niivõrd viimaste minutiteni põnev kohtumine sellise lükke sai. Oleks see krdi väravavaht ka punase saanud, siis oleks täiesti mõttetuks muutunud. Nüüd on veel vähemalt natuke lootust.

Kommentaar

See penalti oleks pidanud küll kordamisele minema
      Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Täiesti mööda kohtunik.
        Penalti oleks pidanud kordamisele minema ja väravavaht oleks pidanud punase saama.
        Algselt postitas tank
        Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Ma tahtsin juba enne mängu algust kirjutada ,et see kohtunik on pede ,aga unustasin.No aga on küll pede.
          "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Ma olen ka natuke pettunud, sest ehkki CIV-Alžeeria, Kamerun-Egiptus, Egiptus-Alžeeria mängudes olin kõigis lõpuks võitnu poolt, ent kui selline mõru pill kohtuniku totaalse apsuga sisse jääb, siis ei saa ju võidust ka erilist rõõmu tunda.

Kommentaar

Finaali pääsesid siis kaks ACN-i kõigi aegade edukaimat koondist. Mõlemad olid seni finaali pääsenud 7 korral, millega jagasid esikohta ja nüüd siis kaheksas finaal ees ootamas.
              Lisaks ju mõlemad satsid edukaimad tiitlite võitmise poolest, ehkki 4 võitu lisaks Ghanale on ka Kamerunil. Egiptusel võimalus pühapäeval 7 tiitel kotti pista, mis millegipärast tundub mulle ka üha reaalsema finaali stsenaariumina. Vaaraode riigi pojad on meeskond, mitte üksikud staarid ja see otsustab.
              Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

23.09.1998 Eesti - Egiptus 2:2 (2:0) Tallinn (Kirs, Zelinski)
                19.03.2001 Egiptus - Eesti 3:3 (1:1) Kairo (Oper, Kristal, Viikmäe)

Meilegi tuttavad:

1. Essam El-Hadary GK 15.01.1973 1998/2001
                5. Abdelzaher El-Saka DF 30.01.1974 1998

Kommentaar

Aafrika Jalgpalliföderatsioon bännis Togo järgimselt kahelt turniirilt. Ajuvaba.

Kommentaar

On ikka töprad.
                    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust
                      Aafrika Jalgpalliföderatsioon bännis Togo järgimselt kahelt turniirilt. Ajuvaba.
                      Iseenesest reeglite kohaselt on siinkohal talitatud, kuigi muidugi võinuks neid asju ka inimlikumast vaatevinklist mõelda enne otsuse langetamist. Kuid oleksin sellegi poolest üllatunud, kui Togo on aastal 2014 veel bännitud.

Kommentaar

Kuradi mõttetu mäng. Pronksimängud võiks üldse ära kaotada, sest näha ju, et kummalgi meeskonnal erilist rõõmu pole.

Kommentaar

WC 2006 pronksimäng oli iseenesest ju väga vaatemänguline.

Kommentaar

Ja Nigeeria lõi värava. Mängijaks oli #18, nime kahjuks tuvastada ei suutnud..

Kommentaar

Victor Obinna.

Kommentaar

Algselt postitas olegtoivo Vaata postitust

ManCity fännidele ilmselt hea uudis, sest Adebayor ei pea järgmised neli aastat hooaja keskel Aafrikasse sõitma
                                Newton Heath 1878

Kommentaar

Working...
                                X