Ei imestaks, kui Austria napsab koduseinte toel mõne punkti. Väga südi esitus
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM 2008 - alagrupp B
Collapse
X
-
Loll jutt, suhu tagasi.Algselt postitas Elina Vaata postitustPoola surub natsid vastu muru.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
motivatsiooni (mis siin sektsioonis populaarne teema) peaks 12a EMil v6iduta oleval Saksal jaguma
aga ega poolakad (kas t6esti esmakordselt turniiril?) kavatse midagi kinkida:
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
mitte see, kellele sa panustasid.Algselt postitas Rein Vaata postitustOskab keegi öelda mis sats sai Saksamaa- Poola mängus esimese vabalöögi?
Kommentaar
-
Sa oled arukas poiss ja sinust saab veel asja kui Jaanipäeval sind külm ära ei võta või kui sa tati sisse ära ei upuAlgselt postitas smörgåsbord Vaata postitustmitte see, kellele sa panustasid.
Oskad sa muidu mu küsimusele vastata või pritsid niisama tatti?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
3' Zurawski (Poland) commits a foul after challenging Fritz (Germany).Algselt postitas Rein Vaata postitustSa oled arukas poiss ja sinust saab veel asja kui Jaanipäeval sind külm ära ei võta või kui sa tati sisse ära ei upu
Oskad sa muidu mu küsimusele vastata või pritsid niisama tatti?
pole tänu väärt.
Kommentaar
-
Suured tänud.Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust3' Zurawski (Poland) commits a foul after challenging Fritz (Germany).
pole tänu väärt.
Loodetavasti vastab see ka tõele, sest selline variant sobiks mulle
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar