Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM poolfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas qwerd Vaata postitust
    Euroopa riik v6i mitte seda m22rab PEALINN,kuna venemaal pealinn on Euroopas siis ta on ka Euroopa riik.
    Kust sa seda võtad? Selle alusel Türgi tõesti pole Euroopa, sest Ankara jääb Aasiasse...

Aga üldiselt on mandrite piirid ikkagi väga selgelt paika pandud, ja määravad on siiski geograafilised aspektid: mäeahelikud, veekogud jne, mitte inimtegevuse kõrvalnähtused, nagu linnad jne.

Kommentaar

Ei no tegelt ju normaalne, ma ise olin kah pärast Itaaliale kaotatud poolfinaali täiesti hullunud ja kirjutasin siia igast p***a kokku.
      On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
      I don’t care what you think of me!
      Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas laas Vaata postitust

Aga üldiselt on mandrite piirid ikkagi väga selgelt paika pandud, ja määravad on siiski geograafilised aspektid: mäeahelikud, veekogud jne, mitte inimtegevuse kõrvalnähtused, nagu linnad jne.

Kas Küpros on Euroopa või Aasia riik?
        On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
        I don’t care what you think of me!
        Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Äkki tuleks tulevikus EM-i asemel korraldada Euraasia meistrivõistlused. Siis Türgit ja Venemaad puudutavaid vaidlusi ei tekiks.

Eura 2008.

Kommentaar

no ja lõppude lõpuksmängib ju Austraalia ka pilusilmadega ühes MM valikgrupis.

Aga noh..ma ei tea kui Euroopa meistrikatel mängivad neegrid asiaatidega, siis tuleks tõesti ümber nimetada turniir..näiteks afro-eura 2008

Kommentaar

Algselt postitas ballack
              Euroopa on maailmajagu, Aasia on maailmajagu. Euraasia on manner
              Tõsi ta on, ma olen inglisekeelse terminoloogiaga harjunud ja seal nad kasutavad kontinendi sõna... my bad

Aga Küpros saarena kuulub Aasiasse, ent kuna Türgi seda okupeerib, siis seetõttu on ta Euroopas

Kommentaar

Ütleme siis, et nii Türgi, kui Venemaa on Euroopas. Aga kuidas kurat seal Kasahstan on ?
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  Ütleme siis, et nii Türgi, kui Venemaa on Euroopas. Aga kuidas kurat seal Kasahstan on ?
                  Väidetavalt asub tükike Kasahstani Euroopas.

Kommentaar

Ei mäleta, et enne Eesti mänge Iisraeliga oleks käinud vaidlus selle üle, kas Iisrael Euroopasse kuulub (Geograafiliselt ei kuulu mitte mingi nipiga), aga juutide tegevust vist kahtluse alla ei seata?

Kommentaar

Juutidele tuleb veel järgmised 1500 aastat pugeda.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Saksamaa imes täiega. Eile oleks pidanud Türgi võitma. Saksamaa lõpuks sai õnnega edasi.

Kommentaar

Algselt postitas c.ronaldo07 Vaata postitust
                          Saksamaa imes täiega. Eile oleks pidanud Türgi võitma. Saksamaa lõpuks sai õnnega edasi.

Nagu ka Portugal eesotsas teatriartistiga
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Olen juba EM algusest peale rääkinud, et finaalis on Saksamaa ja Hispaania.
                            Hispaania võidab.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas c.ronaldo07 Vaata postitust
                              Ei tea mis hea pärast oleks pidanud Türgi võitma ?

lammas

Kommentaar

Minu jutt peale Hispaania võitu Venemaa üle, paistab, et mu ennustus läheb täppi:
                                Algselt postitas eika Vaata postitust
                                Ega Hispaania koondis tervikuna just suurepärast muljet ei jätnud. Paljukiidetud poolkaitseliin oli venelastega kohati üsna hädas ning mõne distsiplineeritud ja tugeva kaitsega meeskonna vastu niimoodi kiirrünnakutega mängu ära ei tee (loe: lõpuks lükkaks Saksamaa Hispaanlased turniirilt ikkagi välja).
                                Aga müts maha Türklaste ees. Teise koosseisuga niimoodi võidelda ja lõpuks tänu ebaõnnele kaotada. Kahju lausa.

Kommentaar

Working...
                                X