Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM08 Parim mängija

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nojah, eks UEFA pidi lihtsalt ühe Hispaania keskpooliku parimaks mängijaks nimetama. Ise ma Xavi ei valiks, kuigi osutus just see mees turniiri parimaks.
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Ise oleks pigem Iniestale andnud aga Xavi ka hea valik.

Kommentaar

Kui just Hispaania keskpoolikutest rääkida, siis mina tõstaksin Marcos Senna esile. Stabiilne mees kõikides kohtumistes. MOM poolfinaalis Venemaaga ning ka eilses kohtumises näitas taaskord osavaid vaheltlõikeid ning sööte.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
          Kui just Hispaania keskpoolikutest rääkida, siis mina tõstaksin Marcos Senna esile. Stabiilne mees kõikides kohtumistes. MOM poolfinaalis Venemaaga ning ka eilses kohtumises näitas taaskord osavaid vaheltlõikeid ning sööte.
          Täielikult nõus, supper mängu näitas minuarust turniiril.
          Aga kindlasti parim väravavaht Casillas, kuigi Rüstu oli ka meeldivalt hea mõnes olukorras. Kuid siiski Iker suutis play-offides kõik korrad hoida väravapuhtana.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
            kuid siiski Iker suutis play-offides kõik korrad hoida väravapuhtana.
            Täiesti müstiline on see osa, et Saksamaa ja Venemaa tegid Casillase vastu mõlemad ainult ühe pealelöögi raamidesse

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
              Täiesti müstiline on see osa, et Saksamaa ja Venemaa tegid Casillase vastu mõlemad ainult ühe pealelöögi raamidesse
              Veel kenam on see, et talle löödud keskmine jäi 0,4 peale.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Xavi valiti parimaks!
                iHala Madrid !

Kommentaar

Algselt postitas sten21 Vaata postitust
                  Xavi valiti parimaks!
                  Kus sa nüüd välja kargasid?
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Ei tea...Casillas oli tegelikult seda tiitlit nagu rohkem väärt, vähemalt minu meelest :/

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                      Aga turniiri parim väravavaht? Kas Casillas?
                      Ei Mart Poom hoopis!Muidugi Iker!(Iker mulle endale ei meeldi)
                      Macheser United
                      Roda
                      AC Milan

Kommentaar

Viimane post enne sind pärineb juunist. Otsi veel mõni pool aastat vana teema! (Y)

Kommentaar

Poiss vaatas vanu salvestusi, vaagis, mõtles, analüüsis, tegi märkmeid, keris linti edasi-tagasi ja ütles lõpuks oma ekspertarvamuse. Ei ole mõtet kohe teravat tõmmata. Tark ei torma.

Kommentaar

lisage kasepats mu retsept-listi palun

Kommentaar

Working...
                            X