Miks kõik ütlevad, et Kazim-Kazim-Kazim on suvaline divarimees? Ikkagi väga tähtis lüli Fenerbahce poolkaitses/ründes.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM08 Parim mängija
Collapse
X
-
enim muljet avaldasid sel turniiril:
Casillas - Hispaanlaste hea kaitsetöö organisaator
Marchena - keskkaitsja
Chiellini - keskkaitsja
Iniesta - pleimeiker
finaali parimaks ei saa ma pidada mehi, kes viiekesi keskvälja valitsesid ning kvadraati mängisid, küll aga seda tüüpi, kes pool pead pikematele (ja ühele väiksemale) pähe sülitas ja nad nutma pani.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMiks kõik ütlevad, et Kazim-Kazim-Kazim on suvaline divarimees? Ikkagi väga tähtis lüli Fenerbahce poolkaitses/ründes.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
-------------------------------Demirel----------------------------------
Grosso-----------R.Kovac-------------------Pepe-----------Zhirkov-----
-------------------------------Senna-----------------------------------
------------------Xavi----------Sneijder-----------Modric------------------
------------------Torres----------------- Aršavini ------------------
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMiks kõik ütlevad, et Kazim-Kazim-Kazim on suvaline divarimees? Ikkagi väga tähtis lüli Fenerbahce poolkaitses/ründes.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
--------------------Casillas------------------
Lahm--------Puyol------Marchena-----Zhirkov
---------------------Senna------------------
Schweinsteiger-----Xavi----Ballack----Podolski
-----------------Van Nistelrooy---------------
Nimetamist väärivad ka: Van Der Sar, David Villa, Arda Turan, Sneijder, Hakan Yakin, Modric, Chiellini, Aršavin, Pavljutšenko ja Zõrjanov.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustNahhui kõik sellest ballackist ja Torresest sinna topivad? ja Grosso mängis teisel äärel
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitust--------------------Casillas------------------
Lahm--------Puyol------Marchena-----Zhirkov
---------------------Senna------------------
Schweinsteiger-----Xavi----Ballack----Podolski
-----------------Van Nistelrooy---------------
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSee küll pole päris adekvaatne valik.
Van Nistelrooy lõi värava nii Itaalia kui Venemaa vastu ning ka Prantsusmaa vastu polnud ta kehv. Igas mängus, kus ta kaasa tegi, paistis ta alati silma. Villa kohta seda nt öelda ei saa.
Pealegi sobib ta minu valitud formatsiooni suurepäraselt. Villa, kes lõi nt rohkem väravaid, ei sobi üksi ründesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMehed, te Aasa Raimsi ei tunne vä?
Kivipalluritele selgituseks - julgen kahtlustada, et Sell kirjutas täiesti tõsiselt. Mõni on vist ise nii sügavale ärapanemise maailma sukeldunud, et muud enam ei näegi.Supplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar