Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2018 & 2022
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Mina seda paariariiki küll ühegi rahaühikuga ei toetaks.Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustKuna tegemist on ilmselt kõige lähema MM-iga, mis tõenäoliselt üldse juhtuma saab (eriti mõtlen selle all mänge Peterburis), siis ehk peaks tegema mingi eraldi teema, kus teiste eestlastega piletitel silma peal hoida?
Töötan vene firmas juba mitmeid aastaid ning krt mina tahaks küll ideaalset võimalust kasutada ja MM-il elus ikka ära käia...
Kui MM poleks ainult 4 aasta tagant siis hea meelega boikoteeriks kogu võistlust, aga enda teenitud jevrodega nende majandust küll toetama ei soostuks.
Leave a comment:
-
Oleksid tõesti. Väga võrdsed grupid - igaühes oleks kolmel satsil vähemalt pisike võimalus edasi saada. Nii mulle meeldiks, v.a see et Inglismaad ja Taani kokku ei tahaks.Algselt postitas JuriM Vaata postitustPäris korralikud grupid oleks.
Leave a comment:
-
-
Päris korralikud grupid oleks.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMiskit loosimise peaproovi laadset tehti vms.

Leave a comment:
-
2008 oli 10. klassi lõppu tripp Austriasse, kui Austria ja Sveits koos EM'i korraldasid, sai seda melu siis staadioniväliselt kogetud. Kui võimalus oleks saada pileteid, siis saaks nüüd juba ka päriselt ehk mänge vaatama minna
Leave a comment:
-
A okei, siis pole teemat vaja teha.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa 2006 juba käisin, oli o-koo. Rohkem ei viitsi.
Leave a comment:
-
Ma 2006 juba käisin, oli o-koo. Rohkem ei viitsi.Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustKuna tegemist on ilmselt kõige lähema MM-iga, mis tõenäoliselt üldse juhtuma saab (eriti mõtlen selle all mänge Peterburis), siis ehk peaks tegema mingi eraldi teema, kus teiste eestlastega piletitel silma peal hoida?
Töötan vene firmas juba mitmeid aastaid ning krt mina tahaks küll ideaalset võimalust kasutada ja MM-il elus ikka ära käia...
Leave a comment:
-
Kuna tegemist on ilmselt kõige lähema MM-iga, mis tõenäoliselt üldse juhtuma saab (eriti mõtlen selle all mänge Peterburis), siis ehk peaks tegema mingi eraldi teema, kus teiste eestlastega piletitel silma peal hoida?
Leave a comment:
-
FIFA loogika. Karistame Mehhikot homofoobiliste hüüete eest, mis tegelikult ei ole ligilähedalegi homofoobilised ja samal ajal hoiatame gei fänne ohtude eest Venemaale reisimisel. http://www.abc.net.au/news/2017-11-2...ld-cup/9205986
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustWtf mees. Miks sa selliste kotikute poolt oled? MM-il mingeid 8:0 mänge küll vaadata ei viitsi.
Tutvu.
Leave a comment:
-
Piletitega on suht pisdaa jah ? Selle esimese applymise faasi magasin maha :/ Kunagi suvel kui meeles oli sai uuritud siis oli kirjas et tuleb midagi talvel müüki ja nüüd siis sai mingi uudise otsa komistatud, et 16-28 nov first come first served, aga tundub et sellega on tuuga kuna sealt midagi suurt peale tuneesia mängude paketipiletite valida pole :/ . Rohkem oleks mõnest üksikmängu piletist huvitatud, eriti piiteri omadest.
Leave a comment:
-
A-alagrupp: Venemaa - Peruu - Iraan - PanamaAlgselt postitas rainis007 Vaata postitustVenemaa I potis - mv (as if mida v***)? - jah, võistluse võõrustajana on nad reglemendi järgi mitte ainult I potis vaid lausa "top seeded" võistkond.
Kuulid on juba soojad...
Leave a comment:
-
Kogu valiksari kestis uskumatud 2 aastat ja 8 kuud. Ilmselt saaks soovi korral ka veidi lühemalt.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: