Kes need Jonathanid ja asjad on?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2010 - alagrupp F
Collapse
X
-
Aitäh Lippi
Aitäh Juventuse mängjad
Küsimus: Kui palju makstakse Lippile Juventuse prahtmängjate promomise eest?
Südamest lootsin et lõpuminutitel Wood-i poolt tehtud pealelöök läheks raamidesse ja lõpetaks selle ila ära. Väga jube, äärmiselt kohutav. Koju on jäetud nii palju häid mängjaid ja just tehnilisi mängjaid, kes teeksid selel mängu kasvõi üksi ära ja kusjuures isegi Juventuse omasid - Del Piero. Kuidas Itaalia koondis tundis praegu Tottist...see on hämmastav kui sitt võib olla mäng kui teda ei ole.. EMil täielik põrumine , MMil nüüd täielik põrumine ja üks sarnasus - ei ole Tottit. No Totti , No Party! Samuti Roma keskvälje meeste kojujätmine, mis on minu jaoks juba nüüdseks absurdselt arusaamtu. isegi ühe jalaga Perrotta on parem mängujuht kui Marchisio (vat see on juba halvasti öeldud)! Ja mudiugi Luca Toni - Mees kes oleks võinud rahumeeli võidelda peapallide eest seal kastis ja raudselt ka 5 penaltit teeninud...aga oh ei Selell kuradi pedereeritud Lippil on vaja Juventust ja Iaquinta reklaami teha...Kas ellga proovitakse Iaquinta hinda üles kruttida? Mis motiivid saavad olla maailma parima meeskonna treeneril oma kõige parermad mägnjad koju jätta, peale selel et nad pole Juventusest????? Tapke kõik ennats ära, eriti sina , kes sa ennast siinkohal ära tunned!
Ja peab tõdema et kasutaja flamease alternatiiv Lippile oleks meile isegi võidu toonud:
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Nu vanameister Del Piero võinuks kindlasti olla,iseasi kas kogu 90 min füüsiliselt vastu peaks,Totti(Tati) poleks kindlasti midagi muutnud,küll aga kindlasti Toni,aga ära kurvasta,tõelised fännid loodavad lõpuni,edasi siiski siit saadakse,aga paraku teisena,mis tähendab Hollandiga mängimist.Algselt postitas count Vaata postitustAitäh Lippi
Aitäh Juventuse mängjad
Küsimus: Kui palju makstakse Lippile Juventuse prahtmängjate promomise eest?
Südamest lootsin et lõpuminutitel Wood-i poolt tehtud pealelöök läheks raamidesse ja lõpetaks selle ila ära. Väga jube, äärmiselt kohutav. Koju on jäetud nii palju häid mängjaid ja just tehnilisi mängjaid, kes teeksid selel mängu kasvõi üksi ära ja kusjuures isegi Juventuse omasid - Del Piero. Kuidas Itaalia koondis tundis praegu Tottist...see on hämmastav kui sitt võib olla mäng kui teda ei ole.. EMil täielik põrumine , MMil nüüd täielik põrumine ja üks sarnasus - ei ole Tottit. No Totti , No Party! Samuti Roma keskvälje meeste kojujätmine, mis on minu jaoks juba nüüdseks absurdselt arusaamtu. isegi ühe jalaga Perrotta on parem mängujuht kui Marchisio (vat see on juba halvasti öeldud)! Ja mudiugi Luca Toni - Mees kes oleks võinud rahumeeli võidelda peapallide eest seal kastis ja raudselt ka 5 penaltit teeninud...aga oh ei Selell kuradi pedereeritud Lippil on vaja Juventust ja Iaquinta reklaami teha...Kas ellga proovitakse Iaquinta hinda üles kruttida? Mis motiivid saavad olla maailma parima meeskonna treeneril oma kõige parermad mägnjad koju jätta, peale selel et nad pole Juventusest????? Tapke kõik ennats ära, eriti sina , kes sa ennast siinkohal ära tunned!
Ja peab tõdema et kasutaja flamease alternatiiv Lippile oleks meile isegi võidu toonud:
http://foorum.soccernet.ee/showpost....postcount=1228
Lohtutuseks lihtsalt
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Tohoh, kaks võitu ja juba õhku täis.Algselt postitas alvarez Vaata postitustKuradi kabjav6ie ja makaronid...hakkab j2lle pihta see itaalia teater. Mis j2rgmisena? Gattuso, roosa s2rk ja daiv Slovakkia vastu, et viiki saada?
Kas see ei olnud penalti vääriline, tahad öelda?
Sellised asjad karistusalas nagu särgist tirimine ja ümbert kinni hoidmine tulekski penaltiga karistada. Kohati suht närvidele käiv vaadata kuidas karistusalas harrastatakse Kong Po võtteid.#Manchester United
#Juventus
Kommentaar
-
Krt kui inglased koju saadetakse oleks see MM-il nagu ülikõva tulemus ikkaAlgselt postitas budulojus Vaata postitustKrt kui makaronid koju saadetakse oleks see MM-il super tulemus!
Kommentaar
-
kuna mulle antud artikkel jäi näppude vahele - http://www.goal.com/en/news/1863/wor...slams-marcello - siis mõnda asja ei kipu ma mõistma. Nimelt, mis kuradi trennipoisid need sellised on, kes suudavad head mängu näidata ainult omas liivakastis?
Ma saan aru, et igal mängijal on omad oskused, mis avalduvad vastavalt keskkonnale, aga lõppude-lõpuks on meil tegemist jalgaplliga (s.t. meeskonnamänguga), kus sul on vaja pall vastaselt kätte saada, sööta avanenud või avanevale ametikaaslasele, siis ise avaneda ja hi-tech-nahk-kera väravale suunata. Better blow-job, then no-job.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Okei, De Rossi kukkus kergelt, samas viga oli. Eile vandiluuranniku Keita jooksis Kakale otsa, väänles korralikult maas. Sakslased said 4-0 (!) võidumängus 2 kollast näitlemise eest. Kreeklase teater pärast Kaita löögiliigutust. Ja inglased ei daivi kunagi. Veits ära juba tüütab jutt, et ainult itaallased, portugaallased ja argentiinlased sukelduvad. Saage aru, KÕIK võistkonnad teesklevad. Kurb, aga nii see on.Algselt postitas alvarez Vaata postitustKuradi kabjav6ie ja makaronid...hakkab j2lle pihta see itaalia teater. Mis j2rgmisena? Gattuso, roosa s2rk ja daiv Slovakkia vastu, et viiki saada?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar