Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2010 veerandfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Boob, respekt, et niigi palju oled viitsinud väidelda. tegelt ka. poleks oodanud.
    aga ikkagi äkki seletaksid selle "kodja jutu" termini lahti? ja sihilikul ja juhuslikul veal on vahe.

chac, keegi pole rääkinud reeglite muutmisest mängu jooksul. oleks täiesti rahul kui hetke reegleid vaadataks kasvõi lähitulevikus ringi, nagu Blatter lubas.

JanK, asi pole Suarezis. Asi on jalgpallis üldse. vahet pole kes sellisesse olukorda satud, olgu see Suarez või nagu siin keegi tõi näiteks Eesti koondise palluri võimisiganes.
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
      Kust otsast on Hispaania ennast tais?
      Näiteks kui nad šveitsile kaotasid tormasid nad kohe riietusruumi ja ei surunud kätt ega midagi See näitabki nende ülbust

Vingute siin ikka selle Suareze kallal, aga sellised olukorrad ju teevadki jalgpalli põnevaks, mõelge kui eile õhtul oleks see käega mängimine automaatselt väravaks loetud ? Oleks kõik see pinge ja emotsioon saamata jäänud. Reegleid muutma hakata on ka täielik absurdsus. Oletame, et Ghana oleks olnud 50. minutil 1 - 0 taga, Suarez oleks võtnud samamoodi käega, Ghana oleks löönud penalti sisse ( nagu tavaliselt tehakse ) ja nad oleks saanud veel ülekaalus ka mängida, ehk siis +1 värav juurde arvatavasti ja Ghana oleks võitnud Lihtsalt noluck, et see nii hilja juhtus

Kui tahad ebasportliku käitumist välja juurida, siis tuleks alustada divimisest jne.
      sigpic

Kommentaar

Hetke emotsiooniga on paljud inimesed sellised. Võib-olla, kui sa kohe esimese ja tähtsa mängu pähe saad mõttetult, siis sina võib-olla tõesti õnnitled neid veel rõõmsalt ja jagad särke seal omavahel. Mina aga tõmbaks kohe riietusruumi ära mõtlema mis sitaga me hakkama saime ja ei viitsiks küll kellegiga kätelda.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
          Oleks see sulus olnud mees jalad maas hoidnud, mitte palli üritanud mängida poleks sulgu vilistatud kah.
          Teise asjaga täiesti nõus aga kohtunikul polnud piisavalt mune, et veel pennal anda. Nagunii andis pendla liiga kergelt
          ka teise pendla puhul jooksid hispaanlased enne lööki kasti.
          aga et vv tõrjus siis polnud põhjust veelkord pennalt anda, pigem kohe pall väravahile anda.
          Seisan üksi mere ääres
          jalas kollased sandaalid
          valged, merevahust sääred
          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
            Võimalik, kuigi kordusest võis näha, et pall oli suunatud selgelt Valdezele ja sulukas olnud mees jäi epitsentrist oma kümmekond meetrit eemale.

Midagi sarnast oli ka Holland-Kameruni mängus kus van Persie lõi värava ehkki tol hetkel oli sulus Kuyt kui ta van der Vaarti söödule jooksis nagu Robingi ehkki hüppas üle pallist kuid värav luges.

Ilmselt siis tõlgendas kohtunik seda omamoodi ehkki too mäng ei olnud ka sellise kaaluga nagu tänane.
            räme eksimus kohtunikelt holland-kamerun mängus, sest üle palli hüpanud kuyt oli palli suhtes aktiivne ning seega suluseisus.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
              ja sihilikul ja juhuslikul veal on vahe.
              Ja kes sihilikul ja juhuslikul vahet teeb?
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Kahju, et Paraguayle veidi sitasti tehti, pennu järgselt pidi uus pennu tulema, aga ei kahjuks...

Kommentaar

Algselt postitas K Punkt Vaata postitust
                  Vingute siin ikka selle Suareze kallal, aga sellised olukorrad ju teevadki jalgpalli põnevaks,
                  Põnevaks `? Minul nt kadus täielikult jalgaplli vaatamise isu peale sellist võtet. No tõesti, see pole jalgpall, mäng on muutunud nii räpaseks ja jubedaks, et 90minutist healjuhul 25min viitsib jälgida. Kõik see daivimine, ajaviitmine+see sama käe olukord. Võitma peaks see, kes on parem, mitte see kelle kasuks rohkem kohtunik eksib või kes teab mis alatute võtetega väravaid lööb/väravaid ära võtab.

Kommentaar

no mõni õnnetu inimene peab ka olema. võid ennast priviligeeritute hulka lugeda.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

ma ei taha nüüd halvasti öelda, aga osade halamiste põhjal jääb küll mulje, nagu inimesed oleks elus esimest korda sattunud jalgpalli vaatama. põhimõtteliselt samasuguseid olukordi tuleb suurliigades ette iga vooru ajal, igal nädalavahetusel. räpane ja jube. no mida juttu. harden the fuck up.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Ja kui siia juurde tuua veel Maradona "hand of god", siis jalgpall on jube ja räpane juba aastakümneid olnud päris hirmutav.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                          ma ei taha nüüd halvasti öelda, aga osade halamiste põhjal jääb küll mulje, nagu inimesed oleks elus esimest korda sattunud jalgpalli vaatama. põhimõtteliselt samasuguseid olukordi tuleb suurliigades ette iga vooru ajal, igal nädalavahetusel. räpane ja jube. no mida juttu. harden the fuck up.
                          omalt poolt vastaks nõnda- kui asi juhtuks tõesti harva, siis võiks ju isegi asjale silma kinni pigistada ja varem mind see ei häirinudki kui olla tõsi. aga mingi hetke saab lihtsalt limiit täis. varem ajasid sellised seigad rohkem naerma, nüüd aga võiks piltlikult öelda et nutma.
                          tõsi on muidugi ka see, et oma kümmekond aastat tagasi ma kohe kindlasti ei jälginud niipalju jalgpalli kui seda tänapäeval. võimalused on tänapäeval lihtsalt tunduvalt suuremad.
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

aga mida nii hirmsat on siis juhtunud selle turniiri jooksul? arvestame seejuures, et tänaseks on mängitud juba 60 mängu ehk siis tegelikult ju tervelt kuue (!) tippliiga vooru jagu.

kohtunike tõeliselt suured bläkid seni - Lampardi lugemata jäetud värav, Tevezi suluseis, Edu lugemata jäetud värav, Luis Fabiano käega mäng, ehk ka Estrada punane Hispaania vastu ja Kaka punane. rohkem mul küll suuri prohmakaid ette ei tule, jätame need igasugu Villade nibin-nabin suluseisud ja muud asjad hetkeks. teeb siis kuus tükki ehk sedasama suurliigade võrdlust kasutades iga mänguvooru peale keskeltläbi üks. ei ole üle mõistuse ebanormaalne minu arust. pealegi ma julgen väita, et kui omas liigas mängivad näiteks Hull-Wigan või Almeria-Malaga või Udinese-Cagliari või kes iganes ja siis kohtunik seal mõne tõsise kärna paneb, siis pöörab sellele tähelepanu ikka tugevalt vähem inimesi kui näiteks MM-il mingis Uus-Meremaa ja Slovakkia mängus samasugusele eksimusele.

mingeid väga robustseid fair play rikkumisi mul samuti ette ei tule. hea küll, osade lohutuseks las see Suareze käsi siis olla.

sihilikud toorutsemised stiilis küünarnukk näkku jms - hetkel ei meenu ausalt öeldes ühtegi peale portugaallaste-brasside rüselemiste ja siis Melo olukorra. igatahes jällegi mitte rohkem kui kuue tippliiga vooru peale keskmiselt, ma julgeks väita, et pigem isegi vähem. daivimine ja ajaviitmine? minu subjektiivne mulje on näiteks, et seda esineb isegi vaata et harjumuspärasest vähem.

pigem on põhjus lihtsalt selles, et suurturniiride ajal kolm nädalat järjest päevas kahte-kolme mängu vaadates asjad kumuleeruvad ja siis tundubki, et kõik on nii jube ja tõeline jalgpall on surnd. ei ole tegelikult.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Siia pole vist see jõudnudki, et enne Suareze kätt jäi vilistamata suluseis:
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Saada see FIFAle Äkki Suarez saab Hollandi vastu mängida veel.

Kommentaar

Working...
                                X