Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2010 poolfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas chac Vaata postitust
    2 aastat tagasi EM finaalis võitis Hispaania 1:0
    Torres lõi värava.

võistkonna tuumikud vist sellest ajast palju muutunud ei ole?

ja sakslastel on Müller väljas

kokkuvõttes - ei ole sugugi selge võitja selles paaris.
    Saksamaa:
    Kogu 23 mehelisest koondisest on 9 meest samad ja põhis on 11'st mehest 6 samad, mis praegu. Vähemalt minu kiiruurimus näitab sellist tulemust. Seega Saksamaa koondis väga sama just ei ole.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Eks Hollandil selline 75/25 šanss ole, Urukatel pole ju Suarezi ja ma ei usu, et Abreu suudab Suarezi koha väärikalt välja mängida. Okei, see selleks, vbla peatreener jätab Forlani üksi ründesse ja suunatakse rohkem jõudu keskväljale, ei tea. Hollandil on kindlasti superb emotsioon pärast viimast mängu, tulla 0-1 kaotusest välja ja 2-1 ära omada, magus, magus, sama muidugi ka Uruguayl. Minu arust selle MM-i emotsionaalsemaid momente kindlasti. : )

Saksamaa vs Hispaania - ma ei alahindaks Hispaania kaitset, iga mänguga muutub tuumik paremaks, alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Saksamaal muidugi Müllerit ei ole, kas Cacau on ikka vigastatud? Kui nii, siis jääb sama seis, mis Urukatel - ilmselt tuuakse keskväljale jõudu juurde.

Ootame ilusat, kaasahaaravat, lahtist jalgpalli ning sündigu uus Soccerneti foorumite antikangelane, nagu Suarez ning kasutaja lorenzo saab jällegist kõigiga vaielda!

Kõmu müüb.
      slimm.ee

Kommentaar

Arvatavsti üritab Uruguay jälle penaltite peale mängida. Distsiplineeritult kaitses ja kiirrünnakute peale.
        Saksamaa - Hispaania mängust võib tulla igasugu asju, aga fännina loodan muidugi, et Saksamaa alistab ka Hispaania suurelt

Kommentaar

Paljud juba räägivad, kui kergelt Saksamaa Hispaaniale ära paneb. Kuid tavaliselt on nii, et see keda peetakse vabalt favoriidiks põrub, loodan et sama juhtub ka Saksamaa - Hispaania mängus ja Hispaania saab lõpuks oma mängumootori täiel võimsusel käima, ning triivime finaali!

La Furia Roja, Sind surmani!

Kommentaar

saksamaa vs hollad finaal võiks olla

90minuti lõpuni võiks olla viigi tulemus ja lõpus penaltid parim mis soovida

saksamaa poolt igalpool

Kommentaar

Holland-Uruguay mängu vilistab siis Irmatov ja Saksamaa-Hispaania mängu Kassai.

Kommentaar

eeee, kas nii ei saaks, et saksamaa ja hispaania mõlemad välja kukuvad?
                tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

võttes arvesse seda kuidas mõlemad tiimid seni on mänginud, siis võiks öelda, et kumbki tiim turnale ei jõudnud :P
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                    võttes arvesse seda kuidas mõlemad tiimid seni on mänginud, siis võiks öelda, et kumbki tiim turnale ei jõudnud :P
                    wat ?
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

kamoon mees - kui päikene sind tülitab, siis ära õllepudelisse sülita.

pidasin lihtsalt silmas seda, et thi dzööörmanz'id on mänginud nõnda vingelt... mida paljud ei osanud oodata ja spaanlased mängivad justkui oleks viimased kolm nädalat kesvamärjukesele valu andnud.
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma olen Hispaania - Saksa mängus küll sakslaste poolt aga pean pisut paremateks hispaanlaste võimalusi. Sakslased on viimased kaks mängu liiga kergelt võitnud...

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                          Ma olen Hispaania - Saksa mängus küll sakslaste poolt aga pean pisut paremateks hispaanlaste võimalusi. Sakslased on viimased kaks mängu liiga kergelt võitnud...
                          Duubeldan

Kommentaar

Mõlema poolfinaalpaariga on selline huvitav lugu, et potentsiaalselt võib tegu olla väravate rohkete mängudega, aga paraku ajalooline praktika näitab teistmoodi.

Holland - Uruguai - Usun, et Uruguail saab raske olema Lugano asendamine. Forlani õlgadel saab olema suur vastutus ja kuigi ta on tõestanud ennast, kui tähtsate värate lööja, siis miski ütleb minus, et Lõuna-Ameerika viimane uhkus jääb nulli peale. Holland peaks väravani jõudma.

Hispaania - Saksamaa - Del Bosque justkui annab koguaeg händikäpi vastastele ette oma jätkuva Torresi mängitamisega. Sakslaste kohta kuuleb juba väljendeid "tuleviku jalgpall" ja vägisi kipub sinna poole, et tulevik algabki 2010. aasta suvel. Said fritsud kergesti Messi ja co-ga hakkama, neutraliseerivad ka Villa ja co.

Kommentaar

ilgelt nõme ja samas ilgelt tore on see, et praeguse kursiga saavad 2 mu lemmikmeeskonda sel turniiril omavahel kokku. Kuigi holland peab võitma, ei saa öelda, et fritsud oleks natukenegi halba mängu näidanud see turniir... serbia, jah...aga kõik päevad polegi vennad. tuleb loota, et vähemalt diverid ei koge sel poolfinaali päeval saksamaa halba päeva.
                              MIA SAN MIA!

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                                Holland-Uruguay mängu vilistab siis Irmatov ja Saksamaa-Hispaania mängu Kassai.
                                Kes siis finaalis vilet laseb? Webb?

Kommentaar

Working...
                                X