Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2010 poolfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kohtunikud selle turniiri ptsi on keeranud
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
      50-60, minu arvamus on see et värav poleks tohtinud lugeda.
      Mis põhjusel, kui tohib küsida? Sellest on juba juttu olnud, et passiivseid sulge kohtunikud sel turniiril ära võtma ei kipu.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
        Mis põhjusel, kui tohib küsida? Sellest on juba juttu olnud, et passiivseid sulge kohtunikud sel turniiril ära võtma ei kipu.
        See on passiivne suluseis, kui suluseisus ründaja väravavahi vaatevälja ees on ja pallilt eest ära hüppab?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
          See on passiivne suluseis, kui suluseisus ründaja väravavahi vaatevälja ees on ja pallilt eest ära hüppab?
          Mis 'pallilt eest ära hüppab'? Proovis suunata ja väravat enda nimele saada kätt üles tõstes.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

kuni palli ei puutu, seni on antud soovitus passiivseks lugeda. kaebekirja võid plätterile saata.

ja üleüldse, antud kontekstis, nagu selgub, on tegu asjatu poleemikaga:

Kommentaar

Passiivseks suluseisuks loetakse seda kui ta ei puutu palli ning ei sega ka väravavahil palli lendu nägemast. Sellest on ju kurat nii palju juba juttu olnud.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                Kohtunikud selle turniiri ptsi on keeranud
                miks nii negatiivne?aga üldiselt võttes siis on kindlasti tegemist läbiaegade kõige kehvema turniiriga kohtunike esituses.

go Holland!
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

sama hala käib minu meelest iga EMi/MMi järel. nagu ühes teises teemas juba soovitasin - võtke need eksimused kokku, jagage mängude arvuga ja võrrelge mõne suurliigaga. näis, kuidas siis tundub.

Kommentaar

Eks see minulaadsete Uruguay poolehoidjate pettumuse tuleneb rohkem sellest, et terve mängu hoidsid kohtunikud jäigalt "kõik 50-60 suluseisuolukorrad vilistame igaks juhuks suluseisuks" ja ühtäkki, kui oli kõige suluseisuhõngulisem olukord terve mängu jooksul, jäeti vilistama.

Kommentaar

kuni palli ei puutu, seni on antud soovitus passiivseks lugeda. kaebekirja võid plätterile saata.

ja üleüldse, antud kontekstis, nagu selgub, on tegu asjatu poleemikaga:

Pigem v. Persie ikka oli jala jagu suluseisus, seda on muidugi ka kohtunikul raske näha. Seda tõestas ka inglaste stuudios läbi mängitud graafika, aga nagu Mr K. Keegan ütles, seda oli joonel raske näha.
                      Väravaolukorras aga passiivseks ta igaljuhul ei jäänud, muutes oma liigutusega väravavahi jaoks olukorra veel keerulisemaks.

Kommentaar

Ülivõimas, järjekordne võit sitta mänguga, finaalis loodetavasti kannatab vähe korralikumalt mängida. Kuyt oli täna mängu parim.

Kommentaar

Hahaha Forlan on BOSS! aga seekord õnneks sellest ei piisanud

this one goes out for the tulips you have
                          goes out for the windmills you have
                          goes out for the beer you have
                          goes out for the weed you have

goes out fot the color you have!
                          MIA SAN MIA!

Kommentaar

Hopp
                            Ajalugu on tehtud-euroopa riik võidab väljaspool euroopat toimuval MM-il tiitli. Nüüd võiks Hispaania-Hollandi finaal tulla siis oleks minu jaoks esimest korda alates 82 aastast kui mul oleks pohh kumb võidaks. 1994 oli finaal kus ma kumbagi võitmas ei tahtnud näha, minu poolest võiks nad siiani pendlaid lüüa

Uruguay pole kunagi meeldinud-1986 ja 1990 oli staar Fransescoli aga mängiti jõhkralt ja julmalt, seekordne tiim jättis jube hea mulje ja Forlan parim mees MM-il aga isiklikult pole kunagi fännanud ladina ameeriklasi.
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

sama hala käib minu meelest iga EMi/MMi järel. nagu ühes teises teemas juba soovitasin - võtke need eksimused kokku, jagage mängude arvuga ja võrrelge mõne suurliigaga. näis, kuidas siis tundub.
                              et siis sinu arust tuleks pea liiva alla panna nagu jaanalind? ei, aitäh
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ref. pole mingid kotkasilmad seega tekkib taas küsimus? - Videokordused? Kastikohtunik oleks ka lahtise suuga seda vaatama jäänud.

Kommentaar

Working...
                                X