Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2010 poolfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mul on Sneideri õe pärast häbi!
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas elionpros Vaata postitust
      Ref. pole mingid kotkasilmad seega tekkib taas küsimus? - Videokordused? Kastikohtunik oleks ka lahtise suuga seda vaatama jäänud.
      ikkagist ei poolda videokordusi,las jalka jääda nii nagu on,ok pange kaks kasti kohtunikku juurde aga muu las jääda samaks
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas estsoccer Vaata postitust
        Passiivseks suluseisuks loetakse seda kui ta ei puutu palli ning ei sega ka väravavahil palli lendu nägemast. Sellest on ju kurat nii palju juba juttu olnud.
        No juttu võib kõigest teha, aga tähtis on see, mis on paberil.

Not offside offence

An attacker in an offside position (A) is not obstructing the goalkeeper’s line
        of vision or making a gesture or movement which deceives or distracts him.

Minu hinnangul Van Persie tegi löögiliigutuse(gesture), mis sundis Muslerat hüppega ootama(distraction). Ja nagu vincenti postitatud pildilt näha, siis jalg on üle joone.

-e- mitte, et ma selle situatsiooni puhul peaks turniiri ebaõnnestunuks või kohtunikke idiootideks. close call, aga absoluutse tõe huvides on minu arvamus selline.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
          mul on Sneideri õe pärast häbi!
          Kuhu kadusid laused "purjuspeaga tehtud" "kasuisa poolt nühitud" jne?
          Tuli oma lapsepõlv meelde ja muutsid postitust?
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

mul on hollandist kahju...
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

minu jaoks on sel turniiril üllatuseks see,et osa Hollandlasi on sellised vitused teesklejad na.kohtunikud ei üllata samas mitte millegiga,endiselt on nad oliver lombid.
              mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Mul on peamiselt seepärast hea meel, et karikas tuleb Euroopasse. Ja ausalt öeldes puht isiklikult Dirk Kuyti pärast ka. Metsikut tööd on ta 'poolis terve selle viletsa hooaja rüganud ja jaksab nüüd MM-il endiselt mäng mängu järel joosta ja rassida äärelt äärele. Loodetavasti teda MM-i parimate valimisel ei unustata.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Yle pealt kordust vaadates jäi mulje, et Uruquailase jalg on van Persie jala taga täpselt. Pead ei anna, sest kordust ei näidatud sellest hetkest. Igatahes ühe hullu "200% sulg" on lollus.
                  Sul võib ju kahju olla, õnneks tulid makaronid eelmine kord ausalt meistriteks...
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                    et siis sinu arust tuleks pea liiva alla panna nagu jaanalind? ei, aitäh
                    for fuck's sake. sul ilmselgelt puudub kas võime lugeda, võime aru saada või siis mõlemad.

ma räägin sellest, et eksimusi ei ole tegelikult keskeltläbi rohkem kui tavapäraselt. kohtunikud on samuti inimesed ja millest eeldus, et nad hakkavad turniiril järsku paremini vilistama ega tee enam ühtegi viga, kui läbi terve hooaja on olukord samasugune olnud? seejuures kuus kohtunikku oleks näiteks minu meelest igati mõistlik lahendus, aga hetkel neid, nagu ka videokordusi ja jumal teab veel mis imevidinaid, ei ole, seega mis mõtet on selle üle kräunuda. samas on sul alati võimalus fifasse kiri saata ja tutvustada neile oma suurepäraseid plaane nagu "hakkame ära lugema väravaid, mida pole tegelikult olnud" või siis muid kavalaid skeeme, mis kohtunike eksimused nullini viiksid. milleks raisata aega mingi tühise foorumi peale, kui maailm ikka nii hirmsasti parandamist vajab.

ja mis jaanalinde puudutab, siis mulle isiklikult käivad inimlik lollus ja tühi mölisemine neist elukatest märksa rohkem närvidele.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Sulg muidugi oli, VP mõjutas ka mängukäiku, sest väravavaht jäi VP liigutust ootama, et kas sealt mõni suunamuutus võib tulla. Eks selliseid on küljekohtunikul ikka mega raske ära võtta, sest iga kord ei näe millal sööt tuleb või kellest pall edasi põrkab.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                        No juttu võib kõigest teha, aga tähtis on see, mis on paberil.

Not offside offence

An attacker in an offside position (A) is not obstructing the goalkeeper’s line
                        of vision or making a gesture or movement which deceives or distracts him.

Minu hinnangul Van Persie tegi löögiliigutuse(gesture), mis sundis Muslerat hüppega ootama(distraction). Ja nagu vincenti postitatud pildilt näha, siis jalg on üle joone.

-e- mitte, et ma selle situatsiooni puhul peaks turniiri ebaõnnestunuks või kohtunikke idiootideks. close call, aga absoluutse tõe huvides on minu arvamus selline.
                        passiivset suluseisu siin polnud, sest suluseisugi polnud. joonekohtunik lippu ei tõstnud ja see otsustab.

olukord oli lihtsalt väga piiripealne ja sellel turniiril on varemgi niisuguseid läbi lastud ründajate kasuks. mingist kindlast suluseisust rääkida on mõttetu. telemehed panevad ka selle joone sinna oma silma järgi, mis vaatas seekord valelt poolt. puhas optiline illusioon. kehad olid neil kindlasti samal joonel. ega see suusatamine pole, kus putsapaelte järgi mõõdetakse...

joonekohtunik nägi olukorda uruguailase keha poolt. tema silm oli kuningas.

Kommentaar

nagu vincu postitatud pildilt näha, siis polnud äärekohtunik suluseisu liinil, kuid otsus oli siiski õige, sest mingit sulgu seal polnud. otsepildis tundus kahtlane, kuid kordusest(ja ka sellelt pildilt) oli näha, et kehad on samal joonel ning mingi jalavibutuse järgi sulgu ei võeta. nibin-nabin, kuid siiski õige otsus. nagu ma kuskil teises teemas kirjutasin, siis räme kärn pandi maha hollandi-kamerun mängus.

arusaamatu oli aga poolteist minutit lisaaega lisaajale.

ps. olin uruguay poolt, kui keegi tahab erapoolikuses süüdistada.

Kommentaar

2 super väravat siit mängust. Nägin ka oma lemmikutelt Robbenilt ja Forlanilt mõlemalt ühe värava niiet peab rahul olema.

Kommentaar

Tere.
                              Imege lutti!
                              Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                                olukord oli lihtsalt väga piiripealne ja sellel turniiril on varemgi niisuguseid läbi lastud ründajate kasuks. mingist kindlast suluseisust rääkida on mõttetu. telemehed panevad ka selle joone sinna oma silma järgi, mis vaatas seekord valelt poolt. puhas optiline illusioon.
                                Võib-olla.
                                kehad olid neil kindlasti samal joonel. ega see suusatamine pole, kus putsapaelte järgi mõõdetakse...
                                “nearer to his opponents’ goal line” means that any part of a player’s
                                head, body or feet is nearer to his opponents’ goal line than both the
                                ball and the second-last opponent. The arms are not included in this
                                definition

see kehade teema muudeti 2005 ära ja Tanel nuttis, et jalgpall ei saa olema see õige ja endine.

-e-
                                passiivset suluseisu siin polnud, sest suluseisugi polnud. joonekohtunik lippu ei tõstnud ja see otsustab.
                                Lampardi löödud väravat polnud, sest joonekohtunik lippu ei tõstnud?
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X