Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Copa America 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kahju Messist, kuid nii kaua kui Argentiina eesotsas on ebakompetentne treener ja mängijad teevad mida ise tahavad võib ta MM-i võitmisest ainult unistada.

Kommentaar

Nõus BCFey'ga. See peatreener on ikka kohutav Argentinas, vahetusi ta teha ei oska ning kõik üldse pe****. Argentina ja finaal-sellest võin fännina kahjuks ainult unistada.
      Varsti siis mäng Tšiili-Uruguai, mis kujuneb arvatavasti väga põnevaks, kuigi Tšiili pooldajana selles mängus kardan ja olen suhteliselt kindel, et Uruguai võidab.
      "Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."

Kommentaar

Algselt postitas MESSI. Vaata postitust
        Nõus BCFey'ga. See peatreener on ikka kohutav Argentinas, vahetusi ta teha ei oska ning kõik üldse pe****. Argentina ja finaal-sellest võin fännina kahjuks ainult unistada.
        Varsti siis mäng Tšiili-Uruguai, mis kujuneb arvatavasti väga põnevaks, kuigi Tšiili pooldajana selles mängus kardan ja olen suhteliselt kindel, et Uruguai võidab.
        ..kelle pooldaja/fänn sa siis oled - Tshiili või Argentiina?
        RummaBastards!

Kommentaar

..saan ma õieti aru et CHI vs URU algab eesti aja järgi 01:15 ? Mingit väga head striimi on pakkuda kellelgi?
          RummaBastards!

Kommentaar

Mina vaatan http://atdhenet.tv/ lehelt. Kui nett on normaalse kiirusega, siis ei haki kh.
            "Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."

Kommentaar

see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Nuub küsib: mis kell täna öösel see urude ja tšiilide mäng on?
                "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

...115

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                    ..väga 5 ! Tänan.
                    RummaBastards!

Kommentaar

See parem minu arust, kui soovi on

Kommentaar

Vastik näitleja see Sanchez. Eesti vastu harjutas end soojaks ilmselt. Ülimalt ebasümpaatne.

Kommentaar

Dirty Sanchez on kuidagi eriti jälk - võib olla tahab Barca Alves-Busquetes-Pedro triolt tähelepanu eemale saada.

Kommentaar

Tšiili tundub olevat üks tugevamaid satse sellel Copal.Nad on löönud kõige rohkem väravaid ja on oma alagrupis esikohal.Isiklikult mulle on kõige positiivsema mulje jätnud aga Kolumbia.

Kommentaar

Aga lõppkokkuvõttes võidab ikka üks kahest suurest, see on minu mugav ennustus.

Kommentaar

Aga lõppkokkuvõttes võidab ikka üks kahest suurest, see on minu mugav ennustus
                                Suht tõenäoliselt nii see läheb jah
                                Tegelikult pole Argentiina ja Brasiilia olukord ju katastroofiline-nad pole ühtegi mängu kaotanud.Esimeste mängude põhjal tundub , et mõlemad suured üritavad oma mängumootoreid käima saada ,kasutades mäng-mängult sama taktikat.Miskipärast arvan ka mina , et lõpuks see mootor käima saadakse ja leitakse vajadusel lisakäike.

Kommentaar

Working...
                                X