Kahju Messist, kuid nii kaua kui Argentiina eesotsas on ebakompetentne treener ja mängijad teevad mida ise tahavad võib ta MM-i võitmisest ainult unistada.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Copa America 2011
Collapse
X
-
Nõus BCFey'ga. See peatreener on ikka kohutav Argentinas, vahetusi ta teha ei oska ning kõik üldse pe****. Argentina ja finaal-sellest võin fännina kahjuks ainult unistada.
Varsti siis mäng Tšiili-Uruguai, mis kujuneb arvatavasti väga põnevaks, kuigi Tšiili pooldajana selles mängus kardan ja olen suhteliselt kindel, et Uruguai võidab."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
..kelle pooldaja/fänn sa siis oled - Tshiili või Argentiina?Algselt postitas MESSI. Vaata postitustNõus BCFey'ga. See peatreener on ikka kohutav Argentinas, vahetusi ta teha ei oska ning kõik üldse pe****. Argentina ja finaal-sellest võin fännina kahjuks ainult unistada.
Varsti siis mäng Tšiili-Uruguai, mis kujuneb arvatavasti väga põnevaks, kuigi Tšiili pooldajana selles mängus kardan ja olen suhteliselt kindel, et Uruguai võidab.RummaBastards!
Kommentaar
-
Mina vaatan http://atdhenet.tv/ lehelt. Kui nett on normaalse kiirusega, siis ei haki kh."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Dirty Sanchez on kuidagi eriti jälk - võib olla tahab Barca Alves-Busquetes-Pedro triolt tähelepanu eemale saada.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Suht tõenäoliselt nii see läheb jahAga lõppkokkuvõttes võidab ikka üks kahest suurest, see on minu mugav ennustus
Tegelikult pole Argentiina ja Brasiilia olukord ju katastroofiline-nad pole ühtegi mängu kaotanud.Esimeste mängude põhjal tundub , et mõlemad suured üritavad oma mängumootoreid käima saada ,kasutades mäng-mängult sama taktikat.Miskipärast arvan ka mina , et lõpuks see mootor käima saadakse ja leitakse vajadusel lisakäike.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar