Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Copa America 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kaurr Vaata postitust
    Ülikõva mäng!
    Oli tõesti.
    Tevez eksis penaltiserias küll ainsana aga tegelt muidugi ka kaks Argentiina viimast pennalt läksid sisse hirmsa joppamise tulemusel.
    Kahju, et selliste meeskondade selline mäng juba veerandfinaalis ära peeti.

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
      ... ja sellise mänguga ei pääse nad 2014 naaberriiki MMilegi!!! No okey..kuna Brasiilia ise on kvalifikatsiooniturniirist prii siis MMile Argentiina ikka vast kuidagi pääseb aga alagrupist edasi saamine on küll välistatud.
      Maradona väljavahetamine küll tulu pole toonud jah..

Kommentaar

Täna õhtune maiuspala siis Brasiilia - Paraguay.
        Isiklikult loodan brasiiliale parimat, kuid nagu CA2011 näidanud, siis on kõik võimalik ja pole ka brassid 100% kindlalt edasi.
        Kaastunne argentiina fännidele . Imeline finaal oleks Argentiina ja Brasiilia vahel olnud .

Kommentaar

Vapustav, geniaalne, fenomenaalne, imeline, suurepärane, grandioosne, legendaarne ja veelkord geniaalne.
          Milline mäng. Milline mäännnggg ! Lihtsalt meeletu !
          Vot sellepärast ma armastan jalgpalli. Milline põnevus, pinge, võitlus, emotsioon. Uskumatu.
          Absoluutselt parim mäng üle pika aja. See mäng oli peaaegu et perfektne. Ainukene viga oli see, et lõpupoole hakkasid soolikad kõhus juba liiga sõlme minema põnevusest. Ja võib-olla see ka, et päris lõpus Urud ründamisest päriselt loobusid, samas eks see ole mõistetav ka, nad pidid ikka päris pikalt vähemuses mängima.
          MUSLEEEEEEERAAAAA absoluutselt MAN OF THE MATCH !
          Alguses ma ei osanudki väga poolt valida, aga kaldusin pigem Uru poole, tõenäoliselt tänu MMile, mida minut edasi, seda rohkem Uruguay poolt olin. Kohtuniku pihta ei saa ka suurt midagi visata, tegi kõik küllaltki õigesti. Selle Uruguaylase punasega tundus hoopis nii olema (II poolajal mõtlesin järele), et esimese veaga sai 1,5 kollast ja teise, küllaltki kerge veaga, sai selle puuduoleva 0,5 kollast ja kokku punase. Teveze dive nägi ka ülihästi ära, poleks Tevezest sellist asja uskunudki väga.
          Selliste mängude pärast tasub üleval olla !
          Tegelikult oleksin ma sellest mängust vaimustunud olnud ka siis, kui Argentiina oleks selle enda kasuks kallutanud, sest lihtsalt see pinge ja võitluslikus selles mängus oli niivõrd tasemel.
          Oh jah, peaks nüüd vist magama minema.
          Super ma ütlen.
          Football- that's why I'm lovin it !!!

Kommentaar

Imeline finaal oleks Argentiina ja Brasiilia vahel olnud .
            Mõttetu lollus pigem.

Kommentaar

Miks mõttetu lollus?
              Anna hea põhjendus ka sellele. Kuna hetkel ainuke mõttetu lollus siin oli sinu kommentaar.
              Aitäh.

Kommentaar

Miks mõttetu lollus?
                Anna hea põhjendus ka sellele. Kuna hetkel ainuke mõttetu lollus siin oli sinu kommentaar.
                Aitäh.
                Ei taha kummagi poolt võtta, aga kas arvad, et Argentiina, keda täna mängimas nägid, oleks olnud väärt finaalis mängimist ?

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                  Võibolla pole päris erapooletu hetkel, aga minu arust umbes sama kergekäeline kui Barca Arse mängus Robinile antud teine kollane.
                  no halllooo need pole ju võrreldavad?
                  üks (RVP) oli pärast vile mängimise eest, mis reeglite järgi oli ka igati õigustatud aga emotsionaalselt tundus ebaõiglane.
                  diego perez aga küsis juba pärast esimest kollast mitu korda seda teist kaarti, kõndis ühesõnaga väga ohtlikul pinnal. teine siis tuli lõpuks selgest ja sihilikust kehablokeeringust vastase kiirrünnaku takistamiseks. see on reeglite järgi "professional foul" (või sihilik viga kiirrünnaku mahavõtmiseks) ja puhas kollane kaart. kõik oli igati põhjendatud.

tulemus aga super! uruguai jätkuvalt väga sümpaatne meeskond

Kommentaar

Argentina kukub igalt poolt välja.

Kommentaar

Nüüd võidab kas Brasiilia või Uruguai.

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                        Ei taha kummagi poolt võtta, aga kas arvad, et Argentiina, keda täna mängimas nägid, oleks olnud väärt finaalis mängimist ?
                        Tegelikult näitas Argentiina ju 3-0 võidumängus ilusat jalgpalli Costa -Rica vastu. Ja ega tänagi polnud mäng halb , rünnati ja tekitati väga ohtlikke olukordi. Uruguay vv oli väga tasemel.

Ja ma ei taha siin mingit vaidlust tekitada, kuna igalühel siiski oma arvamus.
                        Minu jaoks oleks olnud Arg-Bra finaal see mida oleks oodanud.

Kommentaar

Tegelikult näitas Argentiina ju 3-0 võidumängus ilusat jalgpalli Costa -Rica vastu. Ja ega tänagi polnud mäng halb , rünnati ja tekitati väga ohtlikke olukordi. Uruguay vv oli väga tasemel.

Ja ma ei taha siin mingit vaidlust tekitada, kuna igalühel siiski oma arvamus.
                          Minu jaoks oleks olnud Arg-Bra finaal see mida oleks oodanud.
                          Costa Rica B-koosseisu vastu. Mul on selline kahtlane tunne, et brassid ka finaali ei jõua.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                            no halllooo need pole ju võrreldavad?
                            üks (RVP) oli pärast vile mängimise eest, mis reeglite järgi oli ka igati õigustatud aga emotsionaalselt tundus ebaõiglane.
                            diego perez aga küsis juba pärast esimest kollast mitu korda seda teist kaarti, kõndis ühesõnaga väga ohtlikul pinnal. teine siis tuli lõpuks selgest ja sihilikust kehablokeeringust vastase kiirrünnaku takistamiseks. see on reeglite järgi "professional foul" (või sihilik viga kiirrünnaku mahavõtmiseks) ja puhas kollane kaart. kõik oli igati põhjendatud.

tulemus aga super! uruguai jätkuvalt väga sümpaatne meeskond
                            Emotsiooni pealt kirjutasin, aga jah maha rahunenuna olen nõus, et need ei ole võrreldavad.

Kommentaar

copa america finaalis uruguai - tšiili
                              Seisan üksi mere ääres
                              jalas kollased sandaalid
                              valged, merevahust sääred
                              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                                copa america finaalis uruguai - tšiili
                                Me likes

Kommentaar

Working...