Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Copa America 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lihtsalt müstika. Brassidel neljast null pendlid. Rääkimata lugematu arv kasutamata võimalusi mängust. No ei saa selline punt tiitli peale pallida. Pararuayilt muidugi taktikaliselt hiilgav esitus nagu mullusel mm-l. Peale 2001 Copa Americat (Kolumbia) rändab siis tiitel seekord väljaspoole kahte suurt.
    Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
      Täpselt nagu naiste MM-i finaal. Täna ei ole penaltijumal lööjatele armuline
      Naiste MM'i oleks võinud küll USA võita, aga nende penaltid olid kõik nõrgad.
      "Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."

Kommentaar

Sellist penaltiseeriat ei ole ammu näinud kui välja jätta tänaõhtune USA naiste tsirkus. Ise olin brasside poolt, aga mingi kõhutunne ütles, et Paraguay väravavahi õhtu saab ilusa lõpu. Samas ega brassid teda eriti pennalde löömisel ei survestanud.

Kommentaar

Tip-top. Interi mehed rändavad kõik vara koju, Tšiili võidab turniiri. Mida rohkemat ühelt Copa Americalt tahta.
          sigpic

Kommentaar

Parim penalty shootout mida ma kunagi näinud olen. Humoorikaim kindlasti.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
              Kui nii edasi läheb siis selle turniiri võidab vist küll lõpuks mõni üllatusmeeskond. Suured lähevad entusiasmiga peale, aga väiksed vedurid suudavad tööd teha ning ka oskuslikult nõelata. See Peruu värav Uruguai vastu väga hea näide sellest. Ja olid veel kahtlused, et kas neist peruulastest ilma Pizarro ja Farfanita üldse asja on. Intrigeeriv värk.
              Kamoon Peruu või Venezuela!

Kommentaar

Kõige halvem penaltiseeria, mida minu silmad näinud on. Lihtsalt JUBE.
                Natuke naljakas ka õnneks! : D

Kommentaar

Brasiilia - Paraguai ja USA - Jaapani mängud näitasid seda, et jalgpallis on kõik võimalik. Kunagi (2002. aastal) võis olla Brasiilia võitmatu koondis, kuid nüüd on nad ikka täielik crap. Kuigi pole ime ka, sest suurem osa tegijatest polnud Brasiilia koondiseski.

Kommentaar

Algselt postitas GPRO Vaata postitust
                    Brasiilia - Paraguai ja USA - Jaapani mängud näitasid seda, et jalgpallis on kõik võimalik. Kunagi (2002. aastal) võis olla Brasiilia võitmatu koondis, kuid nüüd on nad ikka täielik crap. Kuigi pole ime ka, sest suurem osa tegijatest polnud Brasiilia koondiseski.
                    Suurem osa koondisest? Kaka, Marcelo ja Nilmar on puudu, ülejäänud tipud ju kohal.

Kommentaar

Kuigi pole ime ka, sest suurem osa tegijatest polnud Brasiilia koondiseski.
                      Tahad täpsustada ka seda huvitavat väidet?

e: mis suur tegija see Marcelo ikka on. kuus mängu koondises seni.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

..äkki seletad lollidele lahti..kuidas Brasiila koondises olnud suurem osa mängijatest polnudki siiski Brasiilia koondises.. Mängisid Paraguai eest? Või Surinami?
                        RummaBastards!

Kommentaar

Tegelt, kui arvestada, kui kindlalt need löögid üle või mööda löödi, võib tegu ka kihlveopettusega olla. Eks aeg näitab.

Kommentaar

Hahahahahaaaa uskumatu.
                            Hea meel Brasside seeria üle kohe, neljast null lüüa on ikka oskus (ütlen juba kohe ära: tunnen Brasiilia fännidele kaasa, teist on natukene kahju isegi) !
                            Minu jaoks maailma ebasümpaatseima meeskonna edu jätkub (2006 MM, 2010 MM, 2011 CA [2007 ei jäginud CA-d]). Mul tuli pärast penaltiseeria lõppu meelde, et 2006 kui nad välja kukkusid olin nii õnnelik, et otsisin kuskilt kapinurgast aastavahetusest üle jäänud raketid välja, et seda rõõmsat sündmust tähistada. 2010 olin ka muidugi sigaõnnelik, seda enam, et Holland oli see, kes brassid välja lülitas.
                            Ei oska kohe rohkem midagi öelda... väga rahul igastahes.
                            Eilne ja tänane mäng olid mõnes mõttes üsna sarnased, samas mõnes mõttes jälle erinevad. Mõlemis mängus oli võitja poole väravavaht absoluutne kangelane ja suurema osa ajast surus kaotaja pool. Samas eile suutis Uru ikka vahepeal korralikult Argentiinale vastu hakata ja ohtlikke olukordi luua. Paraguay seevastu ei suutnud kohe sugugi palli vallata täna.

Ega vist jää muud üle, kui hakata Peruu võidule panustama.
                            Aga ei, tegelikult Uruguay meistriks !!!

Kommentaar

Pooled Brasiilia mängijatest olid väga väikse koondise kogemusega. Vb tõesti, läksin liiale, enamus tõesti olid seal tegijad, aga isegi enne Copa Americat, mingi naljamees kuskil-kuskil oli rääkinud, et Brasiilia võtab rohkem noori kaasa.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                                Tahad täpsustada ka seda huvitavat väidet?

e: mis suur tegija see Marcelo ikka on. kuus mängu koondises seni.
                                Kõrgelt oled kukkunud? Mis ajast koondisemängu number sinust kõvema mängumehe teeb?
                                Naljakas. Sinu loogika järgi peaks siis Zanetti Messist 2x kõvem mängumees olema

Kommentaar

Working...
                                X