Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Copa America 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas GPRO Vaata postitust
    Parem on kohe ära öelda mis toimus, kui pärast pooltundi kirjutada ja veel ka meelde tuletada, mis mängija punase sai ja kes maha löödi.
    Poleks eriti viitsimist, eriti siis kui kell on 3 hommikul.
    Vot ei ole ikka küll. Kui live`i tahad teha, siis kasuta jututuba. Mina näiteks oma uneaega raiskama ei hakanud ja mängu ei näinud, ning eelistaks ühte head kokkuvõtet mängust. Seda, kes punase sai või värava lõi võin ka kuskilt statistikast vaadata.

Kommentaar

No selleks on kõik flashscore'd ja livescore'd jne jne.. igaüks oskab sealt vaadata kes kaarte sai ning kes väravaid lõi.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
        Vot ei ole ikka küll. Kui live`i tahad teha, siis kasuta jututuba. Mina näiteks oma uneaega raiskama ei hakanud ja mängu ei näinud, ning eelistaks ühte head kokkuvõtet mängust. Seda, kes punase sai või värava lõi võin ka kuskilt statistikast vaadata.
        No eks otsi keegi, kes sulle selle siis kandikul ette toob.

Kommentaar

Varem kustutati lkaivskoor ära, see võttis ka aktiivsematel tuurid maha, kutsun üles traditsiooni jätkama.
          Mis bra-para mängu puutus, siis teine poolaeg oli juba päris ok, kus pall liikus, mõned näitasid tehnikat ja siis tuli välja jälle see sama, mis mu meelest eelmine aasta MM-pole meest keskväljal, kes palli osavalt ründajateni viiks. Ganso peaks seda vist tegema, aga (ja võibaolla ma elan siiani MIlani mälestustes) isegi alavormis ja pool aastat vigastatud Kaka oleks parem kui Ganso sel turniiril. Ma ei tea, kas noormees põles läbi, või milles kama, aga 30M mida tema eest tahetakse...natuke nagu liiast. Ja üldse, kõik need "kuumad" nimed sel suvel-Pastore, Sanchez, Neymar, Ganso on suht läbi kukkunud sel turniiril. Esimesel kahel võib seda ilmselt hooaegade vahelise ajaga seletada, aga mis tagumise kahe jama on ma ei tea. Ganso oli vist ka pikalt vigastatud, ehk sellest.

Kommentaar

Neymar oli mu arust väga hea.
            Pastore hinna on lakke tõstnud paar head mängu mis ta see hooaeg tegi. Üle 20 milku tema eest ei pakuks.

Kommentaar

Vaadates seda fotogaleriid, siis tundub, et suured (ja paljad) tissid on üldse Paraguai fännide seas populaarsed.

Kommentaar

Neymar oli jah enam-vähem, aga endiselt arvan, et ta on ülehinnatud-kui ta ka läheb Reali, eks siis näha ole kuidas ta seal hakkama saab ning kas ta on enda hinnalipikut väärt. Päris koom oleks, kui finaalis oleks Venezuela-Peruu.
                "Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
                  Pastore hinna on lakke tõstnud paar head mängu mis ta see hooaeg tegi. Üle 20 milku tema eest ei pakuks.
                  Pastore mahlase hinnasildi taga on puhtalt üks ahne jorss. Kui muidugi keegi mingi ime kombel €50m välja käib, siis edaspidi nimetan ma Zamparinit geeniuseks.

Kommentaar

Algselt postitas MESSI. Vaata postitust
                    Neymar oli jah enam-vähem, aga endiselt arvan, et ta on ülehinnatud-kui ta ka läheb Reali, eks siis näha ole kuidas ta seal hakkama saab ning kas ta on enda hinnalipikut väärt. Päris koom oleks, kui finaalis oleks Venezuela-Peruu.
                    laivskoorer, miks sa aasta kõige lahedama gay postituse ära muutsid?

No ja keenja, Neymar oleks olnud väga hea kui ta oleks värava löönud, ning ilmselt polnud ta ka piisavalt hea, et mängu lõpuni sees hoida.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                      Varem kustutati lkaivskoor ära, see võttis ka aktiivsematel tuurid maha, kutsun üles traditsiooni jätkama.
                      Ma olen liiga vana, et öösiti üleval istuda ja foorumit puhastada. Tagantjärgi tundub seda teha ka kuidagi nõme. Aga kui keegi sellist ametit antud alamfoorumis soovib, siis oldagu kena ja räägitagu vastutavate asjapulkadega.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kes öiseid mänge vaadata ei jaksa.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Nojah, tänane mäng meie aja järgi eriti mõistlikul ajal. Nimelt 3:45. Nüüd paras aeg silm looja lasta ja mängu ajaks üles ärgata vist. Aga Uruguay vajab toetamist niiet valikut pole .

Kommentaar

Esimene poolaeg igastahes ilma väravateta. Nagu arvata võib, siis Uruguay enamasti kontrollib mängu, aga nagu sellel turniiril juba on näha olnud, siis sellest üksida ei piisa. Peab väravaid ka lööma. Tegelikult 3 minutit enne poolaja lõppu käis pall ka Peruu väravas, aga vilistati suluseis. Mängutempo on kiire ja andmine käib pidevalt. Mind häirib tänane vile. Hirmus kergelt vilistatakse vead ära. Iga Uruguay karistuslöögi ajal mis kasti tsenderdatakse, näeb kohtunik lükkamist, keskväljal ka iga väiksem kõks on kohe viga. Peruu jätkab sama taktikaga - kaitses ollakse distsiplineeritud ja kindlad, rünnakul üritatakse selliste poolkiiretega. Teine poolaeg on ees ja loodetavasti näeb väravaid ka ikka.

EDIT: Oma monoloogi lõpetuseks võtaks siis lühidalt teise poolaja ka kokku.
                            Tuli see, mis tulema pidi. Uruguay tegi seda, millega ei saanud hakkama Brasiilia ega Argentiina - kandis oma mängulise üleoleku üle ka tabloole ja võttis võidu. Poolaeg hakkas taaskord Uruguay survega ja juba 53. minutil lõi Forlan umbes kahekümne meetri pealt väravale, väravavaht tõrjus madala terava löögi, kuid esimesena oli jaol Suarez, kes palli võrku kõmmutas. Kõigest viis minutit hiljem leidis Alvaro Pereira ilusa läbisööduga Suareze, kes kavaldas Peruu suluseisulõksu üle, pettis ennast väravavahist ka mööda ja veeretas palli väravasse. Sellest veel omakorda kümme minutit hiljem tõmbas Vargas Peruule lõplikult vee peale, kui lõi otse kohtuniku nina all Uruguay mängijat küünarnukiga (ei midagi hullu, aga meelega tehtud löögiliigutus on ju punane ikkagi). Lõpus olid vähemuses mängimisele vaatamata ka Peruul oma võimalused ja Muslera oli suhteliselt ebakindel, aga suutis siiski ühe kauglöögi tõrjuda ja ka ühe nurgalöögi järgse olukorra suutis likvideerida. Ei saa mainimata jätta, et Forlan on Uruguay jaoks ikka sigaoluline tegelane ! Sellel turniiril pole ta küll skoorilehele veel jõudnud, aga mängupildi järgi tundub, et ta mägib pigem Suareze taga kui kõrval. Rabab tööd teha ja annab häid sööte. Tõeline meeskonna mootor. Tegelikult kellegi väljatoomine polegi vist väga mõtekas, sest samamoodi võiks kiita Luganot, kes keskkaitses vihaselt võitleb ja kaitse lukus hoiab, või Riost, kes keskväljal mitme mehe eest tööd rabab, või hoopis Maxi Pereirat, kes oma äärel täiesti väsimatult tööd rügab teha.

Igastahes pühapäeval ootab kõiki neid mehi ees finaal. Homme selgub, kas vastaseks saab Paraguay või Venezuela.

Kommentaar

Täitsa nõus eelnevaga, selline tunne, et õige kohtunik ei saand kohale tulla ja pandi mingi võrkpallikohtunik vilistama. Täiesti absurd lihtsalt, iga kehaline kontakt viga ja pidas koguaeg mängu kinni. Teisel poolajal maksis see hell vile kätte, kohtuniku ümber oli mitu koosolekut, kus kõik tahtsid sõna võtta.
                              Peruu nr 16, Advincula?, iga kord kui palli sai, iga kerge vea peale, olen mees, teen paar kukerpalli kohe ja vedelen ühe minutikese jälle muru peal. Ja asja juures kõige naljakam see, et esimesele poolajale ei antud ühtegi lisaminutit:O.
                              Suarez on vist maailma top nr 1 kätega vehkija. Mitte millegagi ei ole rahul, küll ei enda meestega, küll vilega, küll vastasega ja muidugi kui värava lööb, siis jookseb käed laiali ringi
                              See ei jõua mulle ka kohale, oma kontinendi suurim ja tähtsaim võistlus ja kõikide väljakute kvaliteet on alla igasuguse kriitika, ok, seal on vist talv kui ma ei eksi aga ikkagi, nii tähtsale turniirile võiks ju igale staadionile uue katte panna.
                              See on vist võimatu, kes käib Eesti koondise mänge vaatamas ja hoiab pöialt neile, et ei sümpatiseeri Uruguay koondis. Siin on ikka nii palju sarnasusi. Kapteniks mees, kes ei anna kunagi alla ja võib seda palli peaga lüüakse kõik kust kohast minema, isegi kui ninaluu puruks võib minna. Väravaht toob ka nii palju ära, et kõik tunnevad kaitses ennast kindlalt, et nende selja taga on müür. Forlan nagu Kostja, pole vaja palju ruumi anna ükskõik mis jalale ja tõmbab kohe paugu värava poole. Ründe osas ikka täielik liider. Aga jh, Suarez´t ei taha mingil määral kellegagi võrrelda, meil pole vaja küll sellist jonnivat venda väravasse, samas hoiab seda teravust ründes vb Zenjov, kuigi tema marurahulik tavaliselt. Ja Arevalo on meie Dmitrijev, kes aint teeks musta tööd ja keda keegi tähele ei pane. Pereirat ei oskagi kellegiga võrrelda. Aga mida ma ikka siin võrdlen, mäng oli suht kontrolli all.
                              Eks näis kes Uruguayle finaalivastaseks tuleb.
                              Mõnus on tööl olles raha panustada ja täppi panna

E: Ma loodan, et GPROl ja MESSIl on nii palju juba mõistust juurde tulnud, et te ei tee kunagi livescore!!! Teie pärast ei viitsi isegi copa america ajal foorumisse uurima tulla, et mida teised poolajal mõtlevad ja arvavad mängu kohta. Saan aru, et noored poisid aga natuke võiks ikka peaga mõelda

Kommentaar

Algselt postitas Juanito Vaata postitust
                                E: Ma loodan, et GPROl ja MESSIl on nii palju juba mõistust juurde tulnud, et te ei tee kunagi livescore!!! Teie pärast ei viitsi isegi copa america ajal foorumisse uurima tulla, et mida teised poolajal mõtlevad ja arvavad mängu kohta. Saan aru, et noored poisid aga natuke võiks ikka peaga mõelda
                                Eks järgmine kord siis tean

Kommentaar

Working...
                                X