Pidavat pingil olema.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Copa America 2011
Collapse
X
-
Finaali stream:http://atdhe.ws/live.php?v=event_id%...mid%3D207.html
Päris korralik andmine juba, kukkumised ja kohtunikuga vaidlused on täies hoos, kiire avavärav tuli sellisele kuumale potile ainult kasuks
Hala Madrid !

Kommentaar
-
Milleks see postitus vajalik oli, Google otsingusse: Paraguay-Uruguay stream ja vastused tulevad.Algselt postitas -SharK- Vaata postitustFinaali stream:http://atdhe.ws/live.php?v=event_id%...mid%3D207.html
Päris korralik andmine juba, kukkumised ja kohtunikuga vaidlused on täies hoos, kiire avavärav tuli sellisele kuumale potile ainult kasuks
Kommentaar
-
Ilus ilus, ilus on seis. Ilus on seis poolajal !
Ja mitte ainult seis. Ka mängupilt on just selline, mida näha tahaksingi
. Pretty much one way traffic !
Paraguayl on olnud üksikud poolvõimalused, aga põhiliselt terve poolaeg möödunud Uruguay surve all. Neli ülihead võimalust on olnud ja nendest kaks ära realiseeritud. Esimene võimalus tuli kohe esimese kolme minuti sees, kui Lugano (?) pääses nurgalöögi järgses olukorras vabalt löögile, aga kaitsja tõrjus kätega ära, kohtunik ei näinud. Teisel võimalusel tõmbas Suarez Paraguay kaitsjad haneks ja kõmmutas palli posti kõrvale sisse. Natukene oli talle abiks ka kaitsja, kellest pall suunda muutis. Kolmandal võimalusel oli Forlan väravavahiga juba peaaegu üks-ühele pääsemas (no üks kaitsja oli ka veel segamas tegelikult) aga lõi väravavahile täpselt pihta. Ja neljas olukord tekkis sellest, et Pagaguay kaitsja jäi palliga oma karistusala piiri lähedal jokutama, ja Arevalo Rios võttis talt palli ära, söötis Forlanile, kes selle vasakuga kindlalt võrku kõmmutas.
Eriti hea meel oli selle üle, et kuningas Forlan ka ikka sai jala valgeks sellel Copal !
Loodame, et teine poolaeg tuleb sama hea.
Kommentaar
-
ära nüüd solvu, agaAlgselt postitas Black Magic Vaata postitustMilleks see postitus vajalik oli, Google otsingusse: Paraguay-Uruguay stream ja vastused tulevad.
üks targutamine siin ja teine Reali teemas - vaadates, palju sa ise oled aja jooksul foorumisse pahna tootnud, pole küll sinu asi hakata teisi õpetama, kui palju ja mida postitada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
3,5 miljonit elanikku. Tõepoolest.Algselt postitas vendetta Vaata postitustpaljudel koondistel oleks neilt nii mõndagi õppida!
Kommentaar
-
Bragentina - who?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Ole ole ole ole oleeeee ooleeeee !! 3:0 !!!
Uruguay on Lõuna-Ameerika meister 2011.
Selle võiduga tõusis Uruguay kõige edukamaks riigiks Lõuna-Ameerika meistrivõisltlustel. Finaalis kaks väravat löönud KUNINGAS Forlan tõusis kõige resultatiivsemaks mängijaks Uruguay koondises läbi aegade !
Aitäh Forlan, aitäh Suarez, aitäh Tabarez, aitäh Lugano, aitäh Muslera, aitäh Pereira, aitäh Rios !
Super ! Ei mäletagi, millal viimati minu lemmik meeskond oleks mingi suure turniiri võitnud.
Teisel poolajal oli Paraguay ka hoopis rohkem mängus sees, ühel juhul päästis Muslera supertõrje kindla värava, kui Valdezi löök tänu Muslera puutele latti raksatas. Võimalusi oli rohkemgi ja Paraguay suutis mängu vahepeal päris pikalt kontrollida. Aga kokkuvõttes oli Uruguay siiski kindlalt üle. Viimane värav oli puhas klass !
Sellest ma küll hästi aru ei saa, miks turniiri parimaks valiti Paraguay väravavaht. No ma ei näinud muidugi nende poolfinaali ei näinud ja Brasiilia vastu tegi ta hea mängu, aga samas Muslera oli Argentiina vastu minu arvates küll parem, kui Villar Brasiilia vastu. Aga samas viimasel ajal tundubki, et see turniiri väärtuslikuma mängija auhind antakse rohkem kaotajatele lohutuseks.
Sellest ma ei saanud ka hästi aru, et miks Paraguay mängijad nii sigapettunud olid ja kohe medalid kaelast ära võtsid, kui poodiumilt maha astusid. Sellest saan muidugi aru, et keegi ei taha finaalis kaotada, eriti pärast seda, kui oled teel finaali alistanud Brasiilia, aga täna oli Uruguay selgelt parem võistkond ja Paraguayl midagi kripeldama küll ei oleks tohtinud jääda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar