Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Lokomotiv Moskva
Collapse
X
-
-
Parandatud.Kommentaar
-
Pärast seda on väljakule saanud Corluka. Mõlema mängu lisaaegadel. Ühtlasi on tegu esimese tüübiga Venemaa liigast, kes MMi finaalis mänginud.Kommentaar
-
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Eder osteti välja. Hell yeah me Meistrite Liigas alles näitame kõigile!Kommentaar
-
Крыховяк. Milles probleem?
Selles mõttes on sitt, et ma ei saa teda poolakaks ka nimetada, Rybus on juba ees. Aga, et Iceman siia pelmeenijutuga peale ei lendaks, siis tegelikult pole veel midagi kindel ja ametlikult pole kinnitatud. Kui saaks selle Sevillas mänginud keskpoolkaitsja, siis võiks Cl-s mürada küll. Kui aga selle, kes pärast seda oli, noh, meil Dima Tarasov ka olemas.Kommentaar
-
Kui siin suurte klubide "sind surmani" fännid toovad ka iga hooaeg välja pilte mänguvormidest, siis mis see Lokomotiv halvem on? Ka klubi ju.
Täna on siis hooajaeelne kohtumine fännidega, millel esitleti selle hooaja mänguvormid. Screenshot tehtud otseülekandest.

PS! Isiklikult olen vist ainuke jalgpallihuviline maailmas, kelle jumala savi, mis värvi särkides (ja mis kõige tähtsam disainiga särkides) klubi mängib.Kommentaar
-
Kui siin suurte klubide "sind surmani" fännid toovad ka iga hooaeg välja pilte mänguvormidest, siis mis see Lokomotiv halvem on? Ka klubi ju.
Täna on siis hooajaeelne kohtumine fännidega, millel esitleti selle hooaja mänguvormid. Screenshot tehtud otseülekandest.

PS! Isiklikult olen vist ainuke jalgpallihuviline maailmas, kelle jumala savi, mis värvi särkides (ja mis kõige tähtsam disainiga särkides) klubi mängib.
Särgi kujundusel ja disainil on oluline roll meeskondade särkide müügil. Ja siin kohal tekkis isegi omaette küsimus, kes Venemaal müüb kõige rohkem särke?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Jah, tubli! Ja see on oluline, sest tarbijal on see oluline. Ma olen potentsiaalne tarbija ja mul megasavi.
Pakun puusalt siiski Spartak Moskva.Kommentaar
-
Proovisin otsida midagi googlest, aga ei leidnud mingit head tulemust, mida võib kinnitada. Isiklikult olen ma kõige rohkem näiteks Tallinnas näinud Zeniidi särke.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar