Tra see teine küll penalt pole… Ja ikka anti! Nihuja. Nüüd on Lokol endeks ka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Lokomotiv Moskva
Collapse
X
-
Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustTra see teine küll penalt pole… Ja ikka anti! Nihuja. Nüüd on Lokol endeks ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Kui Marseille kaotab, siis saab viimases voorus Marseille vastu üritada. Vihjeks ütlen, et sealt tuleb ka lutt.
Kommentaar
-
Ideetu, sitt, igav, lootusetu, masendav, kurb, pask, murettekitav, ükskõiksusttekitav ja veel palju sõnu, mis iseloomustavad hetkeseisu Lokomotivis. Täna kaotati kodus Uralile. Võistkond, kes lööb kõige vähem väravaid ja on pmst viimane. Ei, mänguliselt on Lokomotiv hetkeseisuga Venemaa halvim võistkond. Uralil oli 1 ühiku võrra kõrgem xG. Ühesõnaga putsis. Soovin Rangnickule ManU-s edu.
4 kaotust jutti. Neljapäeval tuleb Marseille's viies.
Kommentaar
-
Ma päris täpselt ei teagi, miks ma seda vaatasin. Enne mängu ja selle ajal ei tekkinud korda mõtet, et siit võib võit tulla. Koosseis on hõre ka. Lisaks sai Kamano vigastada. Head olid Rybus ja 17-aastane väravavaht. Õnneks tuleb ainult õks kurb mängujärgne postitus veel see kalendriaasta.
Kommentaar
-
Viimati võideti oktoobris, viimati hoiti taga 0 septembris, viimati ei kaotatud 5 mängu tagasi. Traditsiooniline sitt sügis sai läbi. Ausalt öeldes enda närvikava mõttes, ei tahagi enam eurokarikatesse pääseda. Aga tänane võit on siiski oluline. Väga hull seis veel tabelis pole (siiski 1. ja 2. koht juba läinud). Mäng oli ikka samapask.
Ja mainime seda ka ära, et vigastustelaine on ka kohutav olnud. Tänagi oli varus ainult 5 meest, kellest 3 terved ja nad ka noored. Sellele kõigele ka asjaolu, et Loko on 18 vooruga kasutanud 30 erinevat mängijat.
Kommentaar
-
Opta tõi välja esimese 18 vooru raporti. Ma toon 4 (enda arust) kõige tähelepanuväärsemat punkti:
1. Lokomotiv teeb kõige enam vigu, saab kõige enam kaarte.
2. Lokomotiv lööb isegi rohkem, kui peaks. xG on kohutav.
3. Lokomotiv laseb peaaegu pooled oma väravad 1. poolaja lõpus.
4. Lokomotivil on lasknud endale standardolukordadest lüüa 16% kõikidest väravatest. Kõige kõrgem näitaja liigas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar