Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Venemaa jalgpall
Collapse
X
-
TOP-20 Venemaa klubi, kelle kasvandikud on mängimas TOP31 Euroopa liigades. Veidi imelik tabel, aga kuna Lokomotiv on esimesel kohal, siis kõlbab jagada küll.
-
Vaikselt hakkab ka Moskva piirama üritusi.
Tõenäoliselt Moskva pinnal peetavad spordiüritused mööduvad nüüd publikuta.
Leave a comment:
-
Siia lisaks ka UEFA koefitsientide tabel sellest hooajast. Venemaa on 19. kohal.
Leave a comment:
-
Siin on graafik sellest, mitu protsenti võimalikest punktidest Vene klubid korjasid Meistrite Liiga alagrupiturniiri mängudes.
Zenit/CSKA due aastal 2015 tegi head tööd.
Leave a comment:
-
Ei ole nõrgamad jah, kuid Venemaal on mingil imelikul kombel ikka punkte rohkem teistest
Leave a comment:
-
No kõigepealt Portugal on juba Venemaast mööda läinud. Seega järgmine hooaeg sellist privileegi tekkida nagunii ei saa.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSest teised Veel sitemad?
Ja nagu need Euroopa mängud näitavad, siis Belgia, Austria ja Hollandi liigad pole (oluliselt) sitemad.
Leave a comment:
-
Sest teised Veel sitemad?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMiks Meistrite Liigas on 3 Vene klubi?
Leave a comment:
-
Venemaa klubid Meistrite liigas hetkeseisuga: 9 mängu, 4 viiki, 5 kaotust.
Miks Meistrite Liigas on 3 Vene klubi?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ma ei teaAlgselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas see on olnud Venemaa jalkale pigem hea või halb, et liiga kõige populaarsem klubi ei ole just kõige edukam olnud viimase 20 aasta jooksul?
Mulle sobib, sest Spartaki fännid on naljakad. Aga kui sa ootad mingit teaduslikku vastust, siis ma ei tea.
Leave a comment:
-
Kas see on olnud Venemaa jalkale pigem hea või halb, et liiga kõige populaarsem klubi ei ole just kõige edukam olnud viimase 20 aasta jooksul?
Leave a comment:
-
Ma leidsin ühe taolise analüüsi tegelikult.
Siin on kogu Moskva. Mis klubi on rajooniti populaarsem. Punane on Spartak, sinine CSKA. Ülejäänud pole.

Ja nüüd klubiti erinevalt. Mida eredam värv, seda populaarsem on klubi. Lisaks on näidatud, kus asub klubi kodustaadion.
1. Dinamo

2. CSKA

3. Lokomotiv

4. Spartak

Link: https://www.sports.ru/tribuna/blogs/...l/2554914.html
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: