Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Zenit St Petersburg
Collapse
X
-
Zenidis juhtusid päris põnevad asjad vahepeal:
- Semak ei ole enam Dzyubast huvitatud ja kõlakad rääkisid, et juba talvel võib Artjom Zenidist ära minna. Senimaani püsib. Leping lõppeb suvel.
- Azmoun, teine ründekunn, ei näita soovi lepingut pikendada ja läheb ära suvel tasuta. Samas on võimalus, et juba talvel maksab keegi team eest mingit raha.
- Eile teatati ametlikult uue ründaja tulekust. Ivan Sergeev Krõlja Sovetovist. Pole suurem asi asendus neile kahele.
- Magomed Ozdoev ei ole rahul enda väikese mänguaja hulgaga ja tahab samuti suvel lahkuda.
Leave a comment:
-
Zenit sai Euroopa Liiga 1/16 finaalis vastaseks Betise. Praegune Betis sõidaks Zenidist üle. Vaatame, mis veebruaris juhtub.
Leave a comment:
-
Päris nunnu aktsioon. Zeniti ma rohkem armastama ei hakka. Äkki keegi nunnu kutsa saab nüüd kiiremini kodu. Rostoviga mäng jäi 2-2.
Leave a comment:
-
Seda, et Venemaal peab autos lumekoristamiseks hari olema, ei öelnud vist Barriosele keegi.
Leave a comment:
-
Tundub, et Zenit suutis ülivõimsa Malmö vastu Läti kohtuniku abil endale kevadel 2 mängu garanteerida.
Ehk siis Zenit jääb ainsaks Venemaa esindajaks eurokevadel.
Leave a comment:
-
Loputada vastaseid Venemaa liigas pole sama, mis mängida Meistrite Liigas. Mänguliselt käis Juve Zenidist kui teerull üle. Seis 4-2 veidi petlik minu meelest.
Mängu pealelöögid.
Ja pole ime, et Zenit rahulolematu oli Juve penalti kordusele minemisele. Venemaal kohtunikud seda ju ei vaata.
Leave a comment:
-
Legend ise skooris täna penaltist ja on juba väga lähedal suurele numbrile.
Leave a comment:
-
Tahate teada, kui mitteatraktiivne on Venemaa jalgpall reklaamiandjatele?
Zenit (Venemaa hetkel kõige seksikam klubi) sõlmis lepingu adidasega ja hakkab saama 2 millionit eurot aastas.
Mingid suva-Ligue1 klubid saavad ka särgitarnijatelt ilmselt kordades rohkem.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Leave a comment:
-
Ma vaatasin. Brassid olid hoos eesotsas Malcomiga. Chelsea mängu küll ei näinud, aga siin on ainest suuri hammustada küll.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa pole kursis, miks vene klubiks?
e: Näe, Postimees on midagi välismeediast tõlkinud ka.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: