Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Suusatamise MK
Collapse
X
-
Ma puusalt tulistades pakun, et tagumine peab ikka puute tegema.
Kuidas seal üldse küsimust saab olla?
Aga kuradi Iversen! Rikkus koduperemeeste kullapeo ära.Kommentaar
-
Ma jälle arvan et täiesti ükskõik. Kuidas sa fikseerid kas sportlane1 lõi persega sporlast 2 käepiirkonda või sportlane2 käega esimest persepiirkonda? Oluline on ikka et puude oleks vahetusala
Absoluudsele tõele eipretendeeri ja reegelid ei tunne.Kommentaar
-
Teate üleandja peab vahetusalas käega puudutama ükspuha mis kehaosa teadet ülevõtval sportlasel!INTER ARMA CARITASKommentaar
-
Jacobseni pronks oli tore, Norra saab teates kulla, aga tänast sõitu vaadates, kas Rootsil võib olla Soome vastu lootust, Ei ole Soome kaks nõrgemat väga paremad kui Rootsi kaks nõrgemat. Saarinen on ilmselt nüüd kindel klassikavahetus. Hea töö Soome treener naiskonna valikuga. Uskumatu, et sellise tasemel ei osata valida parimaid, kas Saarinen ei näidanud sprinditeates, et vorm on hea?Kommentaar
-
Oo väike üllatus, arvestades tema võimu on se medali ära andmine ju? Ei kui keegi alla 20 sekundi kaotab norralasele oleks minu arust juba võimas.
Aga olen ise jäginud mm. alates 2001. aasta Lahti võistlusest ja Norrast pole kunagi keegi saanud rohkem medaleid ja rohkem kuldasi, korra on üks riik nendega sama palju kuldasid teeninud ja ühel suurvõistlusel said kaks riiki nendega sama palju medaleid, kes on need 3 riiki, ärge järgi vaadake, sest valik pole suur ja peaks üpriski kerge olema. Kahevõistlus ja suusahüpped on kaasaarvatud.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar