Mulle tundub, et see on nüüd küll see koht, kus tuleks väike reality check teha ja mõelda, et ehk oleks mõistlik ikka see punnitamine ära lõpetada ja päriselt tööle minna? Jätaks selle vähesegi kulutatud raha neile, kes veel tegelikult ka noored ja potentsiaalikad on.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Suusatamise MK
Collapse
X
-
Algselt postitas SpadeKuidas see järsku nüüd uudiseks sai? Need samad tegelased viimased kolm aastat Johaugilt viimasel etapil ära saanud. Eurospordis öeldi, et eelmine aasta ei jäänud Johaugil puhta tõusu ajaga just liiga palju esikümne ajast puudu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustValus vaadata lausa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustSa vaatad ikka veel suusatamist
Kommentaar
-
Uude lehte ehk uude numbrisse?
Pullerits kirjutas kunagi loo Eesti naissuusatamise allakäigust, mis valiti valiti vist omas kategoorias ka aasta parimaks looks vms. Seal oli paar huvitavat lauset. Tea, kas selle kohta ka oletustele vastust saab?
Mõne naise loobumist varjutab aga veel üks, spordiväline põhjus, millest asjaosalised keelduvad lehes valjusti rääkimast. See tooks kaasa liiga palju kannatusi ja sekeldusi, ühe sportlase sõnul koguni kriminaalseid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustUude lehte ehk uude numbrisse?
Pullerits kirjutas kunagi loo Eesti naissuusatamise allakäigust, mis valiti valiti vist omas kategoorias ka aasta parimaks looks vms. Seal oli paar huvitavat lauset. Tea, kas selle kohta ka oletustele vastust saab?
http://www.postimees.ee/1445151/kes-...e-langes-pormu
Kommentaar
-
Kunagi selle hooaja alguses oli video kuidas Aivar Rehemaa oli Soomes laagri ning rääkis ka toitumisest - nurgas oli salvesti boršisuppide kastide virn, mida siis 'Tolik meisterdab kui Aivar trennist tuleb ja dušši all on.
Ma ei ole küll spetsialist kuid see lõik tekitas küll küsimusi asja professionaalsuse kohta.
Sellest ka räägid vä?
Pulleritsu heitija saab minult alati kõrge viieka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKirjutan uude lehte loo suusatamisest. Pärast seda lugu ma enam suusatajate üle ei naera(ks). Valusalt aus shit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKirjutan uude lehte loo suusatamisest. Pärast seda lugu ma enam suusatajate üle ei naera(ks). Valusalt aus shit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustJagage linki või mis lehest peab otsima?
Edit: Nvm. Leidsin. Lause osa "kirjutasin uude lehte" ajas segadusse. Mõtlesin, et Dannar on tööandjat vahetanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ei julge jagada enam, kuna tegu on tasulise looga ja siis on hala taevani.
Kommentaar
-
muuseas, kas "Rehemaa vastuseks Pulleritsu kriitikale: mul pole ammu sellist tunnet olnud, aga siis tundsin, et kurat, mida sa ka tead? (48)" sellised pealkirjad sulle isiklikult ka mingit meelehärmi tekitavad? Noh, arvestades, et kogu töö üldine foon ei ole just selline.
Või... oled lausa ise pannud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar