Ma ei saa aru, kuidas keegi saab väita, et sama hind valikmängudega ei ole liiga palju. 2 täiesti erinevat toodet, millest üks on "motetu."
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Ukraina (oktoober)
Collapse
X
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustNatuke imelik, et pilet on sama kallis kui valikmängudel. Läheks kui poole odavam oleks.
Prioriteedid paika.
Kommentaar
-
Inimesed vöiks näha asja nii, et nad toetavad pileti ostmisega oma lemmikmeeskonda ja Eesti jalgpalli, mitte ei raiska oma raha millegi möttetu peale, mis kestab vaid möne tunni. Prioriteedid paika jah!"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas OhYeah Vaata postitustSee 10 EURi on 0.5l kvaliteetse pudeli viina raha, ei tea kumba sa oma vanadusepõlves rohkem mäletad, kas mingit suvalist läbu või Eesti sõprusmängu EMi ühe korraldajamaaga?
Prioriteedid paika.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustComments?
P.S. Jansat oli raadios ka täitsa maru kuulataHästi!
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustPõhipoisid on puhkuse ära teeninud, et saaks rahus SLO-SRB mängu vaadata. Kuidas tundub, kas Täri annab UKR mängu noortele hullata? Luts? Reintam? Palatu? Moshnikov? Anier?
-e- Selge, ega jah sel hetkel sai ei saanudki kindel olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas AndresR Vaata postitustKahtlane, et Reintam või Anier mänguaega saavad, alles eile osalesid u21 mängus.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitust
Kommentaar
-
Mina ka ei ole kujundaja. Pigem lähtusin siin kahest asjast - tekst on banneri juures olulisem kui pilt tegelikult (pilt on ainult täienduseks) ja teiseks, kuna ma omast taskust maksan selle nalja eest (ja teen seda hea meelega), siis pean lähtuma maksimaalsest põikilaiusest, mida materjal lubab (3 m antud juhul) - tähed jäävad liiga väikeseks, kui nad pildi pealt maha korjata.
Kommentaar
-
tee korjandus. Jansa tuulemehed said vist päris toreda kopika fännide poolt. Ja arvestades et kõikidel fännidel on hetkel boner, siis leiaks sinu projekt ka kindlasti toetust. Mis see lõbu maksab? Palju maksab kui veidi suurem teha?
Raske on hinnata bannerit, kui pole valmis produkti tribüünil näinud muidugi.
Kommentaar
-
Selle väikse jupi pärast ei hakka küll korjandust tegema, eks see selline tüüpiline minu töövaldkonna viimasel hetkel ärkamise näide ole. Tegelt oleks pidanud juba laupäeval kujundama hakkama ja trükijärtsu ära bronnima. Praegu ma teen selle omast taskust ära, ega see sittagi kallis ei tule (PVC kangale teen, tekstiilile ei jõua enam). Edaspidi olen valmis, nagu ka enne Uruguay mängu teatasin, sääraste projektide puhul nõu ja jõuga aitama (siis tegin Piraaja banneri).
Kommentaar
-
Veel - enne URU mängu pidin päeval käima reelingutele ära kinnitama banneri (tol korral oli ta raibe 10 m pikk ka muidugi, hullumeelse purgaaga võideldes ja reelingusse klammerdudes jebisin seda seal...). Kas ja kui palju on lootust, et ma täna ei pea seda tegema, kas turvas laseks mu selle väikese rulliga sisse? Või pean ikka sebima enne? Praeguse seisuga ma saan ta alles mõne tunni pärast trükist kätte ka...
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMul oli sama mõte, mis Cännul. Võta hüüumärk lõpust ära, kolmanda korruse tribkale riputatult paistab see staadionile I-tähena, saad rinnanumbri vabaks kohe. Ja ma oleks Kostja figuuri jätnud teravaks, praegu on nagu 90-ndate arvutimängust.
Figuuri osas - see Kostja seal on sitakvaliteedilisest jpg-rääbisest tehtud kõige amatöörlikumal kombel effects->artistic->water color võlukepikest kasutades. Polegi eesmärk fotokvaliteeti taodelda
Aga hüva: ilma hüüumärgita on tõesti parem! läheb trükki, pole paraku väga aega enam venitada. Hoidke käsi pulsis ja ideed jooksmas, play offide ajaks teeme midagi SUURT!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar