Nõustun buduga , koondisel ei ole keskväljal ehitajat.Teniste ja Puri ei ole suutnud mängu äärtelt ründesse edasi vedada ja Vunk , ning Dmitrjev on olemuselt mängu lõhkuvad poolkaitsjad.Hetkel on palli edukalt ründetsooni vedanud Klavan , kuid Kink ja eriti Ahjupera on Ukrainlaste poolt ilusti ära nullitud.Tõenäoliselt tuuakse mängu Kruglov ,või (ja) Vassiljev ,ning mäng muutub loomingulisemaks.Ründes näeme vast uuel poolajal sisse tulemas Purjet või Saagi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Ukraina (oktoober)
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustAga ETV2 pilt on netist kadunud ja ees kiri,et ei ole õigusi netis näidataahvikari ütleks ma selle peale
Kommentaar
-
Ukraina vv kodutöö väga hästi tehtud!Keegi just ütles,et Vassiljev lööb koguaeg vasakusse nurka pennusi ja nüüd vv võttis ära.Aga mäng ikka suht mannetud ja pooltel meestel nagu puuduks tahtmine.Aga õnneks tähtsam mäng kohe algamas.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Pigem sõprukal pendla mööda lüüa kui valiktsüklis - ei hullu. Hea tõrje väravavahilt, nats liiga keskele ja soodne pall püüdmiseks kui GK nurga ära aimab.
Peaasi, et nüüd mingit ajublokki järgmisel pendlalöömisel ei tekiks - seda veel vaja.
Ukraina mängib nagu mina PES'is - smooooooth. Sööt sööt sööt sööt sööt ja olukord.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustPigem sõprukal pendla mööda lüüa kui valiktsüklis - ei hullu. Hea tõrje väravavahilt, nats liiga keskele ja soodne pall püüdmiseks kui GK nurga ära aimab.
Peaasi, et nüüd mingit ajublokki järgmisel pendlalöömisel ei tekiks - seda veel vaja.
Ukraina mängib nagu mina PES'is - smooooooth. Sööt sööt sööt sööt sööt ja olukord.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Eks mõningal määral oli sellist tulemust ka karta ehkki parimas koosseisus oleks ehk viigi välja pigistanud kuid võidu jaoks ilmselt on Ukraina klass kõrgem. Üsna tahtejõuetu esitus pea kõigilt koondislastelt, kas siis pingelangusest või millestki muust, kuid peame selgelt valmis olema selleks, et kui play-offi peaksime jõudma, siis vähemalt sama kaliibriga kui mitte tugevam sats seal vastu tuleb. Oleme kindlasti underdogi positsioonis ning ilmselt surve all tuleb pallida.
Kahju, et Zenjov osaleda ei saanud, ainus mees, kes Ukraina vutti seestpoolt teab ja enamike koondislaste vastu pidevalt pallinud. Ei Saag ega ammugi Ahjupera ole mehed, kes kõrgeklassilistes mängudes meie kastaneid tulest välja tooks.
Kaitses oli kindlasti Raio eemalolek tunda, kuna mõlemal puhul mängiti keskele mees ikka väga vabaks. Mõnevõrra üllatav oli Śisovi sissevahetamine Jäägeri vastu, kuid eks tahtis Rüütli temalegi anda kõrge klassiga mängus kogemust.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Budu, oli sul vaja küsida pärast piirlaste mängu, millal Kostja viimati pennul eksis? Ma süüdistan sind
Kes see haritud inimene oli kes JH lipu külge slovakkia salli sidus? Ungari ei ole Ukraina pealinn...
Väga veidraid liigutusi tehti ikka mõnede meeste poolt, Ahjupera näiteksINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Kostjale laul. Viis oleks lihtne ja kõik teaksid.
Sulle tahan öelda juba veel ja veel ja veel
Tuule suund on NORD
Nüüd on Kostja kord
Teha skoori selles mängus nüüd
Laul on selles mõttes ka hea veel, et ta on aeglane ja kõik sõnad on selgelt välja hääldatavad ja arusaadavad ja üksteisesega sama rütmi hoida lihtsamLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustBudu, oli sul vaja küsida pärast piirlaste mängu, millal Kostja viimati pennul eksis? Ma süüdistan sind
Kes see haritud inimene oli kes JH lipu külge slovakkia salli sidus? Ungari ei ole Ukraina pealinn...
Väga veidraid liigutusi tehti ikka mõnede meeste poolt, Ahjupera näiteksMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
ehkki parimas koosseisus oleks ehk viigi välja pigistanud
noo, vaid 4p vahega toimuvad sõprusmängus on loomulik,
et tehakse muudatusi,
kuigi sisuliselt mängitigi ju pea sama satsiga, algkoosseisus oli vaid paar uut nime võrreldes reedega
ja vahetusest tuli sisse veel samapalju selliseid, kes reedel ei osalenudGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPorgand kuule, ära siis seda plagu peale mänu prügikasti viska, eks
Fuck yeah! Ma olen magamata, kõht on joodud õllest hell ja mul seisab ees 500 km mööda Eestit sõitmist sisaldav tööpäev. Aga ma olen nii KURADI õnnelik, raisk!
Kui mängust rääkida, siis... Siis mul ABSOLUUTSELT SAVI sellest kaotusest. Kostja ja Kruglõi olid head, Stjopa oli hea, Vunk tegi erakordselt palju sitta, Saag puterdas nagu tavaliselt, aga mul on sellest POHHUI.
Viva la Slovenia! Viva la Estonia! Viva la Eesti Fännid!
Kummardus kõigile kaasfännidele. Eilne fännikas oli tipptasemel. Aitäh teile!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar