Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Ukraina (oktoober)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    Ja Kesdollarha - osta selle 10€ eest endale Pokemonide kaarte või bakugan, aga ole kena, ära staadionile tule. Mis sa ikka raiskad raha.
    Enne kui vastad, palun loe teema korralikult läbi - ütlesin juba ammu, et ei tule staadionile. Kallis pilet, tähtsusetu mäng, külm, tühi staadion, Pohlak jne jne
    Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
      Enne kui vastad, palun loe teema korralikult läbi - ütlesin juba ammu, et ei tule staadionile. Kallis pilet, tähtsusetu mäng, külm, tühi staadion, Pohlak jne jne
      Kust sellised tulevad? Mh?

Kommentaar

Kust sellised tulevad? Mh?
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Pole isegi kunagi Norras käinud.

FEIL
          Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
            Pole isegi kunagi Norras käinud.

FEIL

täistroll :P

Kommentaar

Palju pealtvaatajaid ka staadionile oodata on? Kusagilt, vast eilsetest spordiuudistest, on kummitama jäänud, et too number on umbes 5000. Ise olen muidugi staadionil kohal, ka pilet olemas, ja loodetavasti tuleb ikka natukene rohkem inimesi kui 5k meie koondist tänama/toetama ja Sloveeniale kaasa elama. Kas tuleb Eesti-Põhja-Iirimaa vol2? Igatahes olin ka siis staadionil mängu LIVEs kaemas ja elamus oli võimas!

Kommentaar

Koosseisu kohta pole endiselt mitte midagi teada?

Kommentaar

Koosseisu kohta pole endiselt mitte midagi teada?
                  Loodetavasti Vassiljevi jms vigastega ei riskita.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                    Loodetavasti Vassiljevi jms vigastega ei riskita.
                    Vassiljev ja Stepanov on Rüütli väitel igati terved. Lubas igatahes minna võimalikult tugeva koosseisuga ja eksperimente mitte teha.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

"Tänasele Eesti-Ukraina jalgpallikoondiste sõpruskohtumisele on praeguse seisuga müüdud ligi 3400 piletit. Eesti jalgpalliliidu infojuhi Mihkel Uibolehe sõnul on staadionile oodata 4500-5000 inimest."

5000 oleks väga sümpaatne number ja midagi häbeneda ei oleks... elame-näeme.

Kommentaar

Serbia mängul oli 5000+ pealtvaatajat, just äsja mingis teises threadis jäi see silma. Ja suht täismajatunne oli. Kui täna midagi sarnast saaks, oleks täiesti nükkebroo ju...

Kommentaar

No Rüütli võiks juba teada anda kes mängivad, kes juurde lisatud meeskonda jne.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                            Vassiljev ja Stepanov on Rüütli väitel igati terved. Lubas igatahes minna võimalikult tugeva koosseisuga ja eksperimente mitte teha.
                            Ega ma oska sellega vaielda, kuigi terve mõistus kahtleb, et keegi kolme päevaga meeletult terveneb. Kui vaja rahvele näidata, siis võib ju viimased 15 minti sörkida, muidu anda puhkust, et klubis pallida saaks.

Kahjuks oli eile U-21, muidu on see selline kohtumine, mis annaks võimaluse natuke katsetada - paremini kui L-Ameerika puhul nt.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Porgand kuule, ära siis seda plagu peale mänu prügikasti viska, eks
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kas Pareiko üldse mängib täna? Või saab puhkust?
                                Sel juhul Kotenko väravas.

Kommentaar

Working...
                                X