Algselt postitas markofkin
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Ukraina (oktoober)
Collapse
X
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustEnne kui vastad, palun loe teema korralikult läbi - ütlesin juba ammu, et ei tule staadionile. Kallis pilet, tähtsusetu mäng, külm, tühi staadion, Pohlak jne jne
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustKust sellised tulevad? Mh?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Palju pealtvaatajaid ka staadionile oodata on? Kusagilt, vast eilsetest spordiuudistest, on kummitama jäänud, et too number on umbes 5000. Ise olen muidugi staadionil kohal, ka pilet olemas, ja loodetavasti tuleb ikka natukene rohkem inimesi kui 5k meie koondist tänama/toetama ja Sloveeniale kaasa elama. Kas tuleb Eesti-Põhja-Iirimaa vol2? Igatahes olin ka siis staadionil mängu LIVEs kaemas ja elamus oli võimas!
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustKoosseisu kohta pole endiselt mitte midagi teada?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustLoodetavasti Vassiljevi jms vigastega ei riskita.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustVassiljev ja Stepanov on Rüütli väitel igati terved. Lubas igatahes minna võimalikult tugeva koosseisuga ja eksperimente mitte teha.
Kahjuks oli eile U-21, muidu on see selline kohtumine, mis annaks võimaluse natuke katsetada - paremini kui L-Ameerika puhul nt.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar