Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Põhja-Iirimaa - Eesti (7.okt)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sander Puri isa intervjuu ERR-is on übercool: "See on nagu Eesti värk, raisk."

Kommentaar

Lindpere ja tema koondisesaaga kohta olen juba mitu korda siin arvamust avaldanud ja see pole seni muutunud.

Kui nüüd ennast siin ülimalt viisakalt ja positiivselt väljendada, siis kordan ainult selle üle, et kuigi ta võib olla Purist ja Purjest parem, siis oleks ääretult nõme olukord, kui mehed, kes on pidanud tulest, veest ja vasktorudest läbi käinud ja Eesti nii kaugele aidanud, kuulanud võidufanfaare, kui alistati Serbia, Põhja-Iirimaa ja Sloveenia ning taluma avalikuse virinat kaotuse pärast amatööridele, peaksid istuma pingil ja nende asemel sibab väljakul mees, kes ei seadnud koondise esindamist enda prioriteediks. Ja kes ütles, et see midagi halvemaks ei teeks- ma ei tea, mõne mängija moraali võiks selline käik küll alla lüüa minu arvates.

Kui ta on oma otsust muutnud siis proovigu oma koht rahvuskoondises MM valiktsükliks kätte võidelda ja siis räägime edasi. Praeguse (võimaliku)edasipääsu on kätte võidelnud teised mehed ja las nemad saavad siis selle eest teenitud ovatsioonid.

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
        Kui ta on oma otsust muutnud siis proovigu oma koht rahvuskoondises MM valiktsükliks kätte võidelda ja siis räägime edasi. Praeguse (võimaliku)edasipääsu on kätte võidelnud teised mehed ja las nemad saavad siis selle eest teenitud ovatsioonid.
        + 1
        P.S kui ta peakski mõnes EM valiktsükli mängus väljakule tulema, siis mina tervitan teda vilega...
        Usk kaob viimasena...

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust

Üleeile Põhja-Iirimaal võitnud koondises näen ma tüüpe, kelle jaoks on koondis kõige olulisem. Vassiljev, Stepanov ja Piiroja,
          Ma saan Lindperest vägagi aru. Meenutame kasvõi Stepanovit, pärast traumat ( mis oli ju koondist esindades saadud) oli mees unustatud...

Hing ütleb, et Lindpere ei vääri koha koondises enam. Õigemini teised väärivad rohkem.
          Mõistus ütleb: "rahu, Eesti ei ole veel edasi pääsenudki, et kohti jagada." Lisaks ka seda, et meil ei ole nii palju mängijaid et nii ülbelt valida: sind ootame, sind mitte.
          Kuid ikkagi. Ootame Sloveenia mängu ära, meie šansid on tegelikult üpris madalad. Siis võiks juba mõelda, keda võtta keda mitte.

Kommentaar

Algselt postitas soc Vaata postitust

Hing ütleb, et Lindpere ei vääri koha koondises enam. Õigemini teised väärivad rohkem.
            Mõistus ütleb: "rahu, Eesti ei ole veel edasi pääsenudki, et kohti jagada.".
            Kas sa sellist ütlust tead?Mõistus võib eksida, süda(hing) ei eksi kunagi.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

miks ei kajasta 101gg eesti mängu ja võimalusi jõuda emile või vassiljevi väravat? keegi võiks neile noomitava kirja saata

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
                miks ei kajasta 101gg eesti mängu ja võimalusi jõuda emile või vassiljevi väravat? keegi võiks neile noomitava kirja saata
                wat? Golazo - http://www.101greatgoals.com/videodi...land-15523867/

http://www.101greatgoals.com/estonia...o-2012/109746/
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas soc Vaata postitust
                  Ma saan Lindperest vägagi aru. Meenutame kasvõi Stepanovit, pärast traumat ( mis oli ju koondist esindades saadud) oli mees unustatud...

Mõistus ütleb: "rahu, Eesti ei ole veel edasi pääsenudki, et kohti jagada." Lisaks ka seda, et meil ei ole nii palju mängijaid et nii ülbelt valida: sind ootame, sind mitte.
                  Kuid ikkagi. Ootame Sloveenia mängu ära, meie šansid on tegelikult üpris madalad. Siis võiks juba mõelda, keda võtta keda mitte.
                  parim 2.koha sats saab otse EM`ile. Mis valemiga seda valitakse? Jäetakse kõrvale 6-stes gruppides viimase koha saanu vastu teenitud punktid?

Kommentaar

Belfasti Newsletteri kajastus mängust.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

"Lowly Estonia?" Kas nad teavad, mis riigis nad on?
                      Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Isand Vandersell! Sa pead tõsiselt uurima oma isa käest et kas ta u. 20 a. tagasi Dublini kandis ei reisinud ja mõne iiri-tüdrukuga seda va vanainimese asja ei teinud - pattu noh.... (või on sinu enda esimesed reisid Iirimaal sel ajal aset leidnud???!) kuna kolmapäevasel Shamrock Rovers vs Bohemiani mängul tegi viimaste vormis sooja pea identselt Sinuga sarnane noorhärra... Mängu ta vahetusest ei saanud ent meie eestlaste pundile kelle ees ta pidevalt silkas/venitas pakkus tema nägemine ja herr Selliga võrdlemine tohutut rõõmu. Ma filmisin ta filmilindile, Raix ja Onu Antz jäädvustasid oma nutikate mobiilidega. Vabandust OT pärast aga see oli väga tähelepanuväärne sündmus enne suurt VÕITTU!
                        RummaBastards!

Kommentaar

Ühe mehe karjäärile sai kaks korda Eestiga kohtumine saatuslikuks.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Jaak Vaata postitust
                            parim 2.koha sats saab otse EM`ile. Mis valemiga seda valitakse? Jäetakse kõrvale 6-stes gruppides viimase koha saanu vastu teenitud punktid?
                            Just. Kõigepealt läheb arvesse 1.-5. koha saanute omavaheliste mängude punktide arv, siis nende mängude üldine väravate vahe jne. Reegel 7.06
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Peilisin oletatava sohiku välja ja mingi sarnasus isegi on olemas. Eks homme näitate oma jäädvustusi lähemalt.
                              Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas Frontschwein Vaata postitust
                                + 1
                                P.S kui ta peakski mõnes EM valiktsükli mängus väljakule tulema, siis mina tervitan teda vilega...
                                No ja mis siis teed, kui tuleb ja lööb värava, vilistad edasi või aplodeerid? Sisulisi asju otsustab niikuinii lõpuks treener, millal, kuidas ja kas üldse, mitte mängija. Nii äss ta meil pole.
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X