Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Põhja-Iirimaa - Eesti (7.okt)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kes laupäeval veel Belfastis siis külastame mängu Donegal Celtic - Carrick Rangers
    Algus 15:00

http://en.wikipedia.org/wiki/Donegal_Celtic_F.C.

Rohe-valge triibuline Flora !!!

Kommentaar

Kas oskab keegi mingeid odavamaid hotelle soovitada veel Belfastis? Kes kus ööbib?

Kommentaar

Odavamd hotellid 10 km kaugusel...

Ma sain üpris lähedale väljakule ning maksin selle eest 105 naela 3 ööd
        Kuldar
        www.pulmapaev.ee

Kommentaar

Algselt postitas kucker Vaata postitust

Tegelt ei peagi olema mingi eluodav aga tore oleks omadega samas kohas ööbida mitte, et peab igal öösel üksi kuhugi linna äärde getosse kerra tõmbama.
          105 naela 3 öö eest pole väga hullu. Mis koht see selline on?

Kommentaar

odavaiam oli vist 80 naela eest kolm ööd!
            Kuldar
            www.pulmapaev.ee

Kommentaar

Algselt postitas kucker Vaata postitust

Millise väljaku? Staadioni? Seal ei ole ju midagi teha.
              Nt Days Hotel mida pakub ka jalkaliit täiesti kesklinnas, bussijaama kõrval.
              Ja kui te sinna Days Hotelli võtate siis võtke kõik päevad eraldi 6-7 ; 7-8 ; 8-9 okt.
              Eraldi võttes saate 73,5 naela nägu, 6-9 okt võttes saate 16 naela kallimalt

Kommentaar

Ajakirjandus külvab enne mängu paanikat...http://ohtuleht.ee/443136.

Kommentaar

Kaitsepaar tuleb Stepanov, Palatu vist.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                    Sul oli mata koolis kaks või mis?

Piletid-ööbimised ammu ostetud, nagu öeldud kogusummas 175 eukari eest. Selle kõrval on EJL pakkumine ligi kaks korda kallim.
                    tõsine värk

Kommentaar

..ja jällegi pean tütre sünnipäeva ajal (06.10) väljasmaal jalkat vaatamas olema. Kui ma kunagi ammu ära suren siis jääb räme-paha-isa-karma-võlg mo hingele ....
                      RummaBastards On Tour with RyanAir 04.10-08.10 Dublin-Belfast-Dublin.
                      Hetkel oli pilet 71.- eurtsi edasitagasi.
                      Loodame et saame teiste eeesti võitlejatega ka samasse hotelli...
                      RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                        ..ja jällegi pean tütre sünnipäeva ajal (06.10) väljasmaal jalkat vaatamas olema. Kui ma kunagi ammu ära suren siis jääb räme-paha-isa-karma-võlg mo hingele ....
                        RummaBastards On Tour with RyanAir 04.10-08.10 Dublin-Belfast-Dublin.
                        Hetkel oli pilet 71.- eurtsi edasitagasi.
                        Loodame et saame teiste eeesti võitlejatega ka samasse hotelli...
                        Näedsa, 10 min ja juba odavamaks läinud 63,98 euri
                        Oleneb muidugi mitu inimest sa korraga võtad, siis hind muutub.
                        Days Hotel peaks kohti jaguma, seal meid päris palju siis.

Kommentaar

Kas mitte koondis ka samas hotellis ei ole (ja paljud teised fännid) või olen ühe teise hotelliga segamini ajanud?
                          Aga jah varsti saab möllu teha

Kommentaar

Reisiekspert on pakkumise kokku pannud: http://www.reisiekspert.ee/default.a...id/4993/lan/ee

Kommentaar

Algselt postitas asdf Vaata postitust
                              Reisiekspert on pakkumise kokku pannud: http://www.reisiekspert.ee/default.a...id/4993/lan/ee
                              Hea nali
                              07-09.10.11 hind al. 440 EUR
                              Usun et ühtegi lolli ei leidu kes sellise hinnaga läheb. Isegi praegu, 3 nädalat enne mängu on võimalik alla 150 euri see reis koos hotelliga ära teha.

Reisiekspert ei ole ju EJL toetaja või on? Expert on, seda ma tean

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                                Hea nali
                                07-09.10.11 hind al. 440 EUR
                                Usun et ühtegi lolli ei leidu kes sellise hinnaga läheb. Isegi praegu, 3 nädalat enne mängu on võimalik alla 150 euri see reis koos hotelliga ära teha.

Reisiekspert ei ole ju EJL toetaja või on? Expert on, seda ma tean
                                Reisiekspert ei ole EJL toetaja - lihtsalt reisifirma, kes tegi paketi. Sen, see pakett ongi mõeldud nendele, kes ei viitsi ise lendude jms otsimisega tegeleda ja on nõus teenuse eest maksma. Kes endale ise reisi kokku paneb, ei vaata ju niikuinii reisifirmade pakkumisi.

Kommentaar

Working...
                                X