Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Põhja Iirimaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Kas sa laulude esitajatele ikka raha maksad?
    loomulikult, 2/3 ülekandega ja 1/3 sulas.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Steiv, kui mul oleks müts, võtaks ma selle peast selle eest, et selline video ERR-s üleval on ja selle eest, et ta on tehtud nii, nagu ta on tehtud. Montaazh mulle meeldis, ülekandekaadrite vaheldumine offline võtetega kohapealsest meeleolust. 5+ selle eest, peale Zeni väravat põhhiirlaste fänne näitasid (üks neist muide flippis idatribüüni suunas keskmist sõrme hoolega seal , pildiline emotsioon oli võimas.

Ma olen nõus sellega, et Metsatöll ja laulupidu ei ole ainsamad mussiväljundid ega tohigi olla, aga selle konkreetse video puhul oleks see "fuck yea" efekt, millele üks hea inimene siin eespool viitas, olnud võib-olla just see, mida oleks ehk veits vaja olnud? Raksaki rusikas õhku! Meie poisid tegid siukse asja ära! Pisarakiskujaks polnud sul ju ilmselt eesmärki seda videot teha, mis?

Aga veelkord - sa oled palju head tööd teinud ja usun-loodan, et teed edaspidigi. Alati kui mõnd su postitust näen või telekast sinu reportaazhi/intervjuud silman, meenub mulle Belgrad ja üks pressialal ennastunustavalt karglev joovastuses reporter - just niimoodi, südamega peabki üks spordiajakirjanik oma tööd tegema.

Kriitika on kaasnev paratamatus. Õpime ja kasvame kõik.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Äkki Steiv oli purjus?
        Steiv ei joo kunagi, ta vaid süstib

Ja ehkki ka minuarust oli muusika ebasobilik siis tore et Steiv sellise asja ikkagi valmis tegi, parem kui mittemidagi...

P.S. Ise ootan Janinho salvestist !
        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
          Kas sa laulude esitajatele ikka raha maksad?
          hahaha

meil käib see aruandlusprogrammi läbi. aga teie, kui muusikale viitate?

minu pärast võib ka vaidluse ära lõpetada, sest on selge, et asi on ainult maitses. kolleegid kommertkanalitest kiitsid, mina olen rahul. videos oli kiirustamise tulemusena lõike poolest 2 kehva kohta, mida poleks pidand olema. muus osas chill. ma ei hakanud mingeid preset efekte peale lükkama. lähenemisnurk oli erinev -kes tahab blingi, kes stoorit.

aitäh markofkin heade sõnade eest eks ma kirjutangi ikka siia ikka seepärast, et eeldan, et siin sõbrad, kes avaldavad julgelt ka oma arvamust. õiglase kriitikaga nõustun, lahmimine näitab lollust. mõni mees las arvab, et ma vbla ei oskagi klippe teha

Kommentaar

Mulle meeldis Steiv kuidas sa enne mängu lõppu värava taga fännitribüüni ees kui eeslaulja ergutasid väga lahe pilt oli kui sind silmasin seal all emotsioonitsemas
            samas kui videos zenjovi väravat vaadata korduses siis on näha kuidas noor fotograaf(sry nimesi ei tea ) magas värava maha lihstalt sellepärast et ahastuses keeras selja väravale kui puri pealööl posti raksatas...fotograaf ei tohiks endale sellist asja lubada jäi väga super headest kaadritest ilma..
            sigpic

Kommentaar

nõustun, et mingi heliriba üle arutlemine siin teemas on täislaks OT aga no mees ise huvitub tagasisidest.
              antud juhul olen kambas nendega kes pildireale kindla jahhi andsid aga saundi sea selga sadulaks defineerisid. aga no muss on ju nii isiklik värk ja maitseküsimus mida vist kõige paremini iseloomustabki üks jänkikeelne fraas arvamustest ja seedekulgla segusõlmedest. võimalik, et see "fuck yea" seisab veel lähima kuu jooksul ees ning ehk töötabki siis paremini. igatahes jätka kindlasti ettevõetud rada. teen ka katse pretendeerida nendele õlledele ja vihjan, et mo meelest tänamatult vähe on saanud tähelepanu def räädu ja antonio ocasio koostöö loos "eesti" (kel kuulata õnnestub siis sinku pealt main mix)

Kommentaar

Lugesin veel tagantjärgi p-iirlaste foorumit ja nende kokkuvõtet Eestis-käigust. Võib öelda, et peale ühe ei olnud mitte kellelgi mitte midagi halba eestlaste kohta meenutada. (See üks avastas nimelt pohmaunest ärgates, et hotellitoas on võõras tibi, kes pani väikese summa, mängupiletite ja telefoniga plagama. SIM-kaardi oli sealjuures ilusti välja võtnud ja tüübi rahakotti tagasi pannud.) Kiideti (loomulikult) naisi, linna üldse, head sööki, molly ning hundi baaridaame ja karja keldri odavat õlut. Kohalikud olnud kõik sõbralikud, mäng hästi korraldatud ja meie politsei eeskujuks läti omale. Seda kõike oli muidugi kena lugeda.

Ainus häda oli neil sääskedega (oh my god, mul on 3 sügelevat punni!) ja raudtee-aluse tunneliga, kust nende rongkäik läbi suunati (like a scene from Schindlers List).

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

saad sa nende foorumi lingi anda?

Kommentaar

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

meesmuiste hästi tehtud video ja hea lugu taustaks! Aga muidu hetkel veel eesti keelsetest lugudest "Rändajad" eespool youtubes vaadatavuselt aga mõistagi sellel omad põhjused. Uskumatult pop lugu see itaalia-eesti mix. Poleks arvanudki, et niipea keegi eestikeelse looga youtubes miljonini jälle jõuab.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                        Tasapisi hakkab minuski uudishimu tekkima, et millest jutt käib? Milline eesti lugu on youtubes miljonini jõudnud? Mis kurja soundtracki meesmuiste kasutas, et sellest nii palju kisa tõusis? Ja kas seda videot kuskil vaadata ka saab?

Eesti versioon:

Itaalia versioon:

Tundub justkui oleks video salvestatud Eesti Raadio 1. stuudios

Rändajad jah ikka tänu Erutusnägemusele nii palju korjanud.

edit: siin lükkaks ka ühe asja ümber. mina seda muusikateemat siin ei alustanud. vastasin, et mis ma sellest hädaldamisest lihtsalt arvan muuseas mainisin, et kui keegi tahab asjalikku tagasisidet anda võib seda ka teha ja minu jaoks oleks see teretulnud

Kommentaar

http://www.youtube.com/watch?v=KG_-7aNiLb8

Mängu 10 mintine highlights

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                            Tänan. Ei olnud varem kuulnud ei seda lugu ega loo esitaja kohta midagi. Samuti ei teadnud seda krahv Monte-Cristot, kes originaali esitas.

No kui tagasisidet tahad, siis minu sooviks oleks, et sport.err videod oleks sellise tehnoloogiaga, mida saavad ka need kaeda, kes ei kasuta ÕIGET opsys'i. Silverlight maha!

Tegelikult ei ole probleem siiani olnud ERRi poolne, vaid koostööpartnerite. Kahjuks pole mul volitusi enam kommenteerida. Asjast ollakse väga hästi teadlikud. Loodetavasti siin aasta pärast juba asjad veelgi paremad. See eelmine variant oli veel hullem, mis siis kevadel maha läks. Nii infoks siis.

Kommentaar

Ma varem ei näinud err-ist ühtegi videot aga üldiselt jahmidagi seal sakib.

Kommentaar

0:58-... on parim
                                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Working...
                                X