Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Põhja Iirimaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Klavan oli kaitsetegevuses eriti õhus minumeelest üpriski korralik.Vähemalt nii tundus sealt Eesti vahetusmeeste pingi lähedusest.
    "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
      Kas sa arvad, et me siis ei saa edasi, kui nad kaks viiki teevad?

Väravatevahe siis Serbial parem arvatavasti. Kui me just P-Iirimaal vähemalt 2 väravaga ei võida.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
        Kas sa arvad, et me siis ei saa edasi, kui nad kaks viiki teevad?

Aga jah, täanne mäng kinnitas meile kolmanda koha ja see on kõva sõna nii või teisiti. Ainult itaalaste ülikehv mäng võiks meilt selle röövida.
        No on ikka võimalus, aga väravate vahe ju meie kahjuks hetkel vs Serbia?
        Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
          No on ikka võimalus, aga väravate vahe ju meie kahjuks hetkel vs Serbia?
          kas mitte esmalt omavahelised mängud ei loe?
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            Loevad küll.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Serbial ju üks +/- ka nii et selles mõttes ei tohiks nad võrdsete punktide korral üldse ohtlikud olla kui ma ei eksi aga kõigepealt tuleb Põhja-Iirimaal 3 punkti kätte saada ja see ei ole üldse lihtne, sest kodus võitlevad nad 2 korda kõvemini ja tahavad tõestada kodupublikule kes nad pärast tänast mängu mutta tambivad, et oskavad ja tahavad ikka jalgpalli mängida.
              Kõik, mis tundub raske, on tegelikult lihtne ja kõik, mis tundub võimatu, võtab lihtsalt natuke rohkem aega.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                Loevad.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                  Loevad küll.
                  Jah, minu paha, polnud põhjust uurida olnud täpseid reegleid.

As in Euro 2008 qualifying: If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings.

Higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question
                  Superior goal difference from the group matches played among the teams in question
                  Higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question
                  Higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question
                  If, after applying criteria 1) to 4) to several teams, two or more teams still have an equal ranking, the criteria 1) to 4) will be reapplied to determine the ranking of these teams. If this procedure does not lead to a decision, criteria 6) and 7) will apply
                  Results of all group matches:
                  Superior goal difference
                  Higher number of goals scored
                  Higher number of goals scored away from home
                  Fair play conduct
                  Drawing of lots
                  Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

EEEESSSSSTIIIIIIII!!!!!!

Statalt tagasi, tunne on tugev
                    Veits kahju on neist kes pileteid ei saanud. Sponsorid jagasid nagu ikka suvaliselt pileteid välja kellest paljud ei teagi kus Arena üldse asub ja ei tulegi kohale. Oma töökaaslanegi küsis täna, et kas keegi ei taha kahte piletit. Oli LHV-lt saanud tasuta aga "kuna on nohu" siis ei viitsi minna. Meil kõigil kes olid minejad olid piletid muidugi juba ostetud ja nii need jäid. Järgmine kord võtan piletid käest ära ja jagan laiali.

Kommentaar

Kuramus. Ma tõesti arvan, et fännid olid täna 12 mees platsil. Sellist katkematut ja võimsahäälset toetust ei ole mina Lillekülas veel kogenud ja ma tõesti tahaks mõelda, et meie poisid said sellest innustust. Iiri fänne oleks seal sama hästi võinud olla 100 või ka 10, kuulda polnud neid üldse. Kõige parem oli see, kuidas Eesti hümni teise salmi lõpus hakkasid iirlased juba möirgama ja eestlased lithsalt oma võimsa lauluhäälega sundisid nad vaikima. Kuradi vägev värk ikka küll.

Annaks ainult taevas, et me kõik seda Fääri saarte fiaskot elu lõpuni mäletama peaks kui mängu, mis meile EMile ukse kinni pani.

Kommentaar

Krt see mäng lambakasvatajate vastu ...
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
                          Lisaks veel tahaks teada, et mis väravapõuast meil juttu oli..Tabelijärgi on meie poistel löödud 13 väravat ja meile ka .. meie grupis juhib selle statistikaga Itaalia oma 16 väravaga! ja meie järgi Serbia 12 väravaga.
                          No ma siis vastan. Kui sa lööd kahe mänguga 6 väravat siis eelnevates 7 mängus löödud 7 väravat tunduvad kohe hoopis teises valguses?!?

Ja kipub vist niimoodi minema, et SEE mäng seal fääridel lõppkokkuvõttes meile selle teise koha maksma läheb, mis on üsna tragikoomiline. Aga kurb huumor kõrvale jättes siis võiksid jalgpallijumalad vähemalt olukorra huvitavaks mängida ja põnevuse viimase päeval üleval hoida ja pinge haripunkti kruvida. Ehk siis Itaalia ja Eesti võiksid mõlemad võõrsil võidud ära võtta, et kogu Eesti rahvas saaks Sloveenia värvides viimasel mängupäeval telekate ette koguneda.

PS. Ja viite väravat pole vist Eesti ühelegi arvestatavale vastasele oma lühikese ajaloo jooksul löönud, nii et tegemist igati ajaloolise päevaga. Muidugi vaadates piirlaste kaitseliini tegutsemist võib nende arvestatavuse muidugi küsimärgi alla seada aga ilmselgetel põhjustel ärme seda siiski tee.

Kommentaar

Peale 3-1 väravat tõmbas keegi P-Iiri lipu poolde masti ja oli seal vähemalt pool tundi (pilti näeb mu FB kontolt, kvaliteet on küll sitt). Mängu lõpus tõmbas tõenäoliselt sama vigurivänt lipu täitsa alla. See oli aga nii korraks, et ei jõudnud pilti teha. Keegi käskis selle kohe üles tõmmata
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Peale 3-1 väravat tõmbas keegi P-Iiri lipu poolde masti ja oli seal vähemalt pool tundi (pilti näeb mu FB kontolt, kvaliteet on küll sitt). Mängu lõpus tõmbas tõenäoliselt sama vigurivänt lipu täitsa alla. See oli aga nii korraks, et ei jõudnud pilti teha. Keegi käskis selle kohe üles tõmmata
                              ja sinu konto leiab mis nime alt?
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X